Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

sveiki, ieškom valandinės auklės vilniuje, antakalnyje, šilo gatvėje. 2 ir 5 metų mergytės, ligų atveju, papildomai gali būti vakarai ar savaitgaliai, pagal susitarimą. 862064340
Atsakyti
Sveiki, rekomenduoju puikia aukle, uzauginusia du Mano vaikus, dirbusia pas mus 6 metus. Ji gyvena Pasilaiciuose. Dirbtu ne pilna darbo diena ir kada prireikia papildomai. Darbo laika galite su ja derinti. Pas mus ji dar dirba kovo menesi, bet jau galite teirautis. As ja taip pat radau pagal rekomendacija siame puslapyje.
Jos tel.: 867570855 (Liucija).
Atsakyti
QUOTE(levantux @ 2016 02 17, 01:00)

Labai labai labai ieskau skubiai 😊
Atsakyti
Ieškome auklės berniukui 1.3 m amžiaus Antakalnyje pusei darbo dienos. 9(10) - ~13 val.
Reikės pažaisti, pagaminti valgyti jam, jei nebūsiu pagaminus; kai orai pagerės eiti į lauką ir pietų miego užmigdyti.

Taip pat turime 5m. dukra, kuri lanko darželį, tai kartais ją reikėtų parvesti iš darželio, kai patys negalime pasiimti (darželis netoli namų).

O dar rečiau tėvelius išleisti pasibūti teatre ar kitųr vakare dviese smile.gif atskirai susitarus ir iš anksto smile.gif

Ieškome labai atsakingo, tvarkingo, mylinčio vaikus žmogaus.

el. paštas: pirkiniaimums@gmail.com
Atsakyti
[quote=levantux,2016 02 20, 00:46]
[/quote. Ieskau valandines auklytes. Gyvenam Snipiskiu rajone, netoli kalvariju turgaus. Darzelis salia operos baleto teatro. Reiktu paimti dukryte is darzelio ir pabuti namie kol grysiu is darbelio :-) 867846292
Atsakyti
Sveiki, rekomenduoju puikia aukle, uzauginusia du Mano vaikus, dirbusia pas mus 6 metus. Ji gyvena Pasilaiciuose. Dirbtu ne pilna darbo diena ir kada prireikia papildomai. Darbo laika galite su ja derinti. Pas mus ji dar dirba kovo menesi, bet jau galite teirautis. As ja taip pat radau pagal rekomendacija siame puslapyje.
Jos tel.: 867570855.
Atsakyti
Ieskome aukles priziureti berniuka (2.5m) ligu atveju. Virsuliskes. Skambinti 863606565
Atsakyti
Laba diena.Ieskau aukles darbo,gali buti valandinis arba pilna darbo diena.Aukle dirbu apie 18 metu,esu baigusi Pedagogine mokykla,dirbau darzelyje aukletoja.Yra rekomendacijos.tel.867409804.
Atsakyti
QUOTE(levantux @ 2016 02 20, 00:46)

Jau radau pacia geriausia!!!!!!!!!! Aciu visoms
Atsakyti
Sveiki,ieskauaukles darbo,gali buti valandinis arba pilna darbo diena.Aukledirbu apie 18 metu,esu baigusi Pedagogine mokykla,dirbau aukletoja darzelyje.Yra rekomendacijos.tel.867409804.
Atsakyti
Sveiki, ieskau aukles 1.1 metu berniukui ligos atveju, nes pradejom lankyti darzeli. Darbas butu darbo valandomis, pilna diena, nuo 7.30 iki 17.30. Gyvenam baltupiuose.
Atsakyti
Ieskau valandines auklytes Zirmunuose, pirmokui ir treciokui. Be zalingu iprociu. Reiketu nuo 16 val. 2-3 val. pabuti kartu, padeti kokias pamokas padaryti ka negaibe ar pazaisti kartu. Tinka betkokia darbo diena. Tel 865779936
Atsakyti