Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

Laba diena,
galbūt yra ieškančių auklytės nereguliariam darbui, sausio-vasario mėn.?
PM 4u.gif
Atsakyti
Laba diena Mamytės. Esu pareiginga, atsakinga, be žalingų įpročių, nuoširdi, mokanti bendrauti su vaikais, punktuali. Turiu patirties.Norėčiau ir Galėčiau prižiūrėti Jūsų vaikus, leisti laiką lauke, sugalvoti jiems žaidimų.Esu rusakalbe, kalbu lietuviškai.
Ieškau valandinės auklės darbo, galiu savaitgaliais,naktimis arba visai darbo dienai. smile.gif
Gyvenu Senamiestije, Vilnius 4u.gif ačiū už supratimą😊
86 46 13 579
Atsakyti
Sveiki tėveliai.
Šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose,bet močiutė padeda prižiūrėti dabar mergytę, todėl ieškau papildomo darbelio.
1. Esu pradinių klasių mokytoja.
2. Dirbau šeimose aukle su vaikais nuo 9 mėn. iki 9 metų. Patirtis šioje srityje virš 10 metų.
3. Tvarkiau būstą.
Esu sąžininga, punktuali, be žalingų įpročių, vairuoju. Tiesiog labai reikia papildomo darbelio, tai kam reikia prašau klauskite, susitarsime tikrai. gyvename šiuo metu Baltupiuose. Lauksiu az is tu, kam reikia papildomu ranku:)
Geros dienos visiems.
Atsakyti
Sveiki,

Ieskoma nuosirdi, gera ir labai mylinti vaikucius moteris/mergina vieneriu metuku mergaitei.
Aukle butu reikalinga tris kartus per savaite, pirmoje dienos puseje ( 6-7 val) arba pagal susitarima kitomis dienomis. Gyvename Kalnenu rajone, salia namu yra autobusu stotele. Is centro ir aplinkiniu rajonu, mus pasieksite per 15-30 min ( apmokesime automobilio kura arba pravaziuojanti bilieta).
Auklei mokesime 3 eur uz valanda. plius bonusus uz nuosirdzias pastangas. 4u.gif

Placiau visa informacija asmenine zinute.

Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2016 01 13, 15:46)
Ieškome valandinės auklės 2-3 vakarams per savaitę. Dviejoms mergytėms (9 ir 4 metukai) Šeškinėje netoli Akropolio  4u.gif
Detales ir sąlygas aptarsime telefonu  4u.gif  8- 62505974  4u.gif

Radome drinks_cheers.gif 4u.gif Ačiū visoms rašiusioms 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Esu 24 metų magistrantūros studijų paskutinio kurso studentė ir dėl liekančio laivo laiko ieškanti valandinės auklės darbo. Turiu patirties su vaikučiais nuo 1 metukų. Gyvenu Viršuliškėse.
Jei manote, kad gal būt tikčiau prižiūrėti jūsų vaikučius/vaikutį, lauksiu Jūsų asmeninės žinutės.
Atsakyti
Ieskome zmogaus Kalnenuose, galincio pabuti lauke/balkone su mieganciu vaiku nuo 12h iki 14h.
Atsakyti
Sveiki.
Ieškome auklės 5 metų vaikui ligos atveju. Serga kiekvieną mėnesį vidutiniškai po 2 savaites.
Gyvename Savanorių pr. Šalia kinoteatro.
861284733
Atsakyti
Laba diena,
Man 32 metai. Esu ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogė bei 2 vaikų mama. Dirbau auklėtoja (prireikus galėsiu duoti tėvelių kontaktus, kad sužinotumėte Jų nuomonę). Šiuo metu esu dekrete ir auginu beveik 2 metu mergaitę. Kadangi planuoju dar nevesti mažosios į darželį, tai ieškau mums draugijos. Juk keliese yra paprasčiau mokytis higienos, vaikai vienas iš kito daugiau išmoksta, net kalbėjimas vaikų skatinamas labiau panašaus amžiaus tarpusavyje, nei bendraujant su suaugusiuoju. Priežiūra butų mūsų namuose, mes turime ir žaislų (smulkiajai motorikai, kalbos lavinimui ir an.) ir atskirą vaikų kambarį, kur galėsime ir kamuolį paspardyti ir kitaip pajudėti, jei lauke bus prastas oras (man prastas oras kai žiaurus minusas ar vejas pučia), lietui lyjant ar šaltukui nedideliam, tikrai bent keliomis minutėm nosytes būtinai iškišim . Nežinau, ką Jums dar papasakoti, galbūt nedaugžodžiaujant pasakysiu, tikrai piešim, dūksim, kepsim, lipdysim, mokysimės bendravimo ir higienos. Jei Jums tinka, kad priežiūra būtų mano namuose (Justiniškėse), tai galite su manimi susisiekti tel 867809433. Jei turėsite kokių klausimų rašykite ar skambinti. Jei mano pasiūlymas Jūsų nesudomino linkiu rasti Jums gerą auklę atitinkančia Jūsų ir vaiko poreikius.

Atsakyti
Sveiki! Ieškom auklės/pagalbininkės namų ūkyje Kalnėnuose mergytei 1,8metų amžiaus. 3kartus per savaitę arba 5 po puse dienos.
Priimsim į šeimą pareigingą žmogų su atsakomybės jausmu, kuriam patikėsim savo didžiausią turtąwink.gif
Lauksiu skambučių telefonu 865555056
Atsakyti
Iskoma aukle-drauge, galinti pasiimti pirmoka po pamoku ir pabuti su juo iki vakaro (nuo 15 iki 17.30). Gyvemane prie mokyklos. Snipiskiu rajonas.
Atsakyti
Sveikos auklytės, 4u.gif

Ieškau naujos draugės dviem savo vaikučiams: berniukui 4.5 metų ir mergaitei 3.3 metų.
Reikalinga pagalba prižiūrint vaikus vakarais, po darbo valandų, kai norėčiau šiek tiek laiko skirti sau.

Vaikai yra vidutiniškai aktyvus, bendraujantys, draugiški. Kalba ir supranta tik rusiškai, bet bandome mokintis lietuvių kalbos. Todėl pageidautina, kad auklė bent suprastų rusų kalbą.

Iš auklės tikiuosi kokybiško bendravimo su vaikais, arbatos, lengvos vakarienės paruošimo, kontrolės, kad vaikai eitų į lovą laiku, bei užmigtų.
Taip pat punktualumo, patikimumo, atsakomybės jausmo.

Vaikus reikėtų prižiūrėti ne kiekvieną dieną, bet bent 3 kartus į savaitę, pagal išankstinį susitarimą. Gyvename Justiniškėse, turime katiną.
Pageidautina, kad auklytė turėtų savo transportą, nes kartais galiu užtrukti iki vidurnakčio (iš anksto susitarus!).

Siūlau valandinį atlyginimą 3eur/h.

Jei iškiltų klausimų - maloniai prašau kreiptis į až 4u.gif
Atsakyti