Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

ieskau aukles ligos atveju, zirmunai
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2015 12 30, 13:19)
ieskau aukles ligos atveju, zirmunai

Sveiki! Ieškote aukles?
Atsakyti
Reikalinga:

Aukle - pabuti su vaikais vakarais arba savaitgaliais (per nakti taip pat). Dienomis vaikai lanko mokykla ir darzeli, todel dienos metu poreikio auklei nera. Mokamas tarifas - valandinis pagal susitarima.

Namu tvarkytoja - viena kart savaiteje isvalyti namus, kotedza. Mokestis uz karta pagal susitarima.

Veiksmas - Vilnius, Visoriu g. (vaziuoja autobusas Nr 48, nuo Akroolio 20min)

Kreiptis per az
Atsakyti
Ieškome auklytės ligų atveju. Vaikučiai (5 m. mergaitė ir 3 m. berniukas) lanko darželį, tad auklė būtų reikalinga apsirgus vienam arba abiems iš jų smile.gif
Gyvename Vilniaus užmiestyje (sodų bendrija Rapsas, Vilkiškės, pora km už Tapelių ežero), todėl būtų gerai, kad auklė vairuotų automobilį arba gyventų netoliese (parsivežtumėme).
Atlyginimas - sutartinis.
Kreiptis telefonu 8-620-90492
Atsakyti

Laba diena,

ieškome valandinės auklės 4,5 metų berniukui ligos atveju, kartais savaitgaliams ar sutartiems vakarams.
Justiniškėse
868449603

Atsakyti
Laba diena,

Jūsų skelbimas mane sudomino. Aš taip pat gyvenu Justiniškėse, šalia Norfos. Tad jei auklės dar neradote, būtų malonu susitikti ir aptarti sąlygas.

Lauksiu žinių.

Giedrė
Atsakyti
Sveiki,

ieškome auklės dviems berniukams 2 kartus per savaitę po 6 val. ( nuo kokiu 9-10 val. iki 15-16). Kartais pagal susitarimą prižiūrėti vakare, išleisti tėvelius:)

Amžius vaikų 3 ir 4 metukai. Gyvename prie pat oro uosto, prie pat namų yra autobuso stotelė.

Norėtume rusakalbės, linksmos, mylinčios vaikus, mokančios užsiimti su vaikais. Mums reikia auklės - mokytojos, kuri su vaikais ir pieštų ir žaistų, išmokytų raidžių, skaičių, išeitų į lauką. Būtų puiku jeigu būtų su pedagoginiu arba psichologiniu išsilavinimu.

Mes labai prastai lankome darželį, dažnai sergame, todėl norėtume, kad vaikus lavintų.

rašyti į AZ arba skambinti 867509949 (geriau skambinti į vakarą po 17 val.)

Taip pat ieškome namų tvarkytojos pagalbininkės, kuri galėtų ir valgyt paruošt:)

Atsakyti
Valandine auklyte priziures jusu vaikiuka savaitgaliais,jei norite isbegti i parduotuve ar susitikti su drauge☺.
Esu mama su patirtim,taip pat turiu rekomendacija is savo aukletiniu seimu.
Sazininga,atsakinga,be zalingu iprociu ☺.
Gyvenu prie pc Big Fabijoniskese,taip kad tinkamiausi butu aplinkiniai rajonai.Nevairuoju.Nesiulyti vaiko sirgimo atveju,kadangi darbo dienom padet negalesiu.
I visus klausimus atsakysiu per AZ.
Grazaus vakaro☺
Atsakyti
Šiuo metu auginu dukrytę namuose. Jai metukai ir du mėnesiai. Galėčiau prižiūrėti dar viena vaikiuką panašaus ar vyresnio amžiaus.
Apie mane: esu baigusi ikimokyklinio ugdymo specialybę Lietuvos edukologijos universitete. Studijų metais dirbau aukle dvejose šeimose su vaikais nuo 2 iki 5metukų. Baigusi mokslus pusantrų metų dirbau darželyje. Šiuo metu auginu savo dukrytę.
Apie dukrytę: šiuo metu jai metukai ir pora mėnesių. Labai mėgsta vaikų draugiją. Yra pakankamai atspari ligoms. Kolkas tik tris kartus turėjom nedidelę sloga, nors su vaikais kontaktuojam karts nuo karto.
Apie mūsų namus: gyvenam Fabijoniškėse. Namas yra toliau nuo gatvės, aplink yra kelios žaidimų aikštelės. Esam trečiame aukšte, trijų kambarių bute (vienas kambarys nebaigtas įrengti, bet šiuo metu remonto darbai neatliekami) namuose auginam katiną, kuris yra didžiausias vaikų draugas, nes leidžiasi paniurkomas, bet visai nesidrasko.

Galėčiau prižiūrėti jūsų vaikutį kelias valandas ar pilna dieną, suderinus iš anksto ir savaitgaliais.
Dėl kainos susiderinsim asmeniškai.
Atsakyti
Ieskome aukles 5 metu berniukui ligos atveju, kai negali lankyti darzelio.
Tinka ir studente, megstanti uzsiimti su vaikais, ir vyresnio amziaus moteris.
Gyvenam Fabijoniskese, S.Staneviciaus g.
Mano AZ matyt neveikia, kreipkites tel.8-620-74135.
Atsakyti
Ieškome valandinės auklės 2-3 vakarams per savaitę. Dviejoms mergytėms (9 ir 4 metukai) Šeškinėje netoli Akropolio 4u.gif
Detales ir sąlygas aptarsime telefonu 4u.gif 8- 62505974 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Aš esu vardu Tatjana ir ieškau valandinės auklės darbo. Aukle dirbu jau ne vienerius metus, tad esant poreikiui, galėčiau duoti buvusios mamytės kontaktus. Gyvenu Grigiškėse, bet tinka ir aplinkiniai rajonai, kadangi esu vairuojanti. Man yra 28m. Neturiu žalingų įpročių. Galiu susikalbeti rusų, lenkų ir anglų kalbomis. Pati auginu 3 vaikus, 9m sūnus ir 5m dvynukai, tad patirties tikrai netrūksta smile.gif Domina vaikų priežiūra dienos metu (iš anksto susitarus galėčiau pabūti ir vakarais) ne ligos atveju.
Jeigu mamytė norėtų daugiau apie mane sužinoti, mielai atsakysiu į visus rūpimus klausimus asmenine žinute smile.gif
Atsakyti