Laba diena. Esu pareiginga, atsakinga, be žalingų įpročių, nuoširdi, mokanti bendrauti su vaikais, punktuali. Turiu patirties. Galėčiau prižiūrėti jūsų vaikus, leisti laiką lauke, sugalvoti jiems žaidimų.Esu rusakalbe.
Ieškau auklės darbo visai arba pusei darbo dienos.
Esu studente, tad mane reikes atleisti sesijos metu))
Gyvenu Žirmūnuose, prie Minsko IKI.
darbas ligos atveju nedomina
Sveiki teveliai!
Patyrusi auklė iš Pilaites, laukia Jūsų pasiūlymų
galiu dirbti lanksčiu grafiku, esu punktuali,tvarkingą, lengvai randu bendra kalba su vaikais
Gražios dienos!
Ieškau auklės Antakalnyje 3 m. vaikui, lankančiam darželį, ligos metu.
Laba diena, ieskau aukles ligos atveju, minties g.
Sveiki,
Labai ieskom valandines auklytes, priziureti 1-eriu metuku berniuka ir ligos atveju, jei neis i darzeli, 3,5 metu sesute. Vaikuciai ramus, megsta bendrauti, zaisti. Pagelbeti man reiketu pora kart i savaite, po 3-5val., dazniausiai pirmoj dienos pusej.
Mes gyvenam Brinkiskese, netoli Suderves. Autobusai vazineja gan daznai, susisiekimas tikrai geras
Svarstytinas ir tas variantas, kas vaikuti galeciau atvezti ir pas auklyte i namus, patogiausi rajonai Fabijoniskes, Seskine, Pilaite.
Labai lauksiu pasiulymu, nes musu senoji auklyte stirpiai mokosi, tai nebegali mums pagelbeti.
Jolanta 860831431 stank.jole@gmail.com
Labai ieskom valandines auklytes, priziureti 1-eriu metuku berniuka ir ligos atveju, jei neis i darzeli, 3,5 metu sesute. Vaikuciai ramus, megsta bendrauti, zaisti. Pagelbeti man reiketu pora kart i savaite, po 3-5val., dazniausiai pirmoj dienos pusej.
Mes gyvenam Brinkiskese, netoli Suderves. Autobusai vazineja gan daznai, susisiekimas tikrai geras
Svarstytinas ir tas variantas, kas vaikuti galeciau atvezti ir pas auklyte i namus, patogiausi rajonai Fabijoniskes, Seskine, Pilaite.
Labai lauksiu pasiulymu, nes musu senoji auklyte stirpiai mokosi, tai nebegali mums pagelbeti.
Jolanta 860831431 stank.jole@gmail.com
Ieškome auklės porai-trejetui pusdienių per savaitę Šiaurės Miestelyje.
Ieskau valandines aukles Pavilnyje 1.7 m berniukui ligos atveju. tel 865550309
Sveiki! Ieskau pareigingos, tvarkingos auklytes savo metuku dukrai Vilniuje Gineitiskiu raj. 2-3 kartai per savaite, 5-6 val. Tvarkyti ir gaminti maisto nereikes, apart koses isvirimo vaikui.
QUOTE(Paulyna @ 2015 12 08, 10:41)
Laba diena, ieskau aukles ligos atveju, minties g.
tebeieskau