Laba diena,
ieškome valandinės auklės, pagrinde vaikų ligos atveju (nuo 7 val. iki 17-18 val.)
Turime du svarankiškus vaikučius 3 ir 5 metukų. Gyvename Lazdynuose.
Kontaktinis nr. +370 685 66727
ieškome valandinės auklės, pagrinde vaikų ligos atveju (nuo 7 val. iki 17-18 val.)
Turime du svarankiškus vaikučius 3 ir 5 metukų. Gyvename Lazdynuose.
Kontaktinis nr. +370 685 66727
Sveiki
Ieškome auklytės - pagalbininkės 1,8 ir 3,8 metų berniukui ir mergytei. Vaikai eina į darželį, tad būti su jais tektų tik ligos atveju. Mokėsime stabilų atlyginimą, bet norėsime, kad reikalui esant, auklytė bet kada galėtų atvykti. Žmogaus ieškome ilgam lakui, tad norime, jog būtų sąžiningas ir mylėtų vaikus.
Gyvename Naujamiestyje prie Mindaugo Maximos.
Garantuojame geras darbo sąlygas
Ieškome auklytės - pagalbininkės 1,8 ir 3,8 metų berniukui ir mergytei. Vaikai eina į darželį, tad būti su jais tektų tik ligos atveju. Mokėsime stabilų atlyginimą, bet norėsime, kad reikalui esant, auklytė bet kada galėtų atvykti. Žmogaus ieškome ilgam lakui, tad norime, jog būtų sąžiningas ir mylėtų vaikus.
Gyvename Naujamiestyje prie Mindaugo Maximos.
Garantuojame geras darbo sąlygas
Ieskau aukles, galincios pabuti kita savaite su 2 metuku berniuku namie( antradienis-penktadienis). SIaures Miestelis
2 m. 8 mėn. darželinukui ieškau valandinės auklytės ligos atveju.
Šiaurės miestelis, Žirmūnai
Šiaurės miestelis, Žirmūnai
Sveiki.
Pilaiteje auginu penkta vaikeli. Paskutinej seimoj uztrukau. Pati geriausia seima, kiek dirbau.
Pradejau ziuret savo mergyte, kai jai buvo vos astuoni menesiai. Ziema jau sueis sesi metukai. Pagaunu save ant to, kad tapo kaip anukele....
Matomai atejo laikas skirtis. Rudeni eis i mokykla.
Seimininku kontaktus duosiu.
Si karta noreciau valandines aukles darbo. Noreciau savo rajone. Ir seimai ir man butu visais atvejais geriau, as visada netoliese.
Vasara busiu laisva. Su pagarba -
Danguole.
Pilaiteje auginu penkta vaikeli. Paskutinej seimoj uztrukau. Pati geriausia seima, kiek dirbau.
Pradejau ziuret savo mergyte, kai jai buvo vos astuoni menesiai. Ziema jau sueis sesi metukai. Pagaunu save ant to, kad tapo kaip anukele....
Matomai atejo laikas skirtis. Rudeni eis i mokykla.
Seimininku kontaktus duosiu.
Si karta noreciau valandines aukles darbo. Noreciau savo rajone. Ir seimai ir man butu visais atvejais geriau, as visada netoliese.
Vasara busiu laisva. Su pagarba -
Danguole.
Laba diena, mamytės,
Esu 47metų trijų vaikų mama. Ieškau naujų vaikučių (įvairaus amžiaus) pilnai darbo dienai arba valandomis savo namuose Vilniuje, Viršuliškėse. Su vaikais dirbu daugiau kaip 19metų, turiu daugybę rekomendacijų iš tėvelių. Savo darbą tikrai myliu ir atlieku sąžiningai. Esu linksma, draugiška ir pareinginga moteris, be žalingų įpročių. Lengvai bendrauju ir susidraugauju su įvairaus amžiaus vaikais. Jeigu turite klausimų maloniai prašome kreiptis telefonu +37068390204 Jolanta
Esu 47metų trijų vaikų mama. Ieškau naujų vaikučių (įvairaus amžiaus) pilnai darbo dienai arba valandomis savo namuose Vilniuje, Viršuliškėse. Su vaikais dirbu daugiau kaip 19metų, turiu daugybę rekomendacijų iš tėvelių. Savo darbą tikrai myliu ir atlieku sąžiningai. Esu linksma, draugiška ir pareinginga moteris, be žalingų įpročių. Lengvai bendrauju ir susidraugauju su įvairaus amžiaus vaikais. Jeigu turite klausimų maloniai prašome kreiptis telefonu +37068390204 Jolanta
Rekomenduoju puikia savo sese kuri uzauginusi savo du berniukus, priziuri mano dvi padykeles esant reikalui ir siuo metu iki sausio galo bus Vilniuje, o siaip gyvena Graikijoje. Gali pagelbeti jums, myli vaikucius, labai skaniai gamina, didele juokdare, tiesiog superine jaunai atrodanti moteris (44m). Patogiausia Naujamiestis, Senamiestis, Zverynas. Vairuoja automobili. Jei reikia pagalbos skambinkite 861643449 Neringa.
Sveiki. Ieškome valandinės auklės 10 mėnesių berniukui. Darbas mūsų namuose netoli Europos parko ir Balsių, Naujaneriuose, pagrinde dienos metu. Pageidautume patikimo žmogaus, su patirtimi ir rekomendacijomis. Nevairuojančią auklę galėtume atsivežt.
Valandinė vaikų priežiūra gruodžio mėn., per šventes taip pat.
Laba diena,
ieškome valandinės auklės 4,5 metų berniukui ligos atveju, kartais savaitgaliams.
Justiniškėse
868449603
ieškome valandinės auklės 4,5 metų berniukui ligos atveju, kartais savaitgaliams.
Justiniškėse
868449603