man kartais labai keistai nuskamba jusu nusistebejimai kai mamos pacios nemaitina.... o ka daryt jei kitos iseities nera? mano vaikas tik gimes istisai valge kruti, istisai vadinasi 30 min prie vienos tada 30 min prie kitos tada vel 30 min prie pirmos ir vel 30 min prie antros, atitraukus nuo kruties is karto verkdavo, paspaudus kruti neisbegdavo nei vienas laselis, priespienio nestumo metu isvis neturejau... kruti daviau teisingai, turejo skatinti pieno gamyba, tikejau kad maitinsiu pati, kadangi su pirmuoju padariau nemazai klaidu ir pati maitinau tik 3 savaites, nes po labai stipraus krutu uzdegimo, pienas visiskai dingo. taciau jau atrode sikart zinojau ka tada dariau ne taip, kur suklydau, nes tikrai dar galejau maitint savo vaika...
taigi galiausiai ligonineje padarem 30ml misinuko mergyte stvere ta buteliuka su didziausiu godumu isgere ir uzmigo pirma karta.. as asmeniskai nemaciau kito budo ja uzmigdyt. pieno truputi gaminosi, bet labai nedaug, stengiaus duoti ir duoti kruti, bet pieno akivaizdziai truko. jei kudikelis butu sotus padavus misinio jis tikrai neisgertu visos normos, beje ir neatpyle niekad ir tik tada nurimdavo o krutimi maitindavau abiejomis viena, antra, vel pirmaja po 30 min ( viso 1,5 val) tada 30 min pertrauka ir vel tas pats, o mergyte nuolat nerami iki misinio padavimo. siandien padarius misinuka ji jo suvalgo 140ml. is kruties su pientraukiu istraukiu apie 20 gramu, suprantu kad vaikas istraukia daugiau, bet skirtumas jau per didelis mano manymu.... geriau ivairiausiu arbatu, valgiau , geriau vandeni, deja....
taigi nezinau ka galejau padaryti dar , zinau kad savo vaikui norejau geriausio, todel skaudu skaityt : kaip jus taip galit, pazeidziat vaiko teises, visos gali maitint ir t.t. ir pan...... Kartais tiesiog buna isimtinu atveju ir kaip benoretum tenka vaikui duoti misinio, koks mazas jis bebutu ir kaip jam to MP reiketu