Labas, pasiskaiciusi panieka dvelkiancius Reideles pasisakymus Ladybird adresu nusprendziau parasyt savo istorija. Pradziu pradzia buvo su niuansai, bet jie sioj temoj neesminiai.
Taigi problemos prasidejo artejant 3 men. sukakciai.
Maitinimo scenarijus:
1 savaite - prasosi valgyt - patraukia kokias 5min - atrugdinu - pasiulau dar - saizus klykimas. Per men mazai priaugo - gydytoja su sesute liepe siulyt kruti kuo dazniau.
2 savaite - valgyt nebesipraso - siulau pati - patraukia 1-2min - pasiulau dar - saizus klykimas - nesioju, supuoju, kalbinu - nurimsta - pasiulau dar - sauizus klykimas - nesioju, supuoju, kalbinu - nurimsta - pasiulau dar - saizus klykimas - nesioju, supuoju, kalbinu - nurimsta - pasiulau dar - saizus klykimas - nesioju, supuoju, kalbinu - nurimsta - pasiulau dar - patraukia 1-2min - saizus klykimas.......
Baigiantis antrai savaitei nebeistveriau - nusipirkau buteliuka ir misinuka (del visa ko). Emiau matinti nutrauktu savo pienu is buteliuko. Bet su kiekvienu nutraukimu pieno pritraukdavau vis maziau tad 1-2 kartus dienoj reikejo imtis ir misinuko. Taip pasimaitinom 4 paras (diena buteliukas - nakti krutis, nes miegodama nesipriesino maitinama) Mergina atsigavo, vel pradejo ramiai miegoti ir guguoti. Pasiskaicius cia forume, kad pientraukis neistraukia tiek, kiek vaikas ir ilgainiui pieno gali isvis nelikti, vel emiau pratint dukra prie kruties. 3 dienas vient tik valgem, krutys vel pritvinko, pampersai vel pasidare gausiai susisioti.
O po to ir vel:
prasosi valgyt - patraukia kokias 5min - atrugdinu - pasiulau dar - saizus klykimas - nesioju, supuoju, kalbinu - nurimsta - pasiulau dar - saizus klykimas - ....... - MAN ISTERIJA.
Per ta laika isrisau, kad tas nevalgymas del pilvo diegliu (o buvau prisigalvojus labai daug ko). Dabar tai jau praeitis. Kartais dabar turiu pasokt su savo grazuole, kad paimtu kruti, bet tai jau del to, kad zaisti ir ciausketi yra idomiau nei valgyti
Bet kodel visa tai papasakojau? Nors mano situacija kitokia nei buvo pas Ladybird, bet pasakykit man kas jusu nuomone geriau: misinelis 1k dienoj - ramus vaikas - atsipalaidavusi mama ar krutis, krutis, krutis - klykiantis vaikas - savitvarda praradusi motina?
Dabar kai prisimenu ta laikotarpi, tai gerai man baigesi kad vaiko nesupurciau. Nes isterijos istikta buvau kelis sykius ir grubiau ant lovos mestelejus, ir pakratyt noras uzeidavo......