žinai ką, dėl susijaudinimo, susirūpinimo, streso gali suspazmuoti raumenukai, kurie leidžia pieną bėgti iš kruties. Pienas jeigu ir prisgamins, nebėgs. Jums gal ir reikėjo to mišinuko - gal būt mamytei labiau, negu dukriukui - galėjai atsipalaiduoti ir nebejaudintis, kad ji yra alkana. O tada ir pienuks geriau bėga
Ir dar atkreipk dėmesį kaip ji apžioja krutį - reikia, kad spėnelis būtų toli burnoj, kad apžiotu kuo daugiau kruties Jeigu ims kitaip, sužaluos spėnelius - paprastai speneliai net po ilgo žindymo neturėtų skaudėt ir tuolab kraujot
žodžiu laikykites ir nenusimink
Ir dar atkreipk dėmesį kaip ji apžioja krutį - reikia, kad spėnelis būtų toli burnoj, kad apžiotu kuo daugiau kruties Jeigu ims kitaip, sužaluos spėnelius - paprastai speneliai net po ilgo žindymo neturėtų skaudėt ir tuolab kraujot
žodžiu laikykites ir nenusimink
Natuke tai kad aš pirmom dienom tai nesijaudinau ir nestresavau. Galvojau taip užsimano dažniau pavalgyt, o ar man sunku Bet dienos ėjo, o mažylė vis alkanesnė. Ir pradėjau jaust kad krūtinė tai tusčia (kai yra pieno krūtyje tai dar kaip jaučiasi)
O kad mažylė gabi ir jau klinikose apžiot išmoko gerai tai jau pirmą kartą kai valgėm seslės gyrė
Bet taip manau nieko baisaus. Mišinuką duodu tik vieną kartą į parą (kai jaučiu kad esu visiškai "tusčia"), o šiaip vis dar pati maitinu, galima sakyti beveik pilnai