QUOTE(Brigitte @ 2009 02 14, 18:11)
Na va, pries pora sav. parasiau, kad musu valgymo problemos jau praeitis, bet taip nera
Po savo patirties pries keleta men as jau nebesugebu ramiai reaguoti, jei dukrai uzeina nevalgiadieniai. Dar jei bunam namie, tai vis siulau kas pusvalandi ir taip po truputuka pavalgom be dideliu nervu. Bet uzvakar reikejo vaziuot i masazus, o ji kaip tycia nevalgyt uzsikaprizino. Teko vezt pusalkane. Masazo metu "graudinosi", o rengiantis namo jau isireke kaip turi but. O man dar kaip tycia grese visuomeniniu transportu namo grizinet. Kaifas autobuse su rekiancia, ane? Visa laime tik isejus is poliklinikos paskambino vyras ir liepe luktelt - atvaziavo musu paimt ir isgelbejo nuo pasipiktinusiu moteriskiu repliku apie netikusia motina kur vaiko nesugeba nuramit
(o dar turint omeny kad atrodau labai jaunai
nors man jau 30 tai pareiga paprotinti "pacuke" jaucia daugelis
) Tai va, parvaziavom namo - vistiek nevalgo
Visa vakara prasiniurkem kol galu gale praradau savitvarda ir pakeliau balsa
Isgasdinau mergaite taip, kad eme klykti net visu kunu tampydamasi
Nuraminau, pati pazliumbiau...... Nu nezinau, visi kas mane pazista stebisi mano kantrybe, bet 4men (tiesa sakant beveik 5) krastutinumu nuo nuolatinio ciulpimo iki visisko kruties neemimo - man sito per daug. Jau lyg buna susitvarko viskas kokiai savaitei ar dviems, tik speju atsipalaiduot kad vaikas valgo ir vel viskas is naujo
O vakar visa diena saves klausiau ar tikrai gerai kad esu taip uzsiciklinus maitinti savo pienu? Sveikiausia vaikui? Bet ar su tokiais valgymo ypatumais nebus kad vaikas sveikas fiziskai bet pazalotas psichologiskai? Nors ir del tos fizines sveikatos - kai budavo kad savaitemis nieko kito nedarau tik maitinu maitinu maitinu, tai kada paciai pavalgyt? Ar tikrai toks pienas labai geras? Galu gale ar labai jau cia didelis + sveikatai, kai priaugama tik po ~400gr/men?
Siandie vis pazvairuoju i spinteleje stovinti misinuka. O dusioj pri***ta.....
nu baik tu, viskas yra gerai pas jus. Esi suirzusi, gal pavargusi, vaikiukas ai jaucia na ir jam baisu ir neramu tada. Su tuo valgymu/nevalgymu viskas ok. Kazkodel vaiakms tiap buna, va as irgi nesenai cia guodziausi mamytems kad nevalgo vaikuciai, kad su papu reik lakstyt visa diena nu ir ttt. Labai gerai tavesuprantu...man irgi buna tokios nuotaikos....irgi esu uzrekus ant leliu...paskui kaip ir tu ejau pati zliumbt ir grauztis kokia as bloga mam kaip nesugebu susitvardyti...o cia dar kokios mergos kokia replika numeta kaip jos puikiai tvarkosi vienos o as vat su aukle ir tai nervai pakrike, kokia as islepinta ir tt ir pan....nu zodziu..protingu netruksta aplink, ka padarysi...
Na gali tik pasakyti, kad puikiai suprantu tave ir patarti nusiraminti, gal dantukai lenda maziukei, gal skauda ka, gal siaip nevalgiadieniai...taip jau buna. Maniskis irgi priauga po 300-400 gr nuo ketvirto menesio, jau daktare ir kraujo tyrima dare ir gelezi liepe gerti ir ligom grasino (tfutfutfu vaikas linksmas, jokios ligos ypatingos jo nepuola) nieko baisaus. Uztat va dabar uzejo jiems abiems tooookie valgiadieniai kad po katila koses verdam ir visa MP isvalgo abu. Ateis ir tau toks laikas, nepergyvenk. Nors ir sunku tuo patiketi. O misinukas tikrai ne iseitis, kodel manau kad ji geriau valgys
geriau uz MP nieko vaikui nera ! Tavo abejones lakinos ir tikrai viskas susitvarkys, pasitikek savim ir leliuku. Nezinau, labai norejau tave apguosti ir palaikyti, tikiuosi nors trupuciuka padejau..