Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

Galbut yra nuotaku kurios jau susituokusios civiliskai ir dabar tuoksis baznycioje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simonaaatr @ 2015 08 25, 12:26)
Galbut yra nuotaku kurios jau susituokusios civiliskai ir dabar tuoksis baznycioje? smile.gif

Dar nesame sudare civilines santuokos, bet ja sudarysime vasario gale. Taigi vasara prisieksime meile baznycioje jau budami civiliskai susituoke
Atsakyti
o, kaip gerai, kad ne as viena tokia biggrin.gif galbut zinote ar baznycia gali buti kitame mieste, nei kur sudaryta civiline santuoka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simonaaatr @ 2015 08 25, 12:35)
o, kaip gerai, kad ne as viena tokia biggrin.gif galbut zinote ar baznycia gali buti kitame mieste, nei kur sudaryta civiline santuoka? smile.gif

Tikrai taip smile.gif tik tuokiantis kitame mieste reikia jums priklausancios parapijos klebono leidimo.
Mano atveju, nesant prisiregistravus Lietuvoje, jokio sutikimo nereikia smile.gif
Atsakyti
Tai Jus uzsienyje gyvenate? smile.gif Mes taip pat nesame prisiregistrave Lietuvoje, tai leidimo kaip suprantu mums taip pat nereikia
Atsakyti
QUOTE(simonaaatr @ 2015 08 25, 12:49)
Tai Jus uzsienyje gyvenate? smile.gif Mes taip pat nesame prisiregistrave Lietuvoje, tai leidimo kaip suprantu mums taip pat nereikia

taip, uzsienyje smile.gif Tada leidimo jums taip pat nereikia. Tiesiog eikit kalbetis su issirinktos baznycios klebonu ir tiek.
Mes planavome susituokti pries du metus, bet planus atidejome. Tada jau bandziau kalbetis su klebonu, bet jis pareiske, kad kitu metu vestuviu knyga uzves tik pries naujus metus ir atvykti kalbeti metu gale.
Gal dabar kas pasikeite, o gal nuo parapijos priklauso.
Taip pat reikalingi santuokos ir istuokos neturejimo dokumentas is baznycioje, kurioje buvot krikstytas ir isklausyti seimos kursus. Man cia beda, nes grizinet i Lt daznai visai neturiu galimybiu....
Gal bandysiu su cia esanciu lietuviu kunigu apie tai kalbetis
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 08 25, 12:55)
taip, uzsienyje smile.gif Tada leidimo jums taip pat nereikia. Tiesiog eikit kalbetis su issirinktos baznycios klebonu ir tiek.
Mes planavome susituokti pries du metus, bet planus atidejome. Tada jau bandziau kalbetis su klebonu, bet jis pareiske, kad kitu metu vestuviu knyga uzves tik pries naujus metus ir atvykti kalbeti metu gale.
Gal dabar kas pasikeite, o gal nuo parapijos priklauso.
Taip pat reikalingi santuokos ir istuokos neturejimo dokumentas is baznycioje, kurioje buvot krikstytas ir isklausyti seimos kursus. Man cia beda, nes grizinet i Lt daznai visai neturiu galimybiu....
Gal bandysiu su cia esanciu lietuviu kunigu apie tai kalbetis

Kiek žinau, gyvenant ne Lietuvoje, kursus galima išklausyti toje šalyje kur gyvenate, arba Lietuvoje internetu 4u.gif Tik ten kažkaip ne visiems leidžiama internetu juos laikyt, reikia domėtis g.gif
Atsakyti
Kuriam pasaulio kampelyje gyvenate? wink.gif oj aciu uz visa informacija! smile.gif mums taip peat del kursu problema, sake, kad dabar internetu galima tuos kursus praeiti, o grizus i Lietuva tiesiog egzamina islaikyti, nezinau ar tai tiesa.. kazin ar imanoma baznycioje vieta uzsirezervuoti telefonu, nes mes planuojame tik po nauju metu grizt, bijau, kad paskui vietu negausime norimai dienai.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(simonaaatr @ 2015 08 25, 13:12)
Kuriam pasaulio kampelyje gyvenate? wink.gif oj aciu uz visa informacija! smile.gif mums taip peat del kursu problema, sake, kad dabar internetu galima tuos kursus praeiti, o grizus i Lietuva tiesiog egzamina islaikyti, nezinau ar tai tiesa..  kazin ar imanoma baznycioje vieta uzsirezervuoti telefonu, nes mes planuojame tik po nauju metu grizt, bijau, kad paskui vietu negausime norimai dienai.. sad.gif

Osle mes smile.gif O jus?
Mano suzadetinis rugsejo vidury savaitei i LT vaziuoja, tai paprasysiu jo, kad uzsuktu.
Siaip visada galima pasiskambinti.
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 08 25, 21:07)
Osle mes smile.gif O jus?
Mano suzadetinis rugsejo vidury savaitei i LT vaziuoja, tai paprasysiu jo, kad uzsuktu.
Siaip visada galima pasiskambinti.

Mes stavangeryje smile.gif na reikes bandyti pasiskambinti, galbut pavyks susiderinti :
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 08 25, 09:12)
Man tobulai patiko mano seses vetuviu ideja del maitinimo.
Po ceremonijos ir fotosesijos visi buvo susodinti prie bendro stalo, kur valgem kelis patiekalus ir gerem vyna (aptarnavo padavejai). Tuomet buvo sakomos kalbos ir tostai.
Po vakarienes visi buvo isvaryti is sales i gerimu sale ir grizus toj menej kur buvo stalas, jau buvo padaryta sokiu sale.
Uzkandziais ir desertais sveciai galejo vaisintis atskiroje meneje sedint minkstuose balduose prie zidinio, kur ausu nedirgina garsi muzika.
Nu tiesiog tobulai.
Bet mes dvaro nesinuomosim ir tokios mano nuomone genealios idejos mums pakartoti nepavyks

gal galima butu suzinoti kur svente vyko? labai jau jaukiai skamba po jusu pasakojimo ta vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(creda @ 2015 08 27, 17:52)
gal galima butu suzinoti kur svente vyko? labai jau jaukiai skamba po jusu pasakojimo ta vieta smile.gif

Net ne Lietuvoj, Skotijos dvare smile.gif
O vieta ten isties autentiska: baldai, menes, miegami kambariai, maistas, aplinka lauke ir t.t. ir t.t.
user posted image
Va cia tas stalas
user posted image
Atsakyti