Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(Brillante @ 2015 08 14, 22:04)
Planuojam i prancuzijos polinezija,

Kaip fainai! Saunuoliai!
Noreciau taip pat, bet jauciu, kad 2 sav. 3-4 tukst eur mum dviem neuztektu smile.gif
Teks kazkur kukliau. smile.gif
Atsakyti
sveikos, mūsų šventė kiek daugiau nei po metų, bet jungiuosi, jei priimsit, žinoma smile.gif
pirminis planas buvo nedidelė šventė su artimiausiais, bet kai pradėjom skaičiuot, pasirodo, tų artimiausių, kuriuos labai norim matyt savo dieną yra kiek per 30. bet vis tiek, apsiribosim CM ir furšetu. geriau medų skanesnį pakopinėt biggrin.gif
toks klausimukas. aišku, dar metai, bet vis tiek įdomu. va, buvo ilgą laiką draugas/-ė vienišas ir štai, visų džiaugsmui susiranda antrąją pusę, tarkim, likus 4 mėn. iki vestuvių. kviestumėt abu ar atskirai? suprantu, kad reiktų abu, bet man nesinorėtų nepažįstamųjų matyt savo šventėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivy @ 2015 08 16, 10:31)
toks klausimukas. aišku, dar metai, bet vis tiek įdomu. va, buvo ilgą laiką draugas/-ė vienišas ir štai, visų džiaugsmui susiranda antrąją pusę, tarkim, likus 4 mėn. iki vestuvių. kviestumėt abu ar atskirai? suprantu, kad reiktų abu, bet man nesinorėtų nepažįstamųjų matyt savo šventėj  g.gif

Geriausias patarimas: elkis taip, kaip noretum, kad elgtusi su Tavimi.
Beje, likus keliems menesiams iki sventes galima susipazinti su zmogumi, pabendrauti ir suprasti, ar vertas dalyvauti sventeje. wink.gif

Suprantu, svente jaunuju, bet neuzmirskim sveciu, jei ne jie, prie stalu sedetume dviese doh.gif
Jei draugas ar drauge ateina pasidziaugti judvieju svente, manau budama gera drauge taip pat dziaugsites antraja draugo/-es puse.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2015 08 14, 15:05)
apie fotoperlą ne kokių atsiliepimų girdėjusi..
Mes norim pavasarį, tai dar kol kas lyg ir nebėda su paslaugų užsakymu.
Žinoma, tempti nesinori.

Geriau, pakalbam apie medaus mėnesį. smile.gif
Man irgi norisi kažko ypatingesnio..
Siūlė čia mergaitės Karibus, Meksiką, bet dar kažkaip nekabina..
Norisi pasyvesnių atostogų, gražaus pliažo ir pan. ir kažkur už Europos ribų.. Ne kasdien juk wink.gif

Todėl būtų smagu išgirsti, kur pačios planuojatės..
Jei keletas variantų, tai dar geriau.. rinktis bus iš ko.. thumbup.gif

Mes tai lanuojame skrist į Tenerifę, kelionę planuosime patys wub.gif

QUOTE(Atlantida* @ 2015 08 16, 20:39)
Beje, likus keliems menesiams iki sventes galima susipazinti su zmogumi, pabendrauti ir suprasti,  ar vertas dalyvauti sventeje. wink.gif

Suprantu, svente jaunuju, bet neuzmirskim sveciu, jei ne jie, prie stalu sedetume dviese   doh.gif
Jei draugas ar drauge ateina pasidziaugti judvieju svente, manau budama gera drauge taip pat dziaugsites antraja draugo/-es puse.

Pritariu, kad nereikia pamiršti svečių, manau kviesčiau abu tokiu atveju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 17 rugpjūčio 2015 - 05:13
QUOTE(Atlantida* @ 2015 08 16, 19:39)
Beje, likus keliems menesiams iki sventes galima susipazinti su zmogumi, pabendrauti ir suprasti,  ar vertas dalyvauti sventeje. wink.gif

Suprantu, svente jaunuju, bet neuzmirskim sveciu, jei ne jie, prie stalu sedetume dviese  doh.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As is kart pasiskaysiu, ad musu draugai bus kvieciami su poromis.
BET jei elgcausi pagal norus, ju nekviesciau blush2.gif Man tiesa pasakius jokio smagumo, kad mane sveikina man svetimi zmones. ax.gif Bet bet aip kazuri pasakete, tikrai pasijusciau nekaip, jei i vestuves pakviestu mano suzadetini, o manes ne.

Pasidalinkit del vestuviu planavimo. Planuosite pacios ar imsite pagalba?
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 08 17, 20:38)
BET jei elgcausi pagal norus, ju nekviesciau  blush2.gif Man tiesa pasakius jokio smagumo, kad mane sveikina man svetimi zmones.  ax.gif Bet bet aip kazuri pasakete, tikrai pasijusciau nekaip, jei i vestuves pakviestu mano suzadetini, o manes ne.

Dėl kvietimo su pora ar be, tai čia priklauso ir nuo to, kas tą porą susiranda ax.gif

Mes planuojamės patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 08 17, 20:38)
BET jei elgcausi pagal norus, ju nekviesciau  blush2.gif Man tiesa pasakius jokio smagumo, kad mane sveikina man svetimi zmones.  ax.gif Bet bet aip kazuri pasakete, tikrai pasijusciau nekaip, jei i vestuves pakviestu mano suzadetini, o manes ne.

Mes šventę planuojamės patys, bet aišku reiktų žmogaus kuris pakoordinuotų šventės eigą, pvz prie bažnyčios šampano pilstymą (tarsimės su šalia esančia kavine, kad viską supilstytų ant išnuomoto staliuko), o sodyboje pasitikimą bei svečių užėmimą kol lauks jaunųjų turbūt reikės tėvams patikėti biggrin.gif
Atsakyti
Patys organizuojamės.. Kadangi planuojam paprastą šventę tik su artimaisiais, tai mums neverta samdytis planuotojos.

Bet jei daugiau žmonių, norisi ypatingiau - matyt realiausia išeitis planuotoja, arba gerų draugių būrys.
Dienos koordinatorė geras sprendimas, tačiau labai svarbu rasti patikimą ir savo darbą mylintį žmogų. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos,

Jungiuosi prie jusu.

Planuojama data - Birzelio 11 d.
Kadangi jau apsisprendem, jog bus maza svente - su mumis viso 15 zmoniu, tai labiau linkstam prie ceremonijos parke ir mazo furseto.

Klausimas kyla, kaip pasirinkt vieta, kad reikalui esant (labai, labai blogam orui pasitaikius) butu galima viska perkelti po stogu, arba bent jau prisiglaust uzuovejoj. Vienareiksmiskai fursetas bus po stogu, t.y. pavesinej, bet jeigu pasitaikys blogas oras pavesineje bus nesmagu (netgi su nuleistais sonais),noresis kazkur prisiglausti.

Fotografe jau numatyta, tik dar neinformuota smile.gif muzikantai nereikalingi, taciau yra ideja pasamdyt porai valandu styginiu koki kvateta, kad ir konservatorijos studentu - gyva fonine muzika smile.gif ziedai yra, bet gali netikti dydziai, reiks patvarkyti. Drabuziai kuklus, visiskai paprasti. Makiazas tetos (profesionali visaziste), manikiuras ir pedikiuras pacios darytas.

Na o po vestuviu - 2 sav. kelione i Balio sala (Indonezija). smile.gif

Stai tokios svajones, o kokia bus realybe - paziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balbiesyte @ 2015 08 19, 15:29)
Sveikos mergickos,

Jungiuosi prie jusu.

Planuojama data - Birzelio 11 d.
Kadangi jau apsisprendem, jog bus maza svente - su mumis viso 15 zmoniu, tai labiau linkstam prie ceremonijos parke ir mazo furseto.

Klausimas kyla, kaip pasirinkt vieta, kad reikalui esant (labai, labai blogam orui pasitaikius) butu galima viska perkelti po stogu, arba bent jau prisiglaust uzuovejoj. Vienareiksmiskai fursetas bus po stogu, t.y. pavesinej, bet jeigu pasitaikys blogas oras pavesineje bus nesmagu (netgi su nuleistais sonais),noresis kazkur prisiglausti.

Fotografe jau numatyta, tik dar neinformuota smile.gif muzikantai nereikalingi, taciau yra ideja pasamdyt porai valandu styginiu koki kvateta, kad ir konservatorijos studentu - gyva fonine muzika smile.gif ziedai yra, bet gali netikti dydziai, reiks patvarkyti. Drabuziai kuklus, visiskai paprasti. Makiazas tetos (profesionali visaziste), manikiuras ir pedikiuras pacios darytas.

Na o po vestuviu - 2 sav. kelione i Balio sala (Indonezija). smile.gif

Stai tokios svajones, o kokia bus realybe - paziuresim smile.gif

Sveika 4u.gif
Labai smagūs planai, o su laiku manau jei kas ir pasikoreguos, tai tik į geresnę pusę biggrin.gif O dėl tos vietos jeigu blogas oras... g.gif Aš tai galvoju nebent vis vien kažką nuomoti, kaip salę, su gražia vieta ceremonijai lauke g.gif Nes tikrai su tais orais birželį baisoka... doh.gif Tikėkimės švies saulytė ax.gif
Atsakyti

Sveika 4u.gif
Labai smagūs planai, o su laiku manau jei kas ir pasikoreguos, tai tik į geresnę pusę biggrin.gif O dėl tos vietos jeigu blogas oras... g.gif Aš tai galvoju nebent vis vien kažką nuomoti, kaip salę, su gražia vieta ceremonijai lauke g.gif Nes tikrai su tais orais birželį baisoka... doh.gif Tikėkimės švies saulytė ax.gif
[/quote]

Tai vat, su ta saulute birzeli.... jau net jei saulute nesviestu, netragedija, svarbu kad nelytu kaip is kibiro smile.gif

Manau teks ieskot vietos Verkiu arba Botanikos sode, bandysim tartis del galimybes svente perkelti po stogu, jeigu jau bus visai bloga situacija. Juk vistiek jau savaite pries svente bus aisku daugmaz koks oras. smile.gif

Na o pratesiant tema apie svetimus sventeje: greiciausiia kad ir pas mane bus panasi situacija su mylimais pusbroliu ir pusesere. na as nusprendziau del viso pikto itraukti i sarasa +1. Juk kaip jie dziaugiasi del manes, taip ir as dziaugiuosi del to, kad jie rado sau artima zmogu. Sveciu nedaug, taciau ta viena ar du svetimus manau galiu priimti, juk galbut ateityje jie bus seimos nariai smile.gif
Atsakyti