Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 12, 16:07)
Kaip suprantu, tai į paslaugas įeina nemažai to, ką ketinam pasidaryti patys. Vestuvių dieną būna iki vidurnakčio irgi unsure.gif  Pirmiausia sutinka svečius, nukreipia, kur daiktus pasidėti, pasirūpina, kad vakaro metu laiku muzika užgrotų, tortas atsirastų ir panašūs reikalai. wacko.gif  man kol kas atrodo, kad mes ir patys visą tą susireguliuosim nesunkiai blush2.gif 

O prie bažnyčios staliuką kas parūpins? Bažnyčia? ohmy.gif  ar floristė? biggrin.gif

Prie bažnyčios staliuką nuomoja pati bažnyčia atskirai biggrin.gif Na aš irgi kol kas manau, kad susitvarkysime patys biggrin.gif Jau po biški supirkinėjame alkoholį, išdalinom avansus, tai jau nemenka sumelė išsileido laugh.gif Gerai, kad dar daug laiko, finansų atžvilgiu labai patogu, taupom dabar konkrečiai thumbup.gif

QUOTE(creda @ 2015 08 12, 17:01)
sveikutes smile.gif as irgi noreciau prisijungti prie sios grazios grupeles kartu planuojanciu vestuves smile.gif dar tik pati pradzia musu planavimu nenumatyta data dar bet jau ziurinejuos kaip kas smile.gif

Sveikute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš iš pradžių irgi galvojau apie koordinatorę. Neseniai buvom keliose vestuvėse, nebuvo jokių koordinatorių, bet jų ir netrūko. Atėjom, pasivaišinom užkandžiais, susiradom kambarį, pasidėjom daiktus, o paskui abiem atvejais, jau vedėjas visus užėmė, sukvietė jaunųjų pasitikimui. Tai irgi manau, kad apsieisim be šių paslaugų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 12, 17:36)
Prie bažnyčios staliuką nuomoja pati bažnyčia atskirai  biggrin.gif 

Jau po biški supirkinėjame alkoholį, išdalinom avansus, tai jau nemenka sumelė išsileido  laugh.gif  Gerai, kad dar daug laiko, finansų atžvilgiu labai patogu, taupom dabar konkrečiai  thumbup.gif 

Kaip fainai!

Greituoliai jūs smile.gif mes tai, manau, be žiemos nepriksim jų tikrai. Kažkaip, atrodo, laiko dar sočiai, o kur tą alkoholį laikyt irgi reik turėt hihihi.gif juolab, kad akcijų dažnai būna, tai tikiuosi, kad nesuvėluosim ir vėliau pradėję tą daryti smile.gif
Aha, kad jau dalį išlaidų iš anksto padengti galim, tas yra neblogas dalykas.
Aš tai esu tokia labai taupuolė, mano būsimas vyras į pinigus žiūri paprasčiau. Dėl to pas mus kartais kyla nesutarimų. Bet čia didžiausia bėda tame, kad aš sugebu labai dramatizuot doh.gif Nu ir kaip man su savim susikalbėt ir leist sau svajot ir tikėt, kad viskas bus puikiai! Ir viskam užteks tų pinigų... Hrrr cool.gif

Dėl koordinatorės, labai tikiuosi, mes irgi jau supratom, kad be jos tikrai apsieisim nail.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 13, 10:09)
Kaip fainai!

Greituoliai jūs smile.gif  mes tai, manau, be žiemos nepriksim jų tikrai. Kažkaip, atrodo, laiko dar sočiai, o kur tą alkoholį laikyt irgi reik turėt hihihi.gif  juolab, kad akcijų dažnai būna, tai tikiuosi, kad nesuvėluosim ir vėliau pradėję tą daryti smile.gif
Aha, kad jau dalį išlaidų iš anksto padengti galim, tas yra neblogas dalykas.
Aš tai esu tokia labai taupuolė, mano būsimas vyras į pinigus žiūri paprasčiau. Dėl to pas mus kartais kyla nesutarimų. Bet čia didžiausia bėda tame, kad aš sugebu labai dramatizuot doh.gif  Nu ir kaip man su savim susikalbėt ir leist sau svajot ir tikėt, kad viskas bus puikiai! Ir viskam užteks tų pinigų... Hrrr cool.gif

Dėl koordinatorės, labai tikiuosi, mes irgi jau supratom, kad be jos tikrai apsieisim nail.gif

Mes tai alkoholį kaupiam spintoje dabar laugh.gif Mini bariukas pas mus ten thumbup.gif Nes man atrodo, kad likus 6 mėn iki vestuvių jau prasidės pats planavimas, darbų padaugės ax.gif Dar magistrą pradėsim studijuoti, oh baisu kaip viską spėti doh.gif
Aš irgi esu taupuolė, aš taupau taupau kažkuriam daiktui, paskui man gaila būna jų išleist ir reikia taupyt dar, čia kaip liga laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 13, 11:26)
Mes tai alkoholį kaupiam spintoje dabar  laugh.gif  Mini bariukas pas mus ten  thumbup.gif Nes man atrodo, kad likus 6 mėn iki vestuvių jau prasidės pats planavimas, darbų padaugės  ax.gif  Dar magistrą pradėsim studijuoti, oh baisu kaip viską spėti  doh.gif

Aš irgi esu taupuolė, aš taupau taupau kažkuriam daiktui, paskui man gaila būna jų išleist ir reikia taupyt dar, čia kaip liga 

biggrin.gif Mes tai net spintoj vietos tam nerastume doh.gif O jūsų laukia dar daugiau reikalų, matau, jei ir mokslai priešaky ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif šiaip džiaugiuosi, kad gaudama neperdidžiausias pajamas sugebu laviruoti taip, kad dar ir liktų bent gramelis. Bet kartais pas mane to viso taupymo, spaudimo leisti sau kažką, būna per daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalioji_arbata: 13 rugpjūčio 2015 - 10:35
Merginos, ką nusprendėt daryti su žiedais? prašysit juvelyro pagalbos, ar pirksit jau pagamintus? smile.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrita69 @ 2015 08 13, 11:41)
Merginos, ką nusprendėt daryti su žiedais? prašysit juvelyro pagalbos, ar pirksit jau pagamintus? smile.gif  g.gif  smile.gif

Mes ketiname kreiptis į juvelyrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 13, 10:46)
Mes ketiname kreiptis į juvelyrą smile.gif

gal pasiskaičiavot, kad pigiau gaunasi darytis žiedus? smile.gif aš net neįsivaizduoju kiek juvelyrai ima už paslaugas :/ kažin kaip apsimoka labiau...
Atsakyti
QUOTE(Lavrita69 @ 2015 08 13, 11:41)
Merginos, ką nusprendėt daryti su žiedais? prašysit juvelyro pagalbos, ar pirksit jau pagamintus? smile.gif  g.gif  smile.gif

Mes kadangi norim klasikinių žiedų, o savo aukso neturime, turbūt pirksime jau pagamintus g.gif Buvom čia nesenai Akropolyje, įdomumo dėlei pasimatavom, tai pasiūlė abiems už 240 EUR žiedus, pasirodė man pigu kažkaip, nors atrodė gražiai, paprasti klasikiniai, mano 17 dydžio, MB 21, o storio nepamenu 3 ar 4 mm g.gif Mes žiedus žadam vasarį turbūt pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrita69 @ 2015 08 13, 11:52)
gal pasiskaičiavot, kad pigiau gaunasi darytis žiedus? smile.gif aš net neįsivaizduoju kiek juvelyrai ima už paslaugas :/ kažin kaip apsimoka labiau...

Neskaičiavom dar nieko ir nelabai, matyt, patys pasiskačiuosim.. smile.gif Bet aukso savo neturim. Tačiau norim autorinių žiedelių 4u.gif

QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 13, 12:32)
Mes kadangi norim klasikinių žiedų, o savo aukso neturime, turbūt pirksime jau pagamintus  g.gif  Buvom čia nesenai Akropolyje, įdomumo dėlei pasimatavom, tai pasiūlė abiems už 240 EUR žiedus, pasirodė man pigu kažkaip, nors atrodė gražiai, paprasti klasikiniai, mano 17 dydžio, MB 21, o storio nepamenu 3 ar 4 mm  g.gif  Mes žiedus žadam vasarį turbūt pirkti  biggrin.gif

Super kaina thumbup.gif Susidarinėjant sąmatą, žiedams numatėme 1000 Eur. Labai tikiuosi, kad tiek neprireiks blush2.gif Bet manau, kad be žiemos dar tuo nesirūpinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 13, 13:17)
Neskaičiavom dar nieko ir nelabai, matyt, patys pasiskačiuosim.. smile.gif Bet aukso savo neturim. Tačiau norim autorinių žiedelių 4u.gif
Super kaina thumbup.gif  Susidarinėjant sąmatą, žiedams numatėme 1000 Eur. Labai tikiuosi, kad tiek neprireiks blush2.gif  Bet manau, kad be žiemos dar tuo nesirūpinsim smile.gif

Na aš dar mąstau, MB tai pasakė kad jis grynai klasikinių žiedų nori, o aš gal ir ne prieš klasikinio su akmenuku bigsmile.gif Bet dar bus laiko pamąstyt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkit preliminariai sąmatom:
pvz.: apranga, grožio procedūros, šventės vieta, maistas (įskaitant alkoholį ir saldų stalą), fotografas, vedėjas, muzikantai/DJ (kiek žmonių ir kuriam Lietuvos kampe) ir t.t.
Labai norim tilpti į 6000 eur, bet vargu ar pavyks..

Planuojam max 30 žm, bet greičiausiai apie 22-26 tebus. Kviesim artimiausius, su kuriais artimiausiai bendraujam.. Veiksmas aplink sostinę.

Apranga mums abiem: ~1150 eur
Grožio procedūros abiems (su bandomąją šukuosena, makiažu): ~150 eur
Žiedai: ~600 eur
Šventės vietos nuoma + nakvynė (dauguma ne vietinių) + maistas, gėrimai, saldus stalas, papuošimai ir pan. - ~3800 eur
Visokie mokesčiai, bažnyčios auka, vaišės po bažnyčios: ~300 eur
Fotografas, vedėjas, Dj ~1600 eur
Transportas, gėlės, kvietimai, ir t.t. - ~300 eur
Total: 7900 eur..

Patikusios vietos nuoma 2000 eur su nakvyne.. verysad.gif Atsisakius jos, sumažėtų išlaidos... unsure.gif bet... ne kasdien.. o šiaip kas liečia kainas, tai kol kas tik apgraibom gaudomės..

o ir sutariam su MB, kad jei negalim padaryti gerai, nedarom niekaip.. belenkaip netinka.. doh.gif

Tai geriau patarkit, kas svarbu, kas ne.. kur nepagailėt (žiedams, fotografui), o kur galima pataupyti ir pan... Kaip jūs sprendžiat? Pasidalinkim, padrąsinkim viena kitą. wink.gif
Atsakyti