Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(Ajja.k @ 2016 02 26, 15:08)
puikios koordinatorės ir dekoratorės iš GOLDSTAR, pasiskambinkit Jūratei ir gal suderinsit smile.gif Tel.nr.
868248708  Labai patogu ,kai dekoruoja ir koordinuoja tie patys žmonės . smile.gif
Papildyta:

Papildyta:

Irmina, ar jau turit ir dekoratores?

Dekoratores jau turim, dekui;)
Papildyta:
QUOTE(Sange @ 2016 03 08, 10:51)
Sveikos,

Registruojuosi i  nuotaku bureli smile.gif Musu svente jau neuzilgo - geguzes 21d.  wub.gif
Mes esame is tu jaunuju, kurie nestresuoja ir neisko milijono variantu is kuriu renkasi. Randam, tiko, patiko ir jamam biggrin.gif Realiai planuoti vestuves pradejom sausio gale, o siuo metu turim:

* Sventes vieta - restoranas "Siesta" salia kauno;
* Vedejas - Saulius Paurazas (mano pazystamas zmogus, nuostabus ir elegantiskas vedejas)
* Gyvo garso grupe - Orgen Roll Band
* DJ ir apsvietimas is tos pacios grupes.
* Filmuotojai - "Meska kine" brolis L.Čužiauskas MEDIA
* Suknele - Birutes salonas Kaune
* Makiazas, sukuosena - Aida visaziste
* Baznycia - Kacergines koplytele
* viesbutis pasirengimui ir nakvojimui po vestuviu - Daugirdas
* dekoras ir koordinavimas - Pusta suknele

Neturim vis dar:
* ziedu - gal galit patarti KAUNE gera juvelyra, kuris padaro ziedus pagal nuotrauka?
* saldaus stalo - nerandu skanaus tiekejo, kuris gamintu skaniai, graziai, nebrangiai ir turetu kokybes sertifikatus.
* uzdelsem su jaunavedziu kursais, tai dabar lankom intensyvius kursus (i savaite 3 kartus biggrin.gif )
* tevams dovanos

Kai pasiziuriu i sarasa ka turim, tai pasidaro ramiau, nes beveik kaip ir viskas yra biggrin.gif Nestresuojam toliau ir i vestuviu planavima ziurim su sypsena ir malonumu smile.gif

Sveika prisijungus!;) Kaune mes daromes savo ziedus pas (is nuotraukos, nes uzsieni gyvenam) Giedrius Buinauskas, bazeje dirba. Daug puikiu atsiliepimu visur skaiciau.
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos mirksiukas.gif Mūsų šventė bus Vilniuje rugpjūčio 26d wub.gif
Švęsime laaabai kukliai smile.gif Mūsų švenčiančių iš viso bus 16 žmonių - patys artimiausi ir liudininkai ax.gif

Susituoksime bažnyčioje, po ceremonijos sveikinimai, šampaniuko ir užkandžių prie bažnyčios (jei tik leis, nes visko esu prisiklausiusi g.gif ), tada visi lėksime pasifotografuoti (galvojame apie botanikos sodą, belmontą..) ir tada į sodybą smile.gif O ten jau atsipūsime visi, stalai bus paruošti jau, nebus jokių padavėjų ir pan, visi savi artimiausi, tai ir apsirūpinsime patys viskuo:) Žodžiu - pašvęsime, pernakvosime ir kitą dieną skrendam į Maljorką thumbup.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(krizztina @ 2016 03 23, 12:55)
Sveikos būsimos nuotakos  mirksiukas.gif  Mūsų šventė bus Vilniuje rugpjūčio 26d  wub.gif
Švęsime laaabai kukliai smile.gif Mūsų švenčiančių iš viso bus 16 žmonių - patys artimiausi ir liudininkai  ax.gif 

Susituoksime bažnyčioje, po ceremonijos sveikinimai, šampaniuko ir užkandžių prie bažnyčios (jei tik leis, nes visko esu prisiklausiusi  g.gif ), tada visi lėksime pasifotografuoti (galvojame apie botanikos sodą, belmontą..) ir tada į sodybą smile.gif O ten jau atsipūsime visi, stalai bus paruošti jau, nebus jokių padavėjų ir pan, visi savi artimiausi, tai ir apsirūpinsime patys viskuo:) Žodžiu - pašvęsime, pernakvosime ir kitą dieną skrendam į Maljorką  thumbup.gif  wub.gif  cool.gif

Nu kur jau cia kuklios smile.gif Sakyciau be pompastikos, bet tikrai nekuklios ir smagios vestuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2016 03 01, 17:18)
sveikos, gal kokią dekoratorę Kaune rekomendotumėte? smile.gif

Man patinka dekoratorių Kaune https://www.facebook.com/Ziedeliai stilius. Pasidairykite jų puslapyje. Gal ir jums patiks smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,merginos 4u.gif
Labai noreciau su jumis pabendzrauti FB puslapyje ax.gif Gal priimsite.. Musu vestuves liepos 23 diena 4u.gif
Atsakyti
Panos,gal žinote kas Vilniuje nebrangininkai ir daro vestuvini makiaza ir sukuosena toje pacioje vietoje,kad lakstyti po miesta nereiketu ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos 2016m. pagaliau perskaiciau temute, o jus jau issikraustet I kitus namucius, uzklausa pateikiau jungtis I FB siandien, tikiuosi priimsit smile.gif Kol skaitinejau, radau,ka galeciau pakomentuoti, o tuomet jau apie savo didziaja svente smile.gif

QUOTE(egzzzotika @ 2015 09 24, 20:35)

Kiek kainuoja planuotojos paslaugos? ax.gif

Mes samdeme planuotoja,nes gyvenam ne lt ir norisi kad viskas butu taip kaip norime. Vien planuotojos kaina 1000euru.Nemanau,kad labia kosmine,labai siltas,nuosirdus, atsidaves zmogus, profesionalas, dirba 10metu, atsiliepimai apie ja is kitu poru tik patys geriausi,todel ir atidavem jai savo svente pasirupinti.

QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 28, 12:40)
Atlantida* - gegužės 14 d.
1000ir1naktis - birželio 04 d.
Calanthe - birželio 11 d.
(:Buziukas:) - birželio 23 d.
Brillante -  birželio 23 d.
egzzzotika - rugpjūčio 6 d.

Prisidedu I sarasiuka. Musu data - birzelio 10d.Maniskio birzelio 9d. sueina 35m,tad nusprendem vietoj jubiliejaus baliaus issikelti sau vestuves smile.gifO birzelio 14d. isskrendam I Rodo sala.

QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 30, 09:20)
Žiūrint kokia bažnyčia, vienur jau registruoja, o kitur sako ateiti po naujų metų.
Daug kas priklauso, kada tuoksitės, jei tai ne šeštadienis ir ne birželis-rugpjūtis, gal ir vėliau užtenka nueiti, bet jei vasaros šeštadienis, geriausia nueiti ir pasikalbėti.

Jei kam aktualu Vilniuje šv. Petro ir Povilo bažnyčioje - "auka" 70 eur.

Mes tuoksimes Kedainiu medineje baznycioje,ten krikstyjau savo sunu,patinka ji mums savo jaukumu. Tai kunigelis is kart pasake kad auka 100euriuku(zakrastijonui,vargonai,papuosimas-kurio mums nereikia,nes rupinsis planuotoja).

QUOTE(Brillante @ 2015 10 14, 19:36)
As manau, kad jei nenori, kad lydetu, tai ir nereikia kad lydetu.
Visgi tas tevo lydejimas yra is senu laiku su mintimi, kad tevas atiduoda dukra jaunikiui. O mes ju tekam sava valia ir prie altoriaus einam sava valia smile.gif
As tecio prasysiu, kad lydetu. Bet todel, kad musu santykiai yra labai artimi ir plius man bus drasiau zengti baznycios takeliu ziuint miniai akiu smile.gif

As pasitarus su planuotoja,greiciausiai prie altoriaus eisim tryse: as su busimu yru ir mano sunu laikysime uz rankyciu,tai tarsi simbolizuos,kad mes esame seimabusimas vyras ne vaiko tevelis,bet 100k geresnis uz tikraji.

QUOTE(bailushka @ 2015 12 01, 12:59)
Laba diena, būsimos - esamos nuotakos,

rašau tokiu paprastus/nepaprastu klausimu. Galbūt kuri planuojate/šventėte/Jūsų draugai šventė Akmenių dvare?

Mes turejom minty sita dvara,bet atmetem,visu pirma del ispustos pacio dvaro nuomos kainos,senoviskumo,na mums nlabai tiko, o ir planuotoja pasikalbejusi su jais pasake,kad neatitinka kainos ir kokybes santykio.Td svesime uz 100km nuo santuokos ceremonijos vietos.

QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 12 03, 10:29)
FB grupė vadinasi 2016 metų nuotakos  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Prasau priimkite, issiunciau uzklausa ir noriu su jumis dalintis smile.gif

Atsakyti
gal si patiktu? kaip tik turetu buti Lietuvoje po keliu savaiciu pasimatuoti... ja galima su pasijoniu, kad pustesne butu ir be jo...
https://www.facebook...2...e=3
Atsakyti
Sveikutes,

Prisidedu prie jusu burio - isteku rugpjucio 6 d., kiek maciau, si diena gana populiari thumbup.gif

Vis dar esame be DJ - gal kuri parekomenduosit? 4u.gif Jam tektu vakarine dalis (sokiai pokiai), nes bus muzikantai ir vedejas.
Atsakyti
Sveikos,
ir aš prisidedu prie Jūsų, mano švente liepos 23d. Neturiu dar realaus noro kokia turėtų būti pagrindinė spalva vestuvių, beto neturim žiedų, pamergių suknelių, saldaus stalo, suknelės antrai dienai, po vestuvinė kelionė.

Sodyba, fotografas, filmuotojas, suknelę pirmai dienai, šukuosena, makiažas jau užsakyta.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif esu taip pat busima nuotaka, tik ne 2016 o 2017 metu. Bet turiu klausima jum, nes net neisivaizduoju kaip viskas vyksta. Mat tik dabar pradejau daugiau dometis. Norejau paklausti, kaip reikalai yra tvarkomi su tais visais prasymais tuoktis ir iregistravimais? As planuoju dabar uzsirezervuoti fotografa ir sale sventei, bet drauge aiskina kad pirma reik nunesti prasyma tuoktis ir zinoti data, kada gales sutuokti. unsure.gif o negaliu as tiesiog dabar issirinkus konkrecios datos rezervuotis viska ir paskui nueit tuos prasymus pateikt?

Kitas klausimas man rodos dabar nebutina eiti vestuviu diena ir i civilines metrikacijos biura ir i baznycia. Kiek esu girdejus tai uztenka dabar tik baznycios? ax.gif Prasau kurios domejotes siuo klausimu ir zinot kaip kas vyksta patarti. 4u.gif galbut uztenka baznycioj sutarti data ir tada ta data visa kita rezervuoti?
Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2016 05 11, 15:51)
Sveikos 4u.gif esu taip pat busima nuotaka, tik ne 2016 o 2017 metu. Bet turiu klausima jum, nes net neisivaizduoju kaip viskas vyksta. Mat tik dabar pradejau daugiau dometis.  Norejau paklausti, kaip reikalai yra tvarkomi su tais visais prasymais tuoktis ir iregistravimais? As planuoju dabar uzsirezervuoti fotografa ir sale sventei, bet drauge aiskina kad pirma reik nunesti prasyma tuoktis ir zinoti data, kada gales sutuokti.  unsure.gif  o negaliu as tiesiog dabar issirinkus konkrecios datos rezervuotis viska ir paskui nueit tuos prasymus pateikt?

Kitas klausimas man rodos dabar nebutina eiti vestuviu diena ir i civilines metrikacijos biura ir i baznycia. Kiek esu girdejus tai uztenka dabar tik baznycios?  ax.gif Prasau kurios domejotes siuo klausimu ir zinot kaip kas vyksta patarti. 4u.gif  galbut uztenka baznycioj sutarti data ir tada ta data visa kita rezervuoti?

Sveika,

Taop, uztenka tik Baznycios. O i Baznycia eiti tartis del datos dar per anksti, manau kunigai del kitu metu vestuviu priimines i metu gala, gal kiek anksciau.
Tad tokiu atveju drasiai galite rezervuoti jums patinkancia fieta, fotografus ir t.t
Drauge rekomendavo pirmiau rezervuoti laika metrikacijos slyriuje todel, kad nebutu taip, kad rezervavus paslaugas paaisketu, kad visi laikai CMI jau uzimti.
Bet jei planuojate tuoktis tik Baznycioje, si beda atkrenta.
Atsakyti