Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 07, 08:35)
hihihi.gif

bigsmile.gif  o gal yra, kur būtų galima pamatyti tavo šedevrų? blush2.gif

galima, tortai 4u.gif

cia maniskiai pakvietimai blush2.gif user posted image user posted image

musu vestuves be vaiku neapsieis, nes vien maniskiai du, be kuriu savo sventes neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 08 11, 17:54)

Jūsų darbeliai be galo gražūs 4u.gif Jeigu pakvietimai būtų raudonos spalvos, pagal temą jie ir man tiktų laugh.gif drugeliai wub.gif
Tortas su drugeliais ir keksiukais mmm... nuostabiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 11 rugpjūčio 2015 - 17:07
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 11, 18:04)

Jūsų darbeliai be galo gražūs 4u.gif Jeigu pakvietimai būtų raudonos spalvos, pagal temą jie ir man tiktų laugh.gif drugeliai wub.gif
Tortas su drugeliais ir keksiukais mmm... nuostabiai atrodo wub.gif

katik ikeliau daugiau tortu foto, daaaaug tortu su drugeliais biggrin.gif kazkaip daug zmoniu pamate ta su ruzavais drugeliais butent tokio uzsimane lotuliukas.gif
dekui blush2.gif
Atsakyti
Man dar tas su padanga patiko, mums su MB būtų aktualus toks tortas... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 11 rugpjūčio 2015 - 17:29
galima, tortai 4u.gif

cia maniskiai pakvietimai blush2.gif
Man nesuvokiamas dalykas, KAIP įmanoma tokius tortus sumeistraut... surrender.gif

Ir pakvietimai pačios daryti? swoon.gif jei buvo rašyta, soriuks, nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 12, 11:19)
Man nesuvokiamas dalykas, KAIP įmanoma tokius tortus sumeistraut...  surrender.gif

Ir pakvietimai pačios daryti? swoon.gif  jei buvo rašyta, soriuks, nepamenu blush2.gif

Pacios ir pakvietimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 08 12, 12:18)
Pacios ir pakvietimai blush2.gif

thumbup.gif nerealu smile.gif

Prisipažinsiu. Aš jau vietomis sėju paniką doh.gif
Pasidalinkite mintimis: ar ketinate naudotis dekoratorių paslaugomis, kaip manote, ar be koordinatorės neįmanoma sklandi šventės eiga?
Atsakyti
QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 12, 15:12)
thumbup.gif  nerealu smile.gif

Prisipažinsiu. Aš jau vietomis sėju paniką doh.gif
Pasidalinkite mintimis: ar ketinate naudotis dekoratorių paslaugomis, kaip manote, ar be koordinatorės neįmanoma sklandi šventės eiga?

Mes kol kas į viską žiūrim palyginus ramiai flirt.gif O šiaip tai susiradom floristę, kuri mums papuoš šventės vietą, daugiau tai nežadam samdyti jokių papildomų žmonių kad koordinuotų šventę g.gif Na aišku bus muzikantai, kurie praves šventę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 12, 15:20)
Mes kol kas į viską žiūrim palyginus ramiai  flirt.gif  O šiaip tai susiradom floristę, kuri mums papuoš šventės vietą, daugiau tai nežadam samdyti jokių papildomų žmonių kad koordinuotų šventę  g.gif  Na aišku bus muzikantai, kurie praves šventę  ax.gif

Ir mes stengiamės išlikti ramūs, bet man tas sunkiau sekasi blush2.gif Mane labai glumina finansų klausimas. Viskas baisiai brangu doh.gif
Pas mus bus vedėjas. Logiška, kad šventė vien jo dėka turėtų būti sustyguota.. Nors jau buvom kaip ir nusprendę, kad koordinatorės paslauga mums reikalinga. Norisi, kad svečiai, kad ir kiek ten jų bebūtų (o tikimės, kad kažkiek bus) prie bažnyčios, po ceremonijos, būtų gražiai pavaišinti. Susitikom su pora tuo užsiimančių merginų, bet kai pradėjo aiškėt, kad koordinavimo kaina viena, prie bažnyčios - papildomai mokėt, o dar stalas ir kiti reikalai dar papildomai, tai pradėjau skaičiuot... doh.gif Tuolab, kad mes žadam daug ką patys pasidaryt, šventės vietą pasiruošt taip pat esam pasiruošę patys, tai tada natūraliai kyla klausimas, kokia koordinatorės prasmė būtų..? Jei personalas šventimo vietoj atrodo patikimas, tai ar tikrai prasminga dar mokėti papildomai žmogui už tai, kad jis tiesiog ten bus unsure.gif Oi kiek reikalų wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalioji_arbata: 12 rugpjūčio 2015 - 14:40
QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 12, 15:39)
Ir mes stengiamės išlikti ramūs, bet man tas sunkiau sekasi blush2.gif  Mane labai glumina finansų klausimas. Viskas baisiai brangu doh.gif 
Pas mus bus vedėjas. Logiška, kad šventė vien jo dėka turėtų būti sustyguota.. Nors jau buvom kaip ir nusprendę, kad koordinatorės paslauga mums reikalinga. Norisi, kad svečiai, kad ir kiek ten jų bebūtų (o tikimės, kad kažkiek bus) prie bažnyčios, po ceremonijos, būtų gražiai pavaišinti. Susitikom su pora tuo užsiimančių merginų, bet kai pradėjo aiškėt, kad koordinavimo kaina viena, prie bažnyčios - papildomai mokėt, o dar stalas ir kiti reikalai dar papildomai, tai pradėjau skaičiuot... doh.gif  Tuolab, kad mes žadam daug ką patys pasidaryt, šventės vietą pasiruošt taip pat esam pasiruošę patys, tai tada natūraliai kyla klausimas, kokia koordinatorės prasmė būtų..? Jei personalas šventimo vietoj atrodo patikimas, tai ar tikrai prasminga dar mokėti papildomai žmogui už tai, kad jis tiesiog ten bus unsure.gif  Oi kiek reikalų wacko.gif

O tai ką jos tiksliai darytų? Nes mums prie bažnyčios sakė išnuomos staliuką, bus supilstytas šampanas ir pastatytas ant staliuko, bus saldainiai, teliks svečiams tik pasiimti biggrin.gif Aišku reikės kažko paprašyti, kad supilstytų bigsmile.gif Na niuansų planuojant daug kylą, mintys keičiasi, norai keičiasi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 12, 15:58)
O tai ką jos tiksliai darytų? Nes mums prie bažnyčios sakė išnuomos staliuką, bus supilstytas šampanas ir pastatytas ant staliuko, bus saldainiai, teliks svečiams tik pasiimti  biggrin.gif  Aišku reikės kažko paprašyti, kad supilstytų  bigsmile.gif  Na niuansų planuojant daug kylą, mintys keičiasi, norai keičiasi  laugh.gif

Kaip suprantu, tai į paslaugas įeina nemažai to, ką ketinam pasidaryti patys. Vestuvių dieną būna iki vidurnakčio irgi unsure.gif Pirmiausia sutinka svečius, nukreipia, kur daiktus pasidėti, pasirūpina, kad vakaro metu laiku muzika užgrotų, tortas atsirastų ir panašūs reikalai. wacko.gif man kol kas atrodo, kad mes ir patys visą tą susireguliuosim nesunkiai blush2.gif

O prie bažnyčios staliuką kas parūpins? Bažnyčia? ohmy.gif ar floristė? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalioji_arbata: 12 rugpjūčio 2015 - 15:07
sveikutes smile.gif as irgi noreciau prisijungti prie sios grazios grupeles kartu planuojanciu vestuves smile.gif dar tik pati pradzia musu planavimu nenumatyta data dar bet jau ziurinejuos kaip kas smile.gif
Atsakyti