Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(Pasakelem @ 2016 02 23, 20:26)
Labas, ideja grazi. smile.gif bet tikrai nepasakyciau, kad koordinatores brangiai kainuoja. Mes mokesim 200 EUR uz koordinavima, taciau as savo sventes nepatikeciau zmogui be patirties. Galu gale, cia ne tik sumustinuku padalinimas, koordinatore turi reaguoti i visus nesklandumus, kurie galimai gali iskilti vestuviu metu. Pvz. iseini is baznycios, o pila kaip is kibiro, ka daryt? Veluoja limuzinas paiimti nuotaka? Kazkur kazka pamirsai paiimti. Susirgo sukuosenu meistre?

Yra 101 dalykas, tad jeigu jau samdaisi koordinatore manau reiktu imti zmogu su patirtimi. Cia tik mano nuomone ! smile.gif Sekmes !

Gal galite rekomenduoti koordinatorius už tokią kainą? Kiek laiko jie bus šventėje?
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2016 02 24, 12:59)
Gal galite rekomenduoti koordinatorius už tokią kainą? Kiek laiko jie bus šventėje?

Parasykit man i PM. Koordinatore vilniuje, dirbs nuo ryto, pasiruosimo iki vakarienes pradzios (18h)
Atsakyti
Labuka,atsiprasau,kad isiterpiu,bet noreciau busimu nuotaku nuomones smile.gif Vasara mano geros drauges vestuves,ji gyvena uzsieni,gryzta tik isteketi cia smile.gif Nretai matomes,todel sugalvojau padaryt staigmena ir sudainuot jai daina,parepetavus su muzikaintais.Kaip manot ar patiktu tokia ideja ?Ir gal turit kazkokiu pasiulymu kokia daina galeciau sudinuot?(apie draugyste,meile,laime...?) is anksto dekoju uz nuomones
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2016 02 29, 12:21)
Labuka,atsiprasau,kad isiterpiu,bet noreciau busimu nuotaku nuomones smile.gif Vasara mano geros drauges vestuves,ji gyvena uzsieni,gryzta tik isteketi cia smile.gif Nretai matomes,todel sugalvojau padaryt staigmena ir sudainuot jai daina,parepetavus su muzikaintais.Kaip manot ar patiktu tokia ideja ?Ir gal turit kazkokiu pasiulymu kokia daina galeciau sudinuot?(apie draugyste,meile,laime...?) is anksto dekoju uz nuomones

Per mano draugės vestuves jai kita draugė dainavo "Aleliuja" - buvo tikrai įspūdinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2016 02 29, 19:55)
Per mano draugės vestuves jai kita draugė dainavo "Aleliuja" - buvo tikrai įspūdinga  thumbup.gif

Nuostabi ,bet nepatemsiu tokios rimtos dainos,toli man iki dainininkes
Atsakyti
sveikos, gal kokią dekoratorę Kaune rekomendotumėte? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Registruojuosi i nuotaku bureli smile.gif Musu svente jau neuzilgo - geguzes 21d. wub.gif
Mes esame is tu jaunuju, kurie nestresuoja ir neisko milijono variantu is kuriu renkasi. Randam, tiko, patiko ir jamam biggrin.gif Realiai planuoti vestuves pradejom sausio gale, o siuo metu turim:

* Sventes vieta - restoranas "Siesta" salia kauno;
* Vedejas - Saulius Paurazas (mano pazystamas zmogus, nuostabus ir elegantiskas vedejas)
* Gyvo garso grupe - Orgen Roll Band
* DJ ir apsvietimas is tos pacios grupes.
* Filmuotojai - "Meska kine" brolis L.Čužiauskas MEDIA
* Suknele - Birutes salonas Kaune
* Makiazas, sukuosena - Aida visaziste
* Baznycia - Kacergines koplytele
* viesbutis pasirengimui ir nakvojimui po vestuviu - Daugirdas
* dekoras ir koordinavimas - Pusta suknele

Neturim vis dar:
* ziedu - gal galit patarti KAUNE gera juvelyra, kuris padaro ziedus pagal nuotrauka?
* saldaus stalo - nerandu skanaus tiekejo, kuris gamintu skaniai, graziai, nebrangiai ir turetu kokybes sertifikatus.
* uzdelsem su jaunavedziu kursais, tai dabar lankom intensyvius kursus (i savaite 3 kartus biggrin.gif )
* tevams dovanos

Kai pasiziuriu i sarasa ka turim, tai pasidaro ramiau, nes beveik kaip ir viskas yra biggrin.gif Nestresuojam toliau ir i vestuviu planavima ziurim su sypsena ir malonumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2016 03 08, 11:51)
Sveikos,

Registruojuosi i  nuotaku bureli smile.gif Musu svente jau neuzilgo - geguzes 21d.  wub.gif
Mes esame is tu jaunuju, kurie nestresuoja ir neisko milijono variantu is kuriu renkasi. Randam, tiko, patiko ir jamam biggrin.gif Realiai planuoti vestuves pradejom sausio gale, o siuo metu turim:

* Sventes vieta - restoranas "Siesta" salia kauno;
* Vedejas - Saulius Paurazas (mano pazystamas zmogus, nuostabus ir elegantiskas vedejas)
* Gyvo garso grupe - Orgen Roll Band
* DJ ir apsvietimas is tos pacios grupes.
* Filmuotojai - "Meska kine" brolis L.Čužiauskas MEDIA
* Suknele - Birutes salonas Kaune
* Makiazas, sukuosena - Aida visaziste
* Baznycia - Kacergines koplytele
* viesbutis pasirengimui ir nakvojimui po vestuviu - Daugirdas
* dekoras ir koordinavimas - Pusta suknele

Neturim vis dar:
* ziedu - gal galit patarti KAUNE gera juvelyra, kuris padaro ziedus pagal nuotrauka?
* saldaus stalo - nerandu skanaus tiekejo, kuris gamintu skaniai, graziai, nebrangiai ir turetu kokybes sertifikatus.
* uzdelsem su jaunavedziu kursais, tai dabar lankom intensyvius kursus (i savaite 3 kartus biggrin.gif )
* tevams dovanos

Kai pasiziuriu i sarasa ka turim, tai pasidaro ramiau, nes beveik kaip ir viskas yra biggrin.gif Nestresuojam toliau ir i vestuviu planavima ziurim su sypsena ir malonumu smile.gif

Galiu parekomenduoti juvelyra Rima (jo juvelyrine yra priesais Park inn viesbuti, iskaba jvelyro paslaugos), mes pas ji daremes savo zedus is nuotraukos. Tikrai sudetingi ziedai, nei vienas kitas neapsieme daryti, Likome patenkinti. Jei noresite galesiu duoti ir numeri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrutia @ 2016 03 10, 00:26)
Galiu parekomenduoti juvelyra Rima (jo juvelyrine yra priesais Park inn viesbuti, iskaba jvelyro paslaugos), mes pas ji daremes savo zedus is nuotraukos. Tikrai sudetingi ziedai, nei vienas kitas neapsieme daryti, Likome patenkinti. Jei noresite galesiu duoti ir numeri 4u.gif

Laukiu labai kontaktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2016 03 10, 11:12)
Laukiu labai kontaktu smile.gif

Juvelyras Rimas +37068257992

Mes ziedus gaminomes pries 2 metus, tikiuosi jo kontaktai dar nepasikeite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrutia: 13 kovo 2016 - 12:24
Sveikos, merginos! Planuojame savo šventę šią vasarą. Jau turime vietą, vedėją, muziką ir fotografą. 4u.gif Labai norim miško ar gamtos tematikos ir pradedam svarstyti, kad reiktų samdyti dekoratorę. Kokios patirtys/atsiliepimai šiuo klausimu? Kiek teko domėtis ir lankytis vestuvių parodose - dekoro kainos labai jau įvairios - nuo 500 iki 3000 eur. bigsmile.gif Ir visi žada, kad bus labai gražu, kad viskuo bus pasirūpinta... Bet kai pradedi galvoti, kad gėlės žiedas kainuoja 2-5 eur, tai kokį tą dekorą mums padarys už 200 eur? unsure.gif O juk mergaitės dar ir užsidirbti turėtų nuo šios sumos. Gelbėkit ir patarkit kiek investuoti, kad būtų gražu ir negėda nei prieš save, nei prieš svečius, kad pataupėm ant gėlyčių smile.gif wub.gif
Atsakyti
nusišausiu.. ppernai kai planavom vestuves ir matavausi sukneles tai labiausiai tiko tiulinės pūstos. teko atšaukti vestuves, šįmet vėl planuojam, bet šventę mini darysim laive, jokių sodybų, tai pūsta suknelė būtų kaip ir be ryšio.. matuojuos tas nepūstas, šifonines, tai visiškai atrodo netinka.. ir taip aukšta kūda esu, tai dar labiau išilgina.. nebežnau ką daryt..
Atsakyti