Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(irmanttee @ 2016 02 03, 00:16)
Nemanau kad reiktu dj/vedejo 25  zmonem..jie net nevisi sutinka vesti rengini tokiam skaiciui.

as kazkaip ir galvoju gal apseitume..

QUOTE(Brillante @ 2016 02 06, 09:55)
Smagu skaityt gerus ispudzius smile.gif Musu vestuves uz 20 dienu Mauricijuje smile.gif

Kaip smagu. Butinai pasidalikit ispudziais po to 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar yra šiame tarpe jaunamarčių, besiruošiančių tekėti per Jonines, t. y. birželio 24 d., penktadienį - ne darbo dieną?
Esu būsima svočia, susidūriau su situacija dėl kirpyklos ir makiažo - kad tą dieną yra ne darbo diena, kirpykla nedirbs, savų makiažisčių ir kirpėjų neturiu...
Kaip sprendžiate šią problemikę?
Atsakyti
QUOTE(irmanttee @ 2016 02 07, 13:02)
reiks labai anskti visiems issiskirstyti...iki 13.30

Cia labai anksti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2016 02 08, 16:37)
Cia labai anksti? smile.gif

Tikrai kad anksti, kai nueini miegot paryciais po baliaus juk:) ir ziuret, kad sveciai iki konkretaus laiko issiskirstytu, kol susipakuosi ir pan. O jei sekmadienis butu, sodyba laisva, gali isvykti kada nori, be jokio streso;)
Atsakyti
QUOTE(irmanttee @ 2016 02 08, 23:29)
Tikrai kad anksti, kai nueini miegot paryciais po baliaus juk:) ir ziuret, kad sveciai iki konkretaus laiko issiskirstytu, kol susipakuosi ir pan. O jei sekmadienis butu, sodyba laisva, gali isvykti kada nori, be jokio streso;)

Kad sekmadieniais irgi daug kur pasako apie 2-3 išvykti smile.gif Aišku, gal ir anksti jeigu 7 ryto miegot nueis, bet juk namie išsimiegos po to. Mes nesenai gimtadienį šventėm, tai paskutiniai svečiai nuėjo 6 miegot, 11 atsikėlė, o 12 jau išvažiavom iš ten biggrin.gif O 16 val tie patys jau skrido namo su lėktuvu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo smile.gif
mūsų muzikantas paprašė, kad mes svečiams nupirktume kažkokias smulkmenas, kurias jis paduos po atliktų užduotėlių smile.gif kaip manote kas tai galėtų būti? bandžiau internete ieškoti magnetukų, bet negražūs ir brangūs.
Atsakyti
QUOTE(Lavrita69 @ 2016 02 16, 19:28)
Merginos, reikia patarimo smile.gif
mūsų muzikantas paprašė, kad mes svečiams nupirktume kažkokias smulkmenas, kurias jis paduos po atliktų užduotėlių smile.gif kaip manote kas tai galėtų būti? bandžiau internete ieškoti magnetukų, bet negražūs ir brangūs.

Sveika, galit dovaneles padaryti su Jumis susiejuses, pvz Jusu juokinga nuotrauka ireminta ar pan. Is mazesniu dovaneliu tai kai mes buvom vestuvese dovanojo mazus sampano buteliukus (mini), labai dideli ciulpinuka ir pan. vartojamasias dovanas. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Tikiuosi priimsite ir mane i savo dideli buri smile.gif
Musu didzioji diena 29.08.2016 - Pirmadieni. rolleyes.gif
Stresuoji kaip reikiant kadangi isteku uz anglo ir is 80 sveciu 40 bus anglai, kita puse lietuviai/lenkai/rusai.. doh.gif

Pavardinsiu ka jau turiu susiplanavus, gal kazkas turesit pasiulymu ar patarimu:

Svente vyks Margio krante, Trakuose.
Ceremonija - Sv. Petro ir Povilo baznycioje.
Fotografai - Millaw photography.
Video - Ade.Productions.
Vedejas - Haroldas Urbonavicius.
Dekoratore - Anemona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AaGa: 17 vasario 2016 - 12:11
QUOTE(AaGa @ 2016 02 17, 12:10)
Sveikos merginos!

Labas, siunciu musu darbu sarasiuka, gali pasiziureti ko truksta:
Fotografas
Vedejas
Baznycia
Sventes vieta
Suknele
Dekoras
Ziedai
Pakvietimai
Sukuosena
Makiazas
Transportas
Muzika baznycioje
Alkoholis (prie baznycios, ruosimosi metu)
Viesbucio kambariai
Vestuvinis sokis
Antras fotografas (po 22h)
Koordinature
bateliai
dovanos tevams
dovanos seneliams
suzadetiniu kursai
puokste
Muzika vakaro metu
DJ

Atsakyti
Sveikutės smile.gif Jungiuosi ir aš prie Jūsų būrio smile.gif greičiausiai mūsų data bus 2016-08-13 4u.gif tačiau viskas remiasi į finansus..jei jų sutaupysim, švęsim..jei nepavyks..atkelsim arba jau bus laaabai ramios smile.gif
Planuojame tuoktis Trakų bažnyčioje, o dėl vietos savo sodyboje Trakų rajone smile.gif nei su Kunigėliu..nei kitų reikalų dar nederinome..o žiūriu, kad jau atsiliekam smile.gif

QUOTE(AntilopeAM @ 2016 01 08, 23:41)
galvojame rytoj susitikti su juvelyru Raimundu Miliausku...gal kuri turite patirties su juvelyras ir galite ką nors patarti ar rekomenduoti, nes aš šitoje srityje zaliuke, o kadangi turime ciut ciut savo aukso tai norėtųsi ji panaudoti  unsure.gif tik aišku baisu man su tais juvelyras, paims mūsų auksą o į žiedus gal jo ir neides,... O tas auksas tai tėvų vestuviniai žiedai, žiauriai gaila butu  verysad.gif

Dėl Raimundo tikrai rekomenduoju. Jį pažįstu nuo vaikystės, tikrai turi nuostabias rankas, o svarbiausia pataria. Mano kelios draugės užsisakinėjo pas jį vestuvinius žiedus ir visi yra labai patenkinti. Čia ne reklama, bet nuoširdus patarimas ax.gif spręsti Jums smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
pernai metais pati atšokau savo vestuves, po kurių nusprendžiau (manau tiktų žodis ) pagelbėt nuotakoms smile.gif

Aš pati savo šventės dieną nenorėjau įdarbinti nei savo šeimos narių,nei draugų, kad galėtų visi atsipalaiduoti ir švęsti, kad nereikėtų rūpintis jokiais gėlių atvežimais, sumuštinukų svečiams pateikimais ir atvežimais, ir daug kitų įvairių smulkmenų paruošimo be kurių šventė neįmanoma, todėl ieškojausi žmogaus,kuris tai padėtų atlikti. Kadangi pinigų neturime tiek daug, kad galėtume pasisamdyti vestuvių dienos koordinatorių, radau floristę, kuri papuošė, pateikė sumuštinukus ir panašiai, bet tai padarė už tikrai nemažai pinigėlių, bet kai neturi kito pasirinkimo, renkiesi tokį smile.gif todėl nusprendžiau pasiūlyti nuotakoms savo paslaugas už tikrai prieinamą kiekvienai kainą, nes pati žinau, kad yra svarbesnių dalykų, kuriems tenka išleisti nemažai pinigėlių, o manau mano paslaugos bus naudingos, jai reikės pagelbėti tą svarbiąją Jūsų dieną, kad nereikėtų pačiai sukti galvos dėl įvairių smulkmenų. Tad jai sudomino Jus mano pasiūlymas, rašykit man el. p. RRENSIUKAS@gmail.com kur galėsim daugiau pakalbėti šia tema ir paieškoti Jums tinkamų sprendimų. O jeigu turit kažkokių klausimų apie vestuves" iš patirties" irgi be problemų galit klausti wink.gif
Šiaip esu iš Kauno, bet galėčiau važiuoti ir į kitus miestus.
O toms kurioms nereikės mano paslaugų, linkiu pačios gražiausios šventės, patikėkit ji tikrai būna nuostabi wink.gif

Renata wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrensiukas @ 2016 02 23, 16:05)
Sveikos merginos,

Labas, ideja grazi. smile.gif bet tikrai nepasakyciau, kad koordinatores brangiai kainuoja. Mes mokesim 200 EUR uz koordinavima, taciau as savo sventes nepatikeciau zmogui be patirties. Galu gale, cia ne tik sumustinuku padalinimas, koordinatore turi reaguoti i visus nesklandumus, kurie galimai gali iskilti vestuviu metu. Pvz. iseini is baznycios, o pila kaip is kibiro, ka daryt? Veluoja limuzinas paiimti nuotaka? Kazkur kazka pamirsai paiimti. Susirgo sukuosenu meistre?

Yra 101 dalykas, tad jeigu jau samdaisi koordinatore manau reiktu imti zmogu su patirtimi. Cia tik mano nuomone ! smile.gif Sekmes !
Atsakyti