Sveikos merginos,
pernai metais pati atšokau savo vestuves, po kurių nusprendžiau (manau tiktų žodis ) pagelbėt nuotakoms
Aš pati savo šventės dieną nenorėjau įdarbinti nei savo šeimos narių,nei draugų, kad galėtų visi atsipalaiduoti ir švęsti, kad nereikėtų rūpintis jokiais gėlių atvežimais, sumuštinukų svečiams pateikimais ir atvežimais, ir daug kitų įvairių smulkmenų paruošimo be kurių šventė neįmanoma, todėl ieškojausi žmogaus,kuris tai padėtų atlikti. Kadangi pinigų neturime tiek daug, kad galėtume pasisamdyti vestuvių dienos koordinatorių, radau floristę, kuri papuošė, pateikė sumuštinukus ir panašiai, bet tai padarė už tikrai nemažai pinigėlių, bet kai neturi kito pasirinkimo, renkiesi tokį
todėl nusprendžiau pasiūlyti nuotakoms savo paslaugas už tikrai prieinamą kiekvienai kainą, nes pati žinau, kad yra svarbesnių dalykų, kuriems tenka išleisti nemažai pinigėlių, o manau mano paslaugos bus naudingos, jai reikės pagelbėti tą svarbiąją Jūsų dieną, kad nereikėtų pačiai sukti galvos dėl įvairių smulkmenų. Tad jai sudomino Jus mano pasiūlymas, rašykit man el. p. RRENSIUKAS@gmail.com kur galėsim daugiau pakalbėti šia tema ir paieškoti Jums tinkamų sprendimų. O jeigu turit kažkokių klausimų apie vestuves" iš patirties" irgi be problemų galit klausti
Šiaip esu iš Kauno, bet galėčiau važiuoti ir į kitus miestus.
O toms kurioms nereikės mano paslaugų, linkiu pačios gražiausios šventės, patikėkit ji tikrai būna nuostabi
Renata