Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

Mes jau beveik išdalinom kvietimus, nedaug liko thumbup.gif Tai su kiekvienu kvietimu jauduliukas vis labiau ima, nes jau supranti, kad artėja ta diena bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos ,būsimosios nuotakos, biggrin.gif aš vis tyliai pasiskaitinėju ir irgi pasižiūrinėju tai vietos tai fotografo ...., o maniškiui tai "lengvas" šokas kad nuo tokio ankstumo reikia viską užsakinėti smile.gif. mums iškilo tik toks klausimas, prieš kiek laiko įteikti pakvietimus (MB važinėja į užsienį), nes gali gautis kad viena įteikinėsiu biggrin.gif Mūsų šventė rugpjūčio 27d. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Aš išsiunčiau prašymą į grupę priimti FB smile.gif Tikiuosi priimsite smile.gif

Nespėjau mirktelėti, laikas lekia smile.gif

Kai kalbėjau anksčiau apie krikšto pažymą būsimo vyro - vargais negalais atradome, viską turime, užsirašėme vasario mėnesiui į kursus smile.gif

Turime jau banketo salę, muzikantus, automobilius, fotografą, filmuotoją, suknelę, kostiumą , su kunigu dėl laiko susitarta ir žiedai užsakyti bei visiems svečiams išdalinti pakvietimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elisha: 21 sausio 2016 - 15:16
Maniškės vestuvės sąlyginai didelės bus, apie 50 žmonių. Ir tai tik patys artimiausi, platoką giminę turim tiek aš, tiek mano būsimas vyras smile.gif Pakvietimų dar nesiuntinėjom, bet jau turim susimaketavę, bėra likę tik atspausdinti. O rytoj keliaujam užsisakyt žiedelių, darysimės pas juvelyrą. Bandau ir aš prašytis i facebooka bet kol kas niekas nepriėmė dar smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat išsiuntus pakvietimą į FB grupę, bet kol kas dar nesulaukiu priėmimo unsure.gif
Kvietimus reiktų išsiuntinėti/išdalinti likus 3 mėnėsiams, kad svečiai galėtų susiplanuoti laiką smile.gif Žiūrint dar kokias vestuves darysite..Mes planuojame su piršliais, pabroliais ir pamergėmis atšvęsti didžiają šventę smile.gif Todėl, likus maždaug 5 mėnesiams iki vestuvių, darysime bendrą susitikimą su pabroliais ir pamergėm, kad aptarti viską. Tą dieną išgirs tik žodinį pakvietimą. Su piršliais (žinoma jei dar sutiks piršliauti, nors jau buvau užsiminusi) susitiksim jau vasario gale smile.gif O šiaip pakvietimus planuoju išdalinti/išsiuntinėti (kai kurie svečiai gyvena užsienyje) likus 3-4 mėnesiam iki vestuvių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geriete:): 22 sausio 2016 - 07:32
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 11, 15:17)
Sveikinimai!!! Mūsų vestuvės irgi vyks birželio 4  bigsmile.gif

Na mes irgi jau esame numatę birželio 4-ąją smile.gif
Matau, kad jau baiginėjate dalinti kvietimus. O vat mes vis niekaip neprisiruošiame. Vis tobulinu tekstą, tada reikės karpyti i rklijuoti į jau paruoštus kvietimus... ach... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinayeah: 26 sausio 2016 - 13:59
Sveikos, būsimos nuotakos!
Aš taip pat noriu jungtis prie jūsų, mano data - rugpjūčio 12 smile.gif
Gal žinot kokių vedėjų ar DJ'ų Kaune? Nes kiek rašau, tiek nei vienas neatrašo..
Atsakyti
QUOTE(karolinayeah @ 2016 01 26, 14:58)
Na mes irgi jau esame numatę birželio 4-ąją smile.gif
Matau, kad jau baiginėjate dalinti kvietimus. O vat mes vis niekaip neprisiruošiame. Vis tobulinu tekstą, tada reikės karpyti i rklijuoti į jau paruoštus kvietimus... ach...  unsure.gif

Pradėjom dalinti per Kalėdas, nes laikas bėga žaiiškai... doh.gif bigsmile.gif Net nesitiki, kad liko jau tik apie 4 mėn
Atsakyti
Gal kazka domina gaminu vesstuvems papuosimus automobiliams, apsilankykite kainos tikrai nedideles.
www.facebook.com/automobiliupapuosimai
Atsakyti
oi, panlytės, pasiklydau su toms vestuvėmis biggrin.gif nebežinau, ar daryti baliuką artimiesiems, ar užtektų poros valandų furšeto ir minti į SPA? ką aš siaubingai dievinu biggrin.gif ( mes kartu jau 16-ka metukų), jeigu rinkti SPA tai kažin artimieji tai suprastų g.gif p.s. mes jau ne jaunikliai biggrin.gif tačiau suknelė ir fotografė bus tik nežinau ką daryti su tėveliais, broliais ir seserimi?
Atsakyti
QUOTE(erete @ 2016 01 29, 10:07)
oi, panlytės, pasiklydau su toms vestuvėmis  biggrin.gif nebežinau, ar daryti baliuką artimiesiems, ar užtektų poros valandų furšeto ir minti į SPA? ką aš siaubingai dievinu  biggrin.gif ( mes kartu jau 16-ka metukų), jeigu rinkti SPA tai kažin artimieji tai suprastų  g.gif p.s. mes jau ne jaunikliai  biggrin.gif  tačiau suknelė ir fotografė bus tik nežinau ką daryti su tėveliais, broliais ir seserimi?

Siūlau pasidaryt mergvakarį SPA wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif reiks damoms užsiminti apie SPA biggrin.gif
Atsakyti