Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

Planuoti vestuves pradėjome, kai tik mano vaikinas pasipiršo man (tai įvyko 2015 kovą). Žiurinėjau, skaitinėjau, domėjausi, bet realiai viską pradėjom užsisakinėti tik dabar, t.y praeitą savaitę smile.gif Šiuo metu, jau esam rezervavę sodybą, muzikantus, koordinatorę-dekoratorę, limobusą. Bažnyčioje domėjomės dėl datos ir laiko, kol kas laisva 4u.gif kunigas liepė susirinkti pažymas ir atvykti, tai šeštadienį jau lėksim į kursus užsirašyti smile.gif
Merginos, niekaip neišsirenku fotografų doh.gif , gal galit pasidalinti kokius fotografus esate rezervavę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geriete:): 15 sausio 2016 - 07:32
QUOTE(geriete:) @ 2016 01 15, 08:30)
Planuoti vestuves pradėjome, kai tik mano vaikinas pasipiršo man (tai įvyko 2015 kovą). Žiurinėjau, skaitinėjau, domėjausi, bet realiai viską pradėjom užsisakinėti tik dabar, t.y praeitą savaitę smile.gif  Šiuo metu, jau esam rezervavę sodybą, muzikantus, koordinatorę-dekoratorę, limobusą. Bažnyčioje domėjomės dėl datos ir laiko, kol kas laisva 4u.gif kunigas liepė susirinkti pažymas ir atvykti, tai šeštadienį jau lėksim į kursus užsirašyti smile.gif
Merginos, niekaip neišsirenku fotografų doh.gif , gal galit pasidalinti kokius fotografus esate rezervavę?

Oho kaip jus cia greitai. As tai nuo birzelio domiuosi, taciau dar tiek neturim;) del fotografes tai mes dar nesuradom;)) jau kas man patiko tai uzsakyta.
Atsakyti
Tai vat, kai tik pradėjau rimtai domėtis sodybomis, tai paskambinus į nužiūrėtą sodybą pasiklausti ar laisva mūsų data, gavau atsakymą,kad užimta.Va tada ir susimasčiau g.gif ,kad reikia nedelsti ir tartis su kitomis sodybomis. Išsirinkau, mano manymu, man labiausiai patinkančių sodybų penketuką, susidėliojau maršrutą, sutariau laikus ir visas apvažiavau per vieną dieną smile.gif Išsirinkom viduriuką,kas liečia kainą smile.gif O jau toliau sekė muzikantai ir visa kitą. Pastrigau su fotografais, bet nieko manau ir šį klausymą greitai išspręsim. Ryt jau sutarėm su kunigu susitikimą smile.gif Reikia tuos kursus pradėti lankyti smile.gif Beje, aš Kauno raj, busima nuotaka.
Atsakyti
QUOTE(geriete:) @ 2016 01 16, 15:55)
Tai vat, kai tik pradėjau rimtai domėtis sodybomis, tai paskambinus į nužiūrėtą sodybą pasiklausti ar laisva mūsų data, gavau atsakymą,kad užimta.Va tada ir susimasčiau g.gif ,kad reikia nedelsti ir tartis su kitomis sodybomis. Išsirinkau, mano manymu, man labiausiai patinkančių sodybų penketuką, susidėliojau maršrutą, sutariau laikus ir visas apvažiavau per vieną dieną smile.gif Išsirinkom viduriuką,kas liečia kainą smile.gif O jau toliau sekė muzikantai ir visa kitą. Pastrigau su fotografais, bet nieko manau ir šį klausymą greitai išspręsim. Ryt jau sutarėm su kunigu susitikimą smile.gif Reikia tuos kursus pradėti lankyti smile.gif Beje, aš Kauno raj, busima nuotaka.

o kuria diena jus svesit?
O kada jusu vestuves bus? Na nieko, manau rasite ta fotografa, o filmuotojus imsit? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 01 16, 17:40)
o kuria diena jus svesit?
O kada jusu vestuves bus? Na nieko, manau rasite ta fotografa, o filmuotojus imsit? smile.gif  4u.gif

Spalio 1 d, dar tolokai, bet jau nuspręndžiau nedelsti, kad gaučiau tai ko noriu. Iš pradžių planavom imti tik fotografą, bet dabar galvojam, kad reiktų ir filmuotojo. Radau vieną šeimą, kurioje žmona paveiksluoja, o vyras filmuoja. Bandysiu su jais susiekti, bėda tik ta,kad jie iš Klaipėdos unsure.gif
O kada jūsų ta Didžioji diena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geriete:) @ 2016 01 16, 21:44)
Spalio 1 d, dar tolokai, bet jau nuspręndžiau nedelsti, kad gaučiau tai ko noriu. Iš pradžių planavom imti tik fotografą, bet dabar galvojam, kad reiktų ir filmuotojo. Radau vieną šeimą, kurioje žmona paveiksluoja, o vyras filmuoja. Bandysiu su jais susiekti, bėda tik ta,kad jie iš Klaipėdos unsure.gif
O kada jūsų ta Didžioji diena? smile.gif

musu tai rugpjucio menesio 6d, as irgi ispradziu bandziau gauti tai ko noriu, taciau nepavyko, veliau kazkaip buvo kitu reikalu, tai net negalvojau apie vestuves, o dbr jau reikia pasirupinti greiciau. nes kitu atveju isvys liksim be nieko smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip vyksta priėmimas į fb grupę?

Rekomenduokit muzikantus, kurie galėtų ir elegantiškai pravesti vestuves. Kaimiškų nesiūlyti. Ačiū.
Atsakyti
Labas merginos. Esu ir aš šių metų nuotaka. Tikiuosi priimsit į savo būrį? Būsiu pajūrio nuotaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Survagiki @ 2016 01 17, 19:52)
Labas merginos. Esu ir aš šių metų nuotaka. Tikiuosi priimsit į savo būrį? Būsiu pajūrio nuotaka smile.gif

Priimt tai priimsim, taciau cia mazai plecianciu. O del fb tai nezinau kame tas gerumas, vien reklamos o plecianciu irgi nera☺
Atsakyti
Visos gal planavimo darbais užsiėmusios, gal pavyks kažkaip atgaivint šitą forumą smile.gif Maniškė šventė vyks gegužės 28 dieną. Kretingos bažnyčioje. Beveik viską turim, bažnyčia, sodyba, muzikantai, fotografė, filmuotojas, dėl vietos fotosesijai irgi daugmaž aišku, suknelę siuvuosi, žiedus pas pažįstama juvelyra darysimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Survagiki @ 2016 01 18, 12:08)
Visos gal planavimo darbais užsiėmusios, gal pavyks kažkaip atgaivint šitą forumą smile.gif Maniškė šventė vyks gegužės 28 dieną. Kretingos bažnyčioje. Beveik viską turim, bažnyčia, sodyba, muzikantai, fotografė, filmuotojas, dėl vietos fotosesijai irgi daugmaž aišku, suknelę siuvuosi, žiedus pas pažįstama juvelyra darysimės smile.gif

Sveikinu ir smagu, kad didžiausius šventės užsakymus jau į vykdėte smile.gif Beto, jau ir pati šventė ne už kalnų smile.gif Aš tai, dar vis renkuosi fotografus ir filmuotojus, bet jau iš viso sąrašo liko iš 3-ų pasirinkimas smile.gif Bažnyčioje datą jau rezervavome. O kiek žmonių dalyvaus jūsų šventėje? Kaip su kvietimais, turite jau juos?
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 01 18, 09:16)
Priimt tai priimsim, taciau cia mazai plecianciu. O del fb tai nezinau kame tas gerumas, vien reklamos o plecianciu irgi nera☺

Ne i ta grupe papuolei, pas mus jokiu reklamu smile.gif Auksciau buvau ikelus nuoroda FB, paspauskit, atsidursit ten kur reikia wink.gif
Papildyta:
QUOTE(geriete:) @ 2016 01 19, 08:55)
Sveikinu ir smagu, kad didžiausius šventės užsakymus jau į vykdėte  smile.gif  Beto, jau ir pati šventė ne už kalnų  smile.gif Aš tai, dar vis renkuosi fotografus ir filmuotojus, bet jau iš viso sąrašo liko iš 3-ų pasirinkimas smile.gif Bažnyčioje datą jau rezervavome. O kiek žmonių dalyvaus jūsų šventėje? Kaip su kvietimais, turite jau juos?

Su kvietimais mes uzdelsem labai, butu gerai kita savaite jau issiuntineti.
Atsakyti