Jungiuosi prie 2016 nuotaku burio
QUOTE(Eve-line @ 2016 01 01, 15:02)
Jungiuosi prie 2016 nuotaku burio
QUOTE(Sa_Si @ 2016 01 01, 23:30)
Jungiuosi ir aš prie būsimų nuotakų
Sveikos Kada Jūsų Didžioji Diena?
ziuriu forumiukas apmires truputi
grupe radau, bet kad niekas nepriima
QUOTE(Brillante @ 2015 12 08, 12:26)
Nes tai slapta grupe, reikia i ja istoti ir sulaukti patvirtinimo.
https://www.facebook...94272917336386/
Juk ne viena nenori, kad ten kistu nosi tas, kuriam zinot nereikia
Siaip grupes administratoriaus prasyciau atidziai priiminet tuos, urie nori, pirmiau reiktu patikrinti ar tai tirai musu nuotakos
https://www.facebook...94272917336386/
Juk ne viena nenori, kad ten kistu nosi tas, kuriam zinot nereikia
Siaip grupes administratoriaus prasyciau atidziai priiminet tuos, urie nori, pirmiau reiktu patikrinti ar tai tirai musu nuotakos
grupe radau, bet kad niekas nepriima
QUOTE(intelG @ 2016 01 03, 21:14)
Priėmėm
Ir as noriu prisijungti prie Jūsų visų, kurios šiais 2016 metais taps žmonomis !!!kadangi pagrindiniai dalykai kaip ir vietoje ( sodyba,muzikantai,fotografas) dabar uzsikabliavome su MB ant žiedų paieškos galvojame rytoj susitikti su juvelyru Raimundu Miliausku...gal kuri turite patirties su juvelyras ir galite ką nors patarti ar rekomenduoti, nes aš šitoje srityje zaliuke, o kadangi turime ciut ciut savo aukso tai norėtųsi ji panaudoti tik aišku baisu man su tais juvelyras, paims mūsų auksą o į žiedus gal jo ir neides,... O tas auksas tai tėvų vestuviniai žiedai, žiauriai gaila butu
QUOTE(AntilopeAM @ 2016 01 09, 00:41)
Ir as noriu prisijungti prie Jūsų visų, kurios šiais 2016 metais taps žmonomis !!!kadangi pagrindiniai dalykai kaip ir vietoje ( sodyba,muzikantai,fotografas) dabar uzsikabliavome su MB ant žiedų paieškos galvojame rytoj susitikti su juvelyru Raimundu Miliausku...gal kuri turite patirties su juvelyras ir galite ką nors patarti ar rekomenduoti, nes aš šitoje srityje zaliuke, o kadangi turime ciut ciut savo aukso tai norėtųsi ji panaudoti tik aišku baisu man su tais juvelyras, paims mūsų auksą o į žiedus gal jo ir neides,... O tas auksas tai tėvų vestuviniai žiedai, žiauriai gaila butu
Na manau jums reikia klausti pazistamu, gal kas turi pazistama juvelyra, nuolatos eina pas ji, nes man irgi taip butu baisu..atiduoti ir nezinoti ka gausi.
Mes taip pavasary pirksime ziedus
Daug jau jus esate rezervave, mes tai tik sodyba, vedejus su DJ, cerkve, visaziste, na o dabar esu fotografo paieskose, tai berods jau esu issirinkusi taciau dar nepasirasem sutarties
Dar reikia filmuotoju. O ka darysite su dekoratoriais? Vilniuje jie labai brangiai nori...
QUOTE(1000ir1naktis @ 2016 01 02, 10:30)
Sveikos Kada Jūsų Didžioji Diena?
mes planuojame rugsejo menesi. Bet siandien drauge pasake prietara, kad geguze ir rugsejis skaitosi nepalankus menesiai vestuvems.. Tai dabar kazkaip neramu..
as irgi noreciau i foruma FB prisijungti nepriima manes niekas.
Sveikos! Rekomenduokite prašau vienos dienos vestuvėm apie 30žm sodybą ar vilą aplink Tauragę arba Tauragėje? Gali būt ir vos toliau. Ačiū!
Idomu kaip sekasi planuoti vestuves kitoms? as tai jau padariau isvada del fimuotoju. Liko nelabai kokie, arba tik bandantys save realizuoti arba senesni operatoriai kurie dar nepadare isvadu kad zmones jau nebenori filmu kokie buvo kuriami pries 20m. O visi pinigu nori uzsidirbti, abi grupes kainas belekaip uzsikele.. taciau nera uz ka moket.
Sveikos būsimos nuotakos Jungiuosi ir aš prie jūsų. Mūsų Didžioji diena 2016 10 01.