Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

Jungiuosi prie 2016 nuotaku burio smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie būsimų nuotakų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2016 01 01, 15:02)
Jungiuosi prie 2016 nuotaku burio smile.gif

QUOTE(Sa_Si @ 2016 01 01, 23:30)
Jungiuosi ir aš prie būsimų nuotakų smile.gif

Sveikos 4u.gif Kada Jūsų Didžioji Diena? ax.gif
Atsakyti
ziuriu forumiukas apmires truputi g.gif

QUOTE(Brillante @ 2015 12 08, 12:26)
Nes tai slapta grupe, reikia i ja istoti ir sulaukti patvirtinimo.
https://www.facebook...94272917336386/
Juk ne viena nenori, kad ten kistu nosi tas, kuriam zinot nereikia biggrin.gif

Siaip grupes administratoriaus prasyciau atidziai priiminet tuos, urie nori, pirmiau reiktu patikrinti ar tai tirai musu nuotakos smile.gif

grupe radau, bet kad niekas nepriima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(intelG @ 2016 01 03, 21:14)
ziuriu forumiukas apmires truputi  g.gif
grupe radau, bet kad niekas nepriima  unsure.gif

Priėmėm drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir as noriu prisijungti prie Jūsų visų, kurios šiais 2016 metais taps žmonomis !!!kadangi pagrindiniai dalykai kaip ir vietoje ( sodyba,muzikantai,fotografas) dabar uzsikabliavome su MB ant žiedų paieškos smile.gif galvojame rytoj susitikti su juvelyru Raimundu Miliausku...gal kuri turite patirties su juvelyras ir galite ką nors patarti ar rekomenduoti, nes aš šitoje srityje zaliuke, o kadangi turime ciut ciut savo aukso tai norėtųsi ji panaudoti unsure.gif tik aišku baisu man su tais juvelyras, paims mūsų auksą o į žiedus gal jo ir neides,... O tas auksas tai tėvų vestuviniai žiedai, žiauriai gaila butu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AntilopeAM @ 2016 01 09, 00:41)
Ir as noriu prisijungti prie Jūsų visų, kurios šiais 2016 metais taps žmonomis !!!kadangi pagrindiniai dalykai kaip ir vietoje ( sodyba,muzikantai,fotografas) dabar uzsikabliavome su MB ant žiedų paieškos smile.gif galvojame rytoj susitikti su juvelyru Raimundu Miliausku...gal kuri turite patirties su juvelyras ir galite ką nors patarti ar rekomenduoti, nes aš šitoje srityje zaliuke, o kadangi turime ciut ciut savo aukso tai norėtųsi ji panaudoti  unsure.gif tik aišku baisu man su tais juvelyras, paims mūsų auksą o į žiedus gal jo ir neides,... O tas auksas tai tėvų vestuviniai žiedai, žiauriai gaila butu  verysad.gif

Na manau jums reikia klausti pazistamu, gal kas turi pazistama juvelyra, nuolatos eina pas ji, nes man irgi taip butu baisu..atiduoti ir nezinoti ka gausi.
Mes taip pavasary pirksime ziedus smile.gif
Daug jau jus esate rezervave, mes tai tik sodyba, vedejus su DJ, cerkve, visaziste, na o dabar esu fotografo paieskose, tai berods jau esu issirinkusi taciau dar nepasirasem sutarties smile.gif
Dar reikia filmuotoju. O ka darysite su dekoratoriais? Vilniuje jie labai brangiai nori... g.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2016 01 02, 10:30)
Sveikos  4u.gif  Kada Jūsų Didžioji Diena?  ax.gif

mes planuojame rugsejo menesi. Bet siandien drauge pasake prietara, kad geguze ir rugsejis skaitosi nepalankus menesiai vestuvems.. Tai dabar kazkaip neramu..

as irgi noreciau i foruma FB prisijungti ax.gif nepriima manes niekas.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į būsimųjų 2016-ųjų metų Nuotakų gretas! smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Rekomenduokite prašau vienos dienos vestuvėm apie 30žm sodybą ar vilą aplink Tauragę arba Tauragėje? Gali būt ir vos toliau. Ačiū!
Atsakyti
Idomu kaip sekasi planuoti vestuves kitoms?smile.gif as tai jau padariau isvada del fimuotoju. Liko nelabai kokie, arba tik bandantys save realizuoti arba senesni operatoriai kurie dar nepadare isvadu kad zmones jau nebenori filmu kokie buvo kuriami pries 20m. O visi pinigu nori uzsidirbti, abi grupes kainas belekaip uzsikele.. taciau nera uz ka moket.
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos smile.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų. Mūsų Didžioji diena 2016 10 01.
Atsakyti