QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 11 18, 12:05)
Man dar neteko tokio prietaro girdėti Bet jeigu jais visais tikėt... tai mūsų atveju išsirinkom bene patį netinkamiausią (anot prietarų) mėnesį. Bet o ką daryt, jeigu mums tas metų laikas pats mieliausias? Dar esu girdėjus, kad neva tai nuotaka negali segėti perlų vestuvių dieną, nes ašarom nuklotas kelias bus. Bet juk labai dažna nuotaka būtent perlais ir dabinasi
Dar dėl liudininkų - mūsų atveju išsirinkta pora pirmiausia džiugiai sutiko, bet po to paaiškėjo, kad taip norimas liudininkas kaip tik tuo metu turėtų būti komandiruotėj ne LT. Ir ašarą nubraukiau, nes bus labai liūdna, jei jis apskritai vestuvėse dalyvauti negalės, bet dėl to nekeičiam planų. Ir vestuvių planavimas ties tuo nesustojo tiesiog dabar absoliučiai sunku nuspręsti, ką norim matyti liudininkais, todėl jų dar neturim
O jūsų atveju tiesiog galvočiau apie kitą liudininkę
Dar dėl liudininkų - mūsų atveju išsirinkta pora pirmiausia džiugiai sutiko, bet po to paaiškėjo, kad taip norimas liudininkas kaip tik tuo metu turėtų būti komandiruotėj ne LT. Ir ašarą nubraukiau, nes bus labai liūdna, jei jis apskritai vestuvėse dalyvauti negalės, bet dėl to nekeičiam planų. Ir vestuvių planavimas ties tuo nesustojo tiesiog dabar absoliučiai sunku nuspręsti, ką norim matyti liudininkais, todėl jų dar neturim
O jūsų atveju tiesiog galvočiau apie kitą liudininkę
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 11 18, 16:45)
Pas mus taip vadinami "liudininkai" irgi bus maniškio brolis su mergina, jie dar nesusituokę, nematau nieko blogo ir jokių prietrų negirdėjau ta tema Pritariu, kad tiesiog reikės paieškoti kitos liudininkės, negi versi žmogų, ypač jeigu tiki prietarais
Ačiū, kad pasidalinote savo patirtimi ir patarimu Taip, šiuo atveju reikės keisti liudininkę. Mergina, kuri bus liudininkė, turi jaustis gerai, džiaugtis šiomis "pareigomis", tada ir mes jausimės smagiau Tik bėda, aš pati anksčiau į prietarus beveik nekreipdavau dėmesio, o dabar pradėjau juos skaitinėti