Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 11 18, 12:05)
Man dar neteko tokio prietaro girdėti smile.gif  Bet jeigu jais visais tikėt... unsure.gif  tai mūsų atveju išsirinkom bene patį netinkamiausią (anot prietarų) mėnesį. Bet o ką daryt, jeigu mums tas metų laikas pats mieliausias? Dar esu girdėjus, kad neva tai nuotaka negali segėti perlų vestuvių dieną, nes ašarom nuklotas kelias bus. Bet juk labai dažna nuotaka būtent perlais ir dabinasi ax.gif

Dar dėl liudininkų - mūsų atveju išsirinkta pora pirmiausia džiugiai sutiko, bet po to paaiškėjo, kad taip norimas liudininkas kaip tik tuo metu turėtų būti komandiruotėj ne LT. Ir ašarą nubraukiau, nes bus labai liūdna, jei jis apskritai vestuvėse dalyvauti negalės, bet dėl to nekeičiam planų. Ir vestuvių planavimas ties tuo nesustojo smile.gif  tiesiog dabar absoliučiai sunku nuspręsti, ką norim matyti liudininkais, todėl jų dar neturim rolleyes.gif

O jūsų atveju tiesiog galvočiau apie kitą liudininkę smile.gif

QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 11 18, 16:45)
Pas mus taip vadinami "liudininkai" irgi bus maniškio brolis su mergina, jie dar nesusituokę, nematau nieko blogo ir jokių prietrų negirdėjau ta tema  g.gif Pritariu, kad tiesiog reikės paieškoti kitos liudininkės, negi versi žmogų, ypač jeigu tiki prietarais  smile.gif

Ačiū, kad pasidalinote savo patirtimi ir patarimu 4u.gif Taip, šiuo atveju reikės keisti liudininkę. Mergina, kuri bus liudininkė, turi jaustis gerai, džiaugtis šiomis "pareigomis", tada ir mes jausimės smagiau smile.gif Tik bėda, aš pati anksčiau į prietarus beveik nekreipdavau dėmesio, o dabar pradėjau juos skaitinėti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi Lė: 23 lapkričio 2015 - 22:47
ŠĮ SAVAITGALĮ KAUNE VYKS DIDELĖ VESTUVIŲ PARODA "MANO TOBULOS VESTUVĖS"

Lapkričio 27-29 dienomis
Prekybos miestelyje MEGA parodų salėje

ĮĖJIMAS NEMOKAMAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gala: 27 lapkričio 2015 - 08:25
QUOTE(Dovi Lė @ 2015 11 18, 10:21)
Sveikos, būsimosios nuotakos  4u.gif Mano komentaras bus iškritęs iš kontekso, tačiau esu labai pasimetusi, todėl prašau jūsų nuomonių  blush2.gif Mūsų vestuvės suplanuotos 2016 metų vasarą, jos bus netradicinės, be piršlių, pamergių ir pabrolių porų. Susirinks artimiausi giminės ir draugai. Tuoksimės civilinės metrikacijos skyriuje, paskui bažnyčioje. Prieš pora mėnesių išsirinkome liudininkus: mano nevedusį jaunėlį brolį ir geriausią mano draugę (netekėjusią). Viskas buvo gerai, jie iškart sutiko, toliau planavome vestuves. Tačiau prieš keletą dienų draugė atsisakė būti liudininke, nes išgirdo prietarus, kad būdama netekėjusi, ji negali tapti liudininke... Aš jaučiuosi gavusi šlapiu skuduru per veidą  unsure.gif Gal  žinančios galėtumėte daugiau paaiškinti apie tuos prietarus? Tiesiog nenoriu ilgai knaisiotis po forumo senas temas  verysad.gif  verysad.gif

Sveika smile.gif del svotiu(liudininku) spacialaiai klausiau kunigo, nes musiskaiai yra antra santuoka ir ne baznytine. tai kunigo atsakymas buvo toks " siais laikais svotais gali but ir du vyrai ir dvi moterys, svarbu kad butu pilnameciai tai yra turetu paraso teise" tai drasiai galit mest tuos prietarus ir daryt kaip tinkami smile.gif nereik per daug tiketi prietarais, nes is to tik nervus susigadinsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutellle @ 2015 11 27, 14:54)
Sveika smile.gif del svotiu(liudininku) spacialaiai klausiau kunigo, nes musiskaiai yra antra santuoka ir ne baznytine. tai kunigo atsakymas buvo toks " siais laikais svotais gali but ir du vyrai ir dvi moterys, svarbu kad butu pilnameciai tai yra turetu paraso teise" tai drasiai galit mest tuos prietarus ir daryt kaip tinkami smile.gif nereik per daug tiketi prietarais, nes is to tik nervus susigadinsit smile.gif

Ačiū už pasidalintą patirtį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Gal kuri žinote, jeigu dėl tam tikrų priežasčių nėra žinoma, kurioje bažnyčioje buvo krikštas, ar įmanoma kažkaip kažkur išsiaiškinti tokį dalyką? Ačiū smile.gif
Atsakyti
Kazkuri mergaite klause, tai atsakau. Naudojuosi myday.lt planavimo programele. Man patinka. Patogi ir aiski.

Del liudininkes. Gi ne i pirslienes kvieti. As netekejusi buvau ir net ne su savo pora ejau liudyti. Ir nieko! Gyvenimas nepablogejo. smile.gif
Taip kad salin tuos prietarus. smile.gif

Jei tikeciau prietarais, tai amzinai nelaimes persekiotu, nes namie gyvena juodas katinas. smile.gif smile.gif Tikiu kitokiais dalykais, o ne ismislais. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elisha @ 2015 11 30, 12:34)
Sveikos merginos smile.gif
Gal kuri žinote, jeigu dėl tam tikrų priežasčių nėra žinoma, kurioje bažnyčioje buvo krikštas, ar įmanoma kažkaip kažkur išsiaiškinti tokį dalyką? Ačiū smile.gif

Sveika,
Pas mus situacija panasi. Tik suzadetinis zinokur krikstytas, bet archyve nera jokiu duomenu apie ji. Jis isieskojo 5 metu irasus nuo gimimo ir nieko nerado. Turimi pirmos komunijos ir sutvirtinimo saramento pazymejimai nieko negelbsti. Uz savaites skris i \lietuva ir bndys pasktini karta atrasti. jei ne, teks krikstyts per nauja doh.gif
Atsakyti
Brillante, mano sužadėtinis taip pat, va šiandien per bažnyčias eina, kur gyveno vaikystėje, rezultato nulis... Jaučiu ir mūsų lauks antras krikštas g.gif norime jau kursus praeiti sužadėtinių, o čia susidūrėme su tokia problema sad.gif

Bet kaip archyve neranda pas Jus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elisha: 01 gruodžio 2015 - 10:41
Laba diena, būsimos - esamos nuotakos,

rašau tokiu paprastus/nepaprastu klausimu. Galbūt kuri planuojate/šventėte/Jūsų draugai šventė Akmenių dvare? Gal turite kokių atsiliepimų? Forumuose informacijos nerandu, o labai domina ši vieta. Aišku, gąsdina, kad miegas iš šventė toje pačioje vietoje. O dar labiau gąsdina juokingas dalykas, kad jie dar turi vietų, nes domėjomės dar dėl vienos sodybos, tai jie turėjo vieną savaitgalį (čia prieš mėn. tai turbūt ir jo nebeturi). Ačiū už skubius, nuošidžius atsakymus, jei užsirezervuosim pagaliau sodybą tai ir aš jau norėčiau prisijungti į Jūsų gretas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elisha @ 2015 12 01, 11:41)
Brillante, mano sužadėtinis taip pat, va šiandien per bažnyčias eina, kur gyveno vaikystėje, rezultato nulis... Jaučiu ir mūsų lauks antras krikštas  g.gif norime jau kursus praeiti sužadėtinių, o čia susidūrėme su tokia problema sad.gif

Bet kaip archyve neranda pas Jus  doh.gif

Matai as nenustebciau, kad jo tevai gerai net neprisimena kur jis krikstytas doh.gif Na mes suzadetiniu kursams uzsirase nuo balandzio men. Nemanau, kad sukliudys juos praeiti, jei dar nebus antra karta pasikrikstijes biggrin.gif
Na bet labai tikiuosi, kad kita savaite pavazines, pasitars, paieskos krikstateviu, uriu 20 metu nemates ir bus vaisiu biggrin.gif

Ot gerai, kai mano tevai visame kame, tame tarpe ir religijoje leido mums rinktis ir kriksta priemiau budama 12 metu. tai viska prisimenu smile.gif
Atsakyti
Labutes! 4u.gif

jungiuosi ir as i jusu pasnekesius! ir as galbut busiu 2016 metu nuotaka, jei nenupliksiu! po nauju metu gryztam paduoti pareiskimu, o tada jau visas 'smagumas' prasides g.gif

P.S. neturejau kada dar perskaityti visu jusu pasnekesiu, bet prizadu perskaitysiu! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 11 11, 20:20)
Junkitės

2016 metų nuotakos - FB grupė
thumbup.gif

Sveikutes, niekaip nerandu kaip prie FB grupes prisijungti sad.gif. Cia retokai uzsuku, tikrai FB butu kur kas patogiau plepetis, kad ir per telefona pasiziuret visas naujienas smile.gif. Prasau ir mane priimti i plepanciu buri 4u.gif
Atsakyti