Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(sesia_ @ 2015 11 13, 12:44)
labai gražūs jūsų kvietimai! kur pirkote tuos drugelius  spausti? smile.gif

droztukas.lt 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip galvoju kad geriau cia kalbetis negu FB, nes as ten visiskai nematau jokiu pokalbiu. Bei ka cia parasysim bus naudinga ne tik siu metu nuotakos bet ir busimoms kitu metu smile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos panelės, mūsų vestuvės 2016-07-08.

Jau turime sodybą, gavome už fantastišką kaina-600 eur (2 dienoms) smile.gif
Taip pat radome fotografę už- 250 eur (visai dienai)
Muzikantai su vedėju, mums atsėjo- 700 eur (nuo 17val iki 2 nakties)

Išsirinkome ir jau užsirezervavome laiką bažnyčioje- Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo, mums ji labai graži, o kas dar joje faina, kad tuokia vienuoliai. Jie šiuolaikiški, šmaikštūs, ne senamadiški, pas juos jaunųjų begale, bet jie nepadaro konvejerio, tvarkingai, kiekvienai santuokai duoda po 1,5 val, 30min. pasiruošimui,30 min ceremonijai ir 30 min. kiemelyje sveikinimams ir šampanui, turi nerealų chorą.

Norėjome, kad mus tuoktų brolis Pijus, bet jis liepa išvažiuoja į Latvijos vienuolyną, tad mus tuoks brolis Bernardas. Girdėjome, kad jis irgi fainas, tačiau akis į akį su juo susitiksime tik šį sekmadienį, nes registravo mus vienuolė. Gal kam teko daugiau kažką apie brolį Bernardą girdėti arba gal dar kas pas jį tuoksis?

Ryt einame žiedus darytis. Jau ir pakvietimo video baigėme paruošti...

Atrodo tiek daug padarėm, betkiek dar darbų laukia...Vajė... doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Eveliute8808 @ 2015 11 17, 21:39)

Išsirinkome ir jau užsirezervavome laiką bažnyčioje- Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo, mums ji labai graži, o kas dar joje faina, kad tuokia vienuoliai. Jie šiuolaikiški, šmaikštūs, ne senamadiški, pas juos jaunųjų begale, bet jie nepadaro konvejerio, tvarkingai, kiekvienai santuokai duoda po 1,5 val, 30min. pasiruošimui,30 min ceremonijai ir 30 min. kiemelyje sveikinimams ir šampanui, turi nerealų chorą.

Norėjome, kad mus tuoktų brolis Pijus, bet jis liepa išvažiuoja į Latvijos vienuolyną, tad mus tuoks brolis Bernardas. Girdėjome, kad jis irgi fainas, tačiau akis į akį su juo susitiksime tik šį sekmadienį, nes registravo mus vienuolė. Gal kam teko daugiau kažką apie brolį Bernardą girdėti arba gal dar kas pas jį tuoksis?

Ryt einame žiedus darytis. Jau ir pakvietimo video baigėme paruošti...

Atrodo tiek daug padarėm, betkiek dar darbų laukia...Vajė... doh.gif  lotuliukas.gif

Pigiai prasisukot thumbup.gif Tikrai daug darbų jau padarėt.. Mes dar pakvietimų net nepabaigiam, nors gruodį jau norėtume per Kalėdas padalinti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliute8808 @ 2015 11 17, 21:39)

<..> turi nerealų chorą.

Atrodo tiek daug padarėm, betkiek dar darbų laukia...Vajė...

Labas, tuoksimės toj pačioj bažnyčioj smile.gif dar nuo tų laikų, kai apie vestuves tik pati sau pasigalvodavau, turėjau norą, kad mano santuoką (kas bebūtų tas išrinktasis, ir jo biggrin.gif ) laimintų brolis Pijus. Kai nuėjom užsirašyt ir akcentavom, kad norim būtent jo, pasijuokė iš mūsų ir nuramino, kad, jeigu ką, ir brolis Bernardas ne prastesnis blush2.gif bet, kadangi tuokiamės ne liepą (teko girdėti, kad liepos mėnuo - brolio Pijaus atostogų mėnuo), tai tikimės, kad jokių trukdžių neiškils ax.gif

Labai sudomino dėl choro. O yra galimybė pasiprašyti, kad jie ceremonijos metu ką užgiedotų? Turiu prisipažinti, kad padoriai to choro net nepamenu, jei ir kada girdėjau doh.gif blush2.gif

Beje, paminėtos kainos stulbina. smile.gif O sodyba netoli Vilniaus? Nes, kiek ieškojom, jokių panašių kainų net sapnuot nesapnavom schmoll.gif smile.gif

O dėl darbų laukiančių.. Mes pagrindinius, didžiuosius, pasidarėm jau senokai. Dabar gerokai nurimę. O liko vos daugiau nei pusmetis. Man atrodo, kad be streso nebus apsieita rolleyes.gif

QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 11 17, 23:29)
Pigiai prasisukot  thumbup.gif  Tikrai daug darbų jau padarėt.. Mes dar pakvietimų net nepabaigiam, nors gruodį jau norėtume per Kalėdas padalinti  doh.gif  biggrin.gif

irnesakyk.gif o mes kvietimų dar net nepradėjom, nors taip pat šventiniu laikotarpiu ketinam dalinti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalioji_arbata: 18 lapkričio 2015 - 08:34
Sveikos, būsimosios nuotakos 4u.gif Mano komentaras bus iškritęs iš kontekso, tačiau esu labai pasimetusi, todėl prašau jūsų nuomonių blush2.gif Mūsų vestuvės suplanuotos 2016 metų vasarą, jos bus netradicinės, be piršlių, pamergių ir pabrolių porų. Susirinks artimiausi giminės ir draugai. Tuoksimės civilinės metrikacijos skyriuje, paskui bažnyčioje. Prieš pora mėnesių išsirinkome liudininkus: mano nevedusį jaunėlį brolį ir geriausią mano draugę (netekėjusią). Viskas buvo gerai, jie iškart sutiko, toliau planavome vestuves. Tačiau prieš keletą dienų draugė atsisakė būti liudininke, nes išgirdo prietarus, kad būdama netekėjusi, ji negali tapti liudininke... Aš jaučiuosi gavusi šlapiu skuduru per veidą unsure.gif Gal žinančios galėtumėte daugiau paaiškinti apie tuos prietarus? Tiesiog nenoriu ilgai knaisiotis po forumo senas temas verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi Lė: 18 lapkričio 2015 - 10:24
QUOTE(Dovi Lė @ 2015 11 18, 11:21)
Sveikos, būsimosios nuotakos  4u.gif Mano komentaras bus iškritęs iš kontekso, tačiau esu labai pasimetusi, todėl prašau jūsų nuomonių  blush2.gif Mūsų vestuvės suplanuotos 2016 metų antroje pusėje, jos bus  be piršlių, pamergių ir pabrolių porų. Susirinks artimiausi giminės ir draugai. Prieš kurį laiką išsirinkome liudininkus: jaunikio nevedusį brolį ir geriausią mano draugę (netekėjusią). Viskas buvo gerai, jie iškart sutiko, toliau planavome vestuves. Tačiau prieš keletą dienų draugė atsisakė būti liudininke, nes išgirdo prietarus, kad būdama netekėjusi, ji negali tapti liudininke... Aš jaučiuosi gavusi šlapiu skuduru per veidą  unsure.gif Gal  žinančios galėtumėte daugiau paaiškinti apie tuos prietarus? Tiesiog nenoriu ilgai knaisiotis po forumo senas temas  verysad.gif  verysad.gif

Atsakyti
Sveikos, būsimosios nuotakos  4u.gif Mano komentaras bus iškritęs iš kontekso, tačiau esu labai pasimetusi, todėl prašau jūsų nuomonių  blush2.gif Mūsų vestuvės suplanuotos 2016 metų vasarą, jos bus netradicinės, be piršlių, pamergių ir pabrolių porų. Susirinks artimiausi giminės ir draugai. Tuoksimės civilinės metrikacijos skyriuje, paskui bažnyčioje. Prieš pora mėnesių išsirinkome liudininkus: mano nevedusį jaunėlį brolį ir geriausią mano draugę (netekėjusią). Viskas buvo gerai, jie iškart sutiko, toliau planavome vestuves. Tačiau prieš keletą dienų draugė atsisakė būti liudininke, nes išgirdo prietarus, kad būdama netekėjusi, ji negali tapti liudininke... Aš jaučiuosi gavusi šlapiu skuduru per veidą  unsure.gif Gal  žinančios galėtumėte daugiau paaiškinti apie tuos prietarus? Tiesiog nenoriu ilgai knaisiotis po forumo senas temas  verysad.gif  verysad.gif

Man dar neteko tokio prietaro girdėti smile.gif Bet jeigu jais visais tikėt... unsure.gif tai mūsų atveju išsirinkom bene patį netinkamiausią (anot prietarų) mėnesį. Bet o ką daryt, jeigu mums tas metų laikas pats mieliausias? Dar esu girdėjus, kad neva tai nuotaka negali segėti perlų vestuvių dieną, nes ašarom nuklotas kelias bus. Bet juk labai dažna nuotaka būtent perlais ir dabinasi ax.gif

Dar dėl liudininkų - mūsų atveju išsirinkta pora pirmiausia džiugiai sutiko, bet po to paaiškėjo, kad taip norimas liudininkas kaip tik tuo metu turėtų būti komandiruotėj ne LT. Ir ašarą nubraukiau, nes bus labai liūdna, jei jis apskritai vestuvėse dalyvauti negalės, bet dėl to nekeičiam planų. Ir vestuvių planavimas ties tuo nesustojo smile.gif tiesiog dabar absoliučiai sunku nuspręsti, ką norim matyti liudininkais, todėl jų dar neturim rolleyes.gif

O jūsų atveju tiesiog galvočiau apie kitą liudininkę smile.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimosios nuotakos  4u.gif Mano komentaras bus iškritęs iš kontekso, tačiau esu labai pasimetusi, todėl prašau jūsų nuomonių  blush2.gif Mūsų vestuvės suplanuotos 2016 metų vasarą, jos bus netradicinės, be piršlių, pamergių ir pabrolių porų. Susirinks artimiausi giminės ir draugai. Tuoksimės civilinės metrikacijos skyriuje, paskui bažnyčioje. Prieš pora mėnesių išsirinkome liudininkus: mano nevedusį jaunėlį brolį ir geriausią mano draugę (netekėjusią). Viskas buvo gerai, jie iškart sutiko, toliau planavome vestuves. Tačiau prieš keletą dienų draugė atsisakė būti liudininke, nes išgirdo prietarus, kad būdama netekėjusi, ji negali tapti liudininke... Aš jaučiuosi gavusi šlapiu skuduru per veidą  unsure.gif Gal  žinančios galėtumėte daugiau paaiškinti apie tuos prietarus? Tiesiog nenoriu ilgai knaisiotis po forumo senas temas  verysad.gif  verysad.gif

Pas mus taip vadinami "liudininkai" irgi bus maniškio brolis su mergina, jie dar nesusituokę, nematau nieko blogo ir jokių prietrų negirdėjau ta tema g.gif Pritariu, kad tiesiog reikės paieškoti kitos liudininkės, negi versi žmogų, ypač jeigu tiki prietarais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 18 lapkričio 2015 - 16:46
QUOTE(Atlantida* @ 2015 08 13, 13:35)
Merginos, pasidalinkit preliminariai sąmatom:
pvz.: apranga, grožio procedūros, šventės vieta, maistas (įskaitant alkoholį ir saldų stalą), fotografas, vedėjas, muzikantai/DJ (kiek žmonių ir kuriam Lietuvos kampe) ir t.t.
Labai norim tilpti į 6000 eur, bet vargu ar pavyks..

Planuojam max 30 žm, bet greičiausiai apie 22-26 tebus. Kviesim artimiausius, su kuriais artimiausiai bendraujam.. Veiksmas aplink sostinę.

Apranga mums abiem: ~1150 eur
Grožio procedūros abiems (su bandomąją šukuosena, makiažu): ~150 eur
Žiedai: ~600 eur
Šventės vietos nuoma + nakvynė (dauguma ne vietinių) + maistas, gėrimai, saldus stalas, papuošimai ir pan. - ~3800 eur
Visokie mokesčiai, bažnyčios auka, vaišės po bažnyčios: ~300 eur
Fotografas, vedėjas, Dj ~1600 eur
Transportas, gėlės, kvietimai, ir t.t. - ~300 eur
Total: 7900 eur..

Patikusios vietos nuoma 2000 eur su nakvyne..  verysad.gif Atsisakius jos, sumažėtų išlaidos...  unsure.gif  bet... ne kasdien.. o šiaip kas liečia kainas, tai kol kas tik apgraibom gaudomės..

o ir sutariam su MB, kad jei negalim padaryti gerai, nedarom niekaip.. belenkaip netinka..  doh.gif

Tai geriau patarkit, kas svarbu, kas ne.. kur nepagailėt (žiedams, fotografui), o kur galima pataupyti ir pan... Kaip jūs sprendžiat? Pasidalinkim, padrąsinkim viena kitą. wink.gif

Atsakyti
Sveikos 2016 nuotakos! Visas be galo sveikinu☺ ir noriu prisijungti ir as. Musu diena 2016 07 23. Pagrindinius dalykus jau turime(vieta, fotografai, muzikantai, baznycia) dabar suku galva del kvietimu, dekoro..
Atsakyti
Sveikos, būsimos jaunamartės,

na mes dar tvirtai nenusprendėme, kad sekančiais metais tuoksimės, pasikalbėjimų ir planelių yra. Tačiau paskaitinėt ir paieškot informacijos, manau, visada pravartu smile.gif

QUOTE(Atlantida* @ 2015 08 06, 11:25)
Sveikos, merginos,  smile.gif

na mes norėtumėme kitą pavasarį, bet dar nieko nesuplanavę.
Tik apkalbėjom kokios maždaug šventės norėtume ir viskas. smile.gif
O jūs kokios greitos ir kokios šaunuolės!  thumbup.gif

Pirmiausia, matyt reikia susirasti šventės vietą ir tada jau poto viską derinti prie jos.
Ieškojau internete nuo ko pradėti, yra nemokamos planavimo programėlės.. Paskaičiuoji, pažiūri, kad į norimą biudžetą netelpi ir nežinai ką daryti.  smile.gif

Atlantida, kas per programėlės? Telefone? g.gif smile.gif
Atsakyti