Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(Rimrom @ 2015 11 06, 22:08)
sveikos, o kur visos renkasi ir plepa? netikiu, kad dingote be zinios smile.gif fb grupeje?

Ten ten smile.gif
Atsiusiu nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2015 11 06, 22:08)
sveikos, o kur visos renkasi ir plepa? netikiu, kad dingote be zinios smile.gif fb grupeje?

2016 metų nuotakos - FB grupė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutellle @ 2015 10 27, 10:24)
Sveika smile.gif kursus ankstoka tikrai, nors musu grupeja yra tokiu kurie tuoksis rugseji smile.gif priklauso ar labai greitai noris praeiti ar galit tam skirti laiko smile.gif del vietos galiu rekomenduoti tikrai Karklenu sodyba smile.gif turi dvi sadybas, viena didele nu tikrai labai grazi ir prabangi, kartu su nakvyne, o kita mazesne, jauki silta ir labai labai mums prilipo smile.gif

Aciu labai! Butinai pasiziurinesiu smile.gif. Buvau iskritus is plepanciu burio. persalimas toks bjaurus, kad nieko nesinorejo, nuo slogos akys asarojo verysad.gif bet pagaliau issikapsciau smile.gif . Galvojau, kad jau busit priplepejusios, o pasirodo jus FB. Kaip man i ten papulti blush2.gif ?
Atsakyti
sveikos būsimos nuotakos smile.gif
nors tema skaičiau sukurta gerokai ankščiau, bet ir aš noriu prisijungti prie 2016 metų nuotakų ir jūsų pašnekesių. Kaip supratau čia nelabai vyksta jau pokalbiai? persikėlėte i FB? o gal yra vilniečių nuotakų klubas atskiras?
noriu plepėt ir planuoti ir aš smile.gif

lauksiu žinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sesia_ @ 2015 11 08, 13:37)
sveikos būsimos nuotakos smile.gif
nors tema skaičiau sukurta gerokai ankščiau, bet ir aš noriu prisijungti prie 2016 metų nuotakų ir jūsų pašnekesių. Kaip supratau čia nelabai vyksta jau pokalbiai? persikėlėte i FB? o gal yra vilniečių nuotakų klubas atskiras?
noriu plepėt ir planuoti ir aš smile.gif

lauksiu žinių smile.gif

Tikrai, kad visos labai aprimom.
As ne vilniete, bet ceremonija bus Vilniuje. As kazkaip nlabai stresuoju, nors vestuves jau labai greitai arteja. Bet va planuotojos laiskai, kad REIKIA del to ir ano apsispresti kiek jau ima kelti siurpuliukus. >Mes net sveciu saraso neturim doh.gif Na turim preliminaru, bet abu dar nepatvirtinom jo. O jei kita menesi reiktu issiusti kvietimus.
Atsakyti
Sveikos, as tai va darbais uzsiimu biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 11 10, 10:36)
Sveikos, as tai va darbais uzsiimu biggrin.gif

Kada planuojat dalinti kvietimus? Musu vestuves ta pacia diena, tai idomu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O prie Jūsų FB galima? Čia atsižymėjau, bet laiko taip maža į forūmą užsukti, tai jeigu galima, norėčiau prisijungti FB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 11 10, 20:22)
Kada planuojat dalinti kvietimus? Musu vestuves ta pacia diena, tai idomu smile.gif

siom dienom tikiuosi pabaigti pakvietimus ir jau pradet dalint, nes yra ir is uzsienio zmoniu 4u.gif ir siaip kuo greiciau tikslu dalyvaujanciu skaiciu ir nakvojanciu zinosiu tuo ramiau bus, galesiu tada ir susodinimo plana pradet daryt ax.gif
Atsakyti

Nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveikos merginos ax.gif prisijungiu ir aš prie jūsų... Vestuvės 2016-07-16 dieną. Žiūriu kad labai populiari data, tai kyla daug problemų dėl pasirinkimo g.gif Labai norėčiau prisijungti prie jūsų ir FB, nes prie forumo retai prisijungiu blush2.gif

Sėkmės visoms planuojančioms 4u.gif
Atsakyti
Junkitės

2016 metų nuotakos - FB grupė
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 11 10, 09:10)
Tikrai, kad visos labai aprimom.
As ne vilniete, bet ceremonija bus Vilniuje. As kazkaip nlabai stresuoju, nors vestuves jau labai greitai arteja. Bet va planuotojos laiskai, kad REIKIA del to ir ano apsispresti kiek jau ima kelti siurpuliukus. >Mes net sveciu saraso neturim  doh.gif  Na turim preliminaru, bet abu dar nepatvirtinom jo. O jei kita menesi reiktu issiusti kvietimus.

o sakykit iš kur esate kad tik ceremonija Vilniuje bus? ar tikrai verta samdytis tas planuotojas? nes kol mes planuojame tik rugsėji, tai galvoju kad viską pati susiplanuosiu smile.gif
Papildyta:

labai gražūs jūsų kvietimai! kur pirkote tuos drugelius spausti? smile.gif
Atsakyti