Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

Dėl vaikų (mažamečių) vestuvėse turiu pakankamai kategorišką nuomonę. Čia tik grynai mano nuomonė.
Kadangi patys vaikai nemoka savimi pasirūpinti, o ramiai prie stalo išsėdėti ne visi geba, todėl nesinori, kad tai vieni tėvai nuo stalo šoktų, tai kiti... Tada ir surinkti visus kartu sudėtinga. Dėmesys nebe jauniesiems, o vaikams. Prakštiškai pabendrauti irgi sudėtinga, nes puse dėmesio sutelkta į vaiką/-us.
Vedėjas kalba, ar tėvai žodį sako, niekada nežinai, ar nepradės vaikas verkti, ar bėgioti ir pan.

Dėl muzikantų, abu su MB sutarėm, kad tik DJ. Kiek teko dalyvauti draugų vestuvėse, tai nei vieni muzikantai nekabino. O ir dainų repertuaras nelabai priimtinas. smile.gif

Dėl kvietimų, tai net nežinau, gal likus 3-4 mėn. pradėsim dalinti, bet.. pirma juos reikia turėti.
O kol nebus konkrečios datos, užsakyta salė ir bažnyčia, tol jų nebus. smile.gif
Atsakyti
Mes kvietimus turbūt nuo pusmečio iki 4 mėn kažkur dalinsim. Tik dar neapsisprendžiau ar užsakinėsim, ar pati gaminsim. Metų pradžioj gavom iš draugų pačių gamintą, tai tikrai dailiai atrodė ir ne prasčiau negu pirktiniai smile.gif Tik nežinau ar išeis man taip kruopščiai padaryti...
Atsakyti
Viskas priklauso nuo skiriamo biudžeto šventei. Jei neribojama - kodėl neužsisakyti.. Labai gražius padaro..
Bet.. pačiai daryti - na aš nesu auksarankė.. smile.gif Man gautųsi "tept lept" smile.gif Kitos mergaitės labai šauniai susitvarko..

Tačiau, visada pagalvoju, ką žmonės daro su kvietimais.. Pvz. aš turiu į dėžutę visus susidėjus ir guli.. Kai generalinę tvarką darai, pavartai ir vėl sudedi..
Kiti gal išmeta, kiti gal kur už stiklo vietoj paveiksliuko deda, nežinau.. Jei vis dėl to kvietimai bus metami į šiukšliadėžę, gal ir nereikia tada per daug iššvaistyti pinigų jiems.. Parašei, atspausdinai, įteikei ir viskas. smile.gif
Atsakyti
Va, va kad ir aš nesu auksarankė, ansčiau užsiimdavau visokiais darbeliais, bet dabar nebe. Galvoju gal kokį vieną pabandysiu padaryt, pažiūrėsiu kaip atrodo, jei negražiai išeis, tai reiks užsakinėt smile.gif

Aš irgi visus renku, turiu stalčiuką tam reikalui paskyrusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RugpjucioMergele: 07 rugpjūčio 2015 - 08:49
Nors aš pati visą vaikystę, paauglystę su tėvais keliaudavau į vestuves ir, regis, nebūdavo jokių nekslandumų, bet, kai patiems reikia spręst, gaunasi sudėtingiau.. smile.gif
Aš mielai mėgčiau matyti visą žavų giminės jaunimą, bet tokiu atveju būtų smagu jiems atskirus stalus daryti, gal net kažkokią specialią jiems programą ruošti ir t.t. Kadangi išlaidų ir taip galybė nusimato, tai linksminti papildomai dar ir vaikeliukus.. nu nė pro kur smile.gif Juolab, kad tų vaikų (ne paauglių, o mažiukų) 15-20 būtų biggrin.gif
Žinau, kad artimiausi vaikiukai greičiausi bus, bet ir jų gaunasi jau 5 mažiausiai smile.gif O kitų reikės kažkaip subtiliai paprašyti, kad būtų be vaikų unsure.gif Nors, kai su mama pasidalinau savo rūpesčiu dėl vaikų, mane ramino, kad paprastai patys tėvai nesiveržia su mažamečiais į tokias šventės vykti, nes juk noris sykiais atsipalaiduot smile.gif Tai labai tikiuosi normalių reakcijų į prašymą.

Apie kvietimus, tai ir aš esu galvoju, įdomu, kur žmonės juos deda. Kažkodėl manau, kad tikrai yra tokių, kurie tiesiog išmeta.. unsure.gif Tai kai pagalvoju, kad to indėlio, juos ruošiant, nieks gali neįvertint, tai suvokimas aplanko, kad persistengt gal nereikia.. Bet norisi, kad ir nebūtų tep lep smile.gif
Šiaip mano būsimas vyras bigsmile.gif mane vis moko, kad mes iš savo pusės turim, o ir norim, gražiai viską pateikt, o kaip jau tai priima kviečiami asmenys kiekvieno reikalas rolleyes.gif

Anksčiau galvodavau, kad jau kvietimus tai tikrai galim patys pasidaryt bigsmile.gif Bet tokių, kokių norim, patys savarankiškai nepasidarysim. Bet susimaketuot planuojam ax.gif
Atsakyti
Aš kadangi irgi nesu auksarankė hihihi.gif Tai mes užsisakėme kvietimus iš kiniečių, tai net nustebau kokius gražius atsiuntė, ir pagal mūsų temą - raudona su drugeliais thumbup.gif Dar aišku beliko juos pabaigti iki galo, vidų atspausdinti ax.gif Turėsim vakarinės veiklos dabar biggrin.gif O dalinti norėtume gal gruodį artimiesiems, kas iš užsienio - gal net rugsėjį, kad pasiplanuotų, kolegų porai - manau 2 mėn. prieš vestuves biggrin.gif

Dėl vaikų kažkaip anksčiau nesureikšminau, bet dabar pagalvojau, gal ir gerai, kad pas mus bus tik viena mano puskė, kuriai bus 10 metų, tai gal viskas ok bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 07 rugpjūčio 2015 - 10:40
sveikos merginos, esu 2015metų nuotaka išteku ryt, bet šiandien kelias valandas neturiu ką veikti tai sumaniau jums parašyti.

diskutuojat tema dėl vaikų, mes visiems įteikiant kvietimą iškart pasakėm, kad be vaikų, darom netradicines vestuves, tik popietę, tad jei per tas kelias val dar reiktų matyt, lakstančius paskui savo vaikus, tėvus arba girdėt klykimus ir triukšmus tikrai šventės neliktų visai, kai kurie reagavo normaliai, kai kurie neitin patenkinti buvo, vieni draugai nusprendė, kad bažnyčioj per ceremoniją vaikai pabus, poto auklei nuveš, tai maždaug ši problema buvo išspresta.

QUOTE(Lavrita69 @ 2015 08 06, 16:42)
aš jau pradėjau tekstą dėliotis, bet renku žodžius kaip čia gražiau parašyti,  kad gėlyčių neneštų, mat po vestuvių iš kart į kelionę lekiam smile.gif wub.gif

mes rašėm taip:
Būtume dėkingi už dovanas, kurios nedūžta, nelūžta ir laisvai telpa į vokelį, o vietoj gėlių – lauksime Jūsų šypsenų!

bet buvau radus ir tokį prašymą: Vietoj gėlių - prašome Jūsų loterijos bilietų...

kas liečia kainas, tai žinokit, kuo anksčiau užsisakysit tuo didesnė tikimybė susiderėt kainą geresnią, mes pernai metais daug ką susitarėm litais ir visiems padariau avansus litais, o galutinę sumą jau eurais tai pvz kai būna galas 437, tai iškart net tiekėjai pasakė, šiemet jau ta pati suma virto 450, nes jie nori lygios sumos, o jei dar kelia kainą, tai išvis užkyla, kad pevertus į litus kosmosas gaunas...
Atsakyti
Sveikos!!!! Pagaliau smile.gif ir aš čia 4u.gif 4u.gif Tai vat, mūsų vestuvės Balandžio 16, pačio pavasario vidury smile.gif Turim sodybą, turim fotografą, o su muzikantais neištaikom susitikt, nes jiems darbymetis smile.gif šiaip labai neskubam, nes ne sezonu vestuves, tai planuojamės kitus dalykėlius smile.gif Rytoj eisim pas kunigą smile.gif svečiai pakviesti, nors kvietimai neišdalinti smile.gif bet visi jau ir taip žino biggrin.gif
Kad būtų į temą ax.gif kvietimus patys pasidarėm, mum gražūs gal todėl kad iš širdies darėm smile.gif O vaikų tai bus 6 metų du berniukai ir vienas beveik 2 metukų, tai kažkaip neramu, nes vieno iš vyresnių berniukų tėvai piršliais eis, tai truputį abėjotina, bet jis turi sesę, ir su mano šeima gerai sutaria, tai tikimės pasirūpins juo ir tėveliai galės deramai atlikti pareigą 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 08 07, 12:25)
sveikos merginos, esu 2015metų nuotaka išteku ryt, bet šiandien kelias valandas neturiu ką veikti tai sumaniau jums parašyti.

diskutuojat tema dėl vaikų, mes visiems įteikiant kvietimą iškart pasakėm, kad be vaikų, darom netradicines vestuves, tik popietę, tad jei per tas kelias val dar reiktų matyt, lakstančius paskui savo vaikus, tėvus arba girdėt klykimus ir triukšmus tikrai šventės neliktų visai, kai kurie reagavo normaliai, kai kurie neitin patenkinti buvo, vieni draugai nusprendė, kad bažnyčioj per ceremoniją vaikai pabus, poto auklei nuveš, tai maždaug ši problema buvo išspresta.
mes rašėm taip:
Būtume dėkingi už dovanas, kurios nedūžta, nelūžta ir  laisvai telpa į vokelį, o vietoj gėlių – lauksime Jūsų šypsenų!

bet buvau radus ir tokį prašymą: Vietoj gėlių - prašome Jūsų loterijos bilietų...

kas liečia kainas, tai žinokit, kuo anksčiau užsisakysit tuo didesnė tikimybė susiderėt kainą geresnią, mes pernai metais daug ką susitarėm litais ir visiems padariau avansus litais, o galutinę sumą jau eurais tai pvz kai būna galas 437, tai iškart net tiekėjai pasakė, šiemet jau ta pati suma virto 450, nes jie nori lygios sumos, o jei dar kelia kainą, tai išvis užkyla, kad pevertus į litus kosmosas gaunas...

Smagios Jums šventės rytoj 4u.gif wub.gif Taip faina, lauki šventės planuoji, ir lieka tik 1 dienelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 08 07, 12:25)

Būtume dėkingi už dovanas, kurios nedūžta, nelūžta ir  laisvai telpa į vokelį, o vietoj gėlių – lauksime Jūsų šypsenų!

Nepamirštamos šventės wub.gif 4u.gif

Ir ačiū už pasidalijimą mintimis! smile.gif
Atsakyti
Och, aš vis su pavydu apeidavau tokias temas, tačiau dabar galiu ir užsukti ir su džiaugsmu pasakyti: ir aš būsima 2016 m. nuotaka smile.gif smile.gif
Ruoštis nepradėjom, kadangi tik prieš kelias dienas gavau žiedelį blush2.gif
Na tik žiūrinėjuosi vietas, kadangi pagal tai, koks bus norimos vietos užimtumas, rinksimės datą. Šiaip dienai esame numatę gegužės 28 d. arba birželio 4 d. datas.
Atsakyti
QUOTE(karolinayeah @ 2015 08 11, 14:15)
Och, aš vis su pavydu apeidavau tokias temas, tačiau dabar galiu ir užsukti ir su džiaugsmu pasakyti: ir aš būsima 2016 m. nuotaka  smile.gif smile.gif
Ruoštis nepradėjom, kadangi tik prieš kelias dienas gavau žiedelį  blush2.gif 
Na tik žiūrinėjuosi vietas, kadangi pagal tai, koks bus norimos vietos užimtumas, rinksimės datą. Šiaip dienai esame numatę gegužės 28 d. arba birželio 4 d. datas.

Sveikinimai!!! Mūsų vestuvės irgi vyks birželio 4 bigsmile.gif
Atsakyti