Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

sveikos paneles! raso dar viena busima nuotaka 4u.gif matau jog tema sukasi apie baznycia bei kuniga tai noreciau uzklausti jusu nuomones. Ar manot jog nuotaka turi butinai lydeti kazkas i baznycia? Ka manote jei ji ieitu tiesiog viena? niekieno nelydima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boom123 @ 2015 10 14, 18:32)
sveikos paneles! raso dar viena busima nuotaka  4u.gif matau jog tema sukasi apie baznycia bei kuniga tai noreciau uzklausti jusu nuomones. Ar manot jog nuotaka turi butinai lydeti kazkas i baznycia? Ka manote jei ji ieitu tiesiog viena? niekieno nelydima?  blush2.gif

As manau, kad jei nenori, kad lydetu, tai ir nereikia kad lydetu.
Visgi tas tevo lydejimas yra is senu laiku su mintimi, kad tevas atiduoda dukra jaunikiui. O mes ju tekam sava valia ir prie altoriaus einam sava valia smile.gif
As tecio prasysiu, kad lydetu. Bet todel, kad musu santykiai yra labai artimi ir plius man bus drasiau zengti baznycios takeliu ziuint miniai akiu smile.gif
Atsakyti
As tai noreciau irgi prisijungti prie fb grupes, tai i az pavadinima rasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 10 14, 21:57)
As tai noreciau irgi prisijungti prie fb grupes, tai i az pavadinima rasykit smile.gif

kadangi grupe slapta, tai be pakvietimo neprisijungsi, visos norincios prisijungti susiraskit mane https://www.facebook...te.noreikaite.7 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 10 15, 09:12)
kadangi grupe slapta, tai be pakvietimo neprisijungsi, visos norincios prisijungti susiraskit mane https://www.facebook...te.noreikaite.7  4u.gif

saugiau būtų, bendraujančioms mergaitėms numesti grupės nuorodą, nes dabar į FB draugus bus daugiau norinčių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2015 10 15, 13:14)
saugiau būtų, bendraujančioms mergaitėms numesti grupės nuorodą, nes dabar į FB draugus bus daugiau norinčių wink.gif

ok pakeiciau grupes nustatymus, dabar nuorodos kas norit i az rasykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 10 14, 18:36)
Visgi tas tevo lydejimas yra is senu laiku su mintimi, kad tevas atiduoda dukra jaunikiui.

Is kokiu dar senu laiku doh.gif Tai yra ne lietuviska tradicija. Lietuvoje jaunikis pats vedasi savo isrinktaja prie altoriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 15, 17:10)
Is kokiu dar senu laiku  doh.gif Tai yra ne lietuviska tradicija. Lietuvoje jaunikis pats vedasi savo isrinktaja prie altoriaus  mirksiukas.gif

Mano poste nebuvo zodzio lietuviska smile.gif
Ir kaip Lietuvoje jaunieji eina prie altoriaus, taisykles nera smile.gif Pasirinkimo ir skonio laisve
Atsakyti
Zinoma, nera taisykles, kaip Lietuvoje eiti prie altoriaus. Tik graudu, kad prisiziureje holivudinio slamsto zmones ima bezdzioniauti svetimas tradicijas, o savos pamirstos iki tiek, kad merginai kyla klausimas, kad jeigu ne su teciu, tai gal vienai eit...
Atsakyti
Sveikos, pirmiausia noriu pasveikinti visas būsimas nuotakas su tokia gražia artėjančia švente 4u.gif Jungiuosi į Jūsų būrį, mūsų vestuvės 2016-09-02 smile.gif Kol kas tik pradėjau planuoti, bet esu visiškai pasimetusi su fotografais, vedėjais ir t.t. Vienintelis dalykas ką jau turime, tai vieta vestuvėms, švesime "Luokesos dvare". Skaičiau, jog vienai mergaitei vis nepavyko susiderinti, tai mes viską labai greit susitvarkėme ir bent kol kas džiaugiamės savo pasirinkimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 10 16, 11:39)
Zinoma, nera taisykles, kaip Lietuvoje eiti prie altoriaus. Tik graudu, kad prisiziureje holivudinio slamsto zmones ima bezdzioniauti svetimas tradicijas, o savos pamirstos iki tiek, kad merginai kyla klausimas, kad jeigu ne su teciu, tai gal vienai eit...

O man tai atrodo koks skirtumas ar tai LT tradiciją, ar užsienio, manau kiekvienas turime savas tradicijas, ir jeigu tai tau priimtina ir gražu - tai koks skirtumas. Mano draugę lydėjo abu tėvai prie altoriaus, buvo be galo gražu žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
man siurpuliukai bega vien pagalvojus kaip po pusdienio ruosimosi, einu su teveliu prie altoriaus, ir is tolo matau savo pasitempusi mylimaji, laukianti manes wub.gif
kalbant apie lietuviskas tradicijas, nemanau kad daug ju bus musu nuotaku tarpe. o gal?
as visgi greiciausiai noresiu teveliu pasitikimo su duona ir druska. greiciausiai tai bus vienintele tradicija

Atsakyti