Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

Sutvirtinimas būtinas norint būti krikšto tėvais.

Atsakau: nebūtinas. smile.gif esu krikšto mama, o sutvirtinimo neturiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu sunelio kriksto mama sutvirtinimo sakramento taip pat neturi.
Na meginsiu vaziuot kalbet su kunigais, nes baznyciu tinklapiuose prie santuokos sakramento, viena is butinybiu paminetas sutvirtinimo sakramentas.
Atsakyti
Nesuprantu tada biggrin.gif Visur skirtingai reikalauja dokumentų.. Na matysim ką pasakys pats kunigas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat krikšto mama be sutvirtinimo, na čia jau manau kiekvieno kunigo reikalas ar jis tuoks ar ne. Mes buvom pas kunigą, tai sako:
-Krikštyti?
Mes: - Krikštyti,
Sako: - Komuniją priėję?
Mes: - Priėję
Sako: -sutvirtinimo sakramentą turit?
Aš: - Ne.
MB: - Turiu
Sako: -Nu tai gerai.
Nu tai suprask kaip nori neliepė man nei gaut sutvirtinimo sakramentą, nei ką, nors mano tėveliai negalėjo tuoktis be jo, ėjo prieš vestuves, tai čia nuo pačio kunigo pažiūrų priklauso. smile.gif
Atsakyti
[quote=Atlantida*,2015 09 08, 12:11]

Park Villa - po kelių susirašinėjimo laiškų taip ir nenuvažiavome apžiūrėti. smile.gif Nelabai sąlygos tiko.

Sveika! Gal butu galima suzinoti kokios buvo tos netinkancios salygos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.amelija: 13 spalio 2015 - 21:40
Merginos, gal susikuriam slapta FB grupe?
As istiesu neviesinu kokias paslaugas pasirinkau, nes nenoriu, kad kas netycia uzmatytu ir atpazintu.
Ten galesim drasiau dalintis idejomis su foto ir t.t. Ir jausimes saugiau smile.gif
Papildyta:
Ir kas nori tas viska gali thumbup.gif
Esu uzrasyta i sutvitinimo saramento kursus ir vasarop Vyskupas man suteiks palaiminima. Jee smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 10 13, 23:23)
Merginos, gal susikuriam slapta FB grupe?
As istiesu neviesinu kokias paslaugas pasirinkau, nes nenoriu, kad kas netycia uzmatytu ir atpazintu.

drinks_cheers.gif labai sutinku ir pritariu! smile.gif
Atsakyti
Už FB grupę. thumbup.gif
Bendraujančioms įmesti į až grupės pavadinimą ir prisijungsime.
Svarbu, kad nebūtų šimtas narių, o plepa tik penkios..

O dėl Park Villa -
nakvynė 60 eur/ kambarys
viršvalandžiai skaičiuojami jau nuo 24 val. (00-02 po 60 eur/val., o nuo 02 val po 90 eur)
Negalima nei savo alkoholio, nei saldaus stalo, nei torto (pvz. Margio krante minėjo, kad alkoholis parduotuvių kainomis - tai čia problemos nebūtų, o Park Villoje kainos restoraninės)
Mes visas vietas atmetėm iš karto, kur negalima savo alko, nes jo pirkimas restorano kainomis ženkliai didina biudžetą.
Ir dar viename laiške buvo parašyta, kad galima švęsti tik iki 02 val., tai jau mes nebesigilinome kaip ten iš tikro.
Maisto kaina žmogui irgi buvo paskaičiuota 45-55 eur.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2015 10 14, 10:30)
Už FB grupę.  thumbup.gif
Bendraujančioms įmesti į až grupės pavadinimą ir prisijungsime.
Svarbu, kad nebūtų šimtas narių, o plepa  tik penkios..

O dėl Park Villa -
nakvynė 60 eur/ kambarys
viršvalandžiai skaičiuojami jau nuo 24 val. (00-02 po 60 eur/val., o nuo 02 val po 90 eur)
Negalima nei savo alkoholio, nei saldaus stalo, nei torto (pvz. Margio krante minėjo, kad alkoholis parduotuvių kainomis - tai čia problemos nebūtų, o Park Villoje kainos restoraninės)
Mes visas vietas atmetėm iš karto, kur negalima savo alko, nes jo pirkimas restorano kainomis ženkliai didina biudžetą.
Ir dar viename laiške buvo parašyta, kad galima švęsti tik iki 02 val., tai jau mes nebesigilinome kaip ten iš tikro.
Maisto kaina žmogui irgi buvo paskaičiuota 45-55 eur.

Margio krante aplamai visa alkoholi gali savo tureti ir visus gaiviuosius gerimus, saldu stala taip pat thumbup.gif
Papildyta:
As kuriu grupe fb, tik nors viena man parasykit kontaktus savo fb, be nariu negaliu sukurt grupes 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz pasidalyta informacija. Atrase ir mums jie. Rase, kad zmogui biudzetas nuo 55 eur, ir neminejo, kad po 2 val. 90 eur.
Nepigiai viskas iseina, bet nelabai ka ir randam, kad butu iki 30 zmoniu tinkama. Turbut reikes testi paieskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.amelija @ 2015 10 14, 12:17)
Labai aciu uz pasidalyta informacija. Atrase ir mums jie. Rase, kad zmogui biudzetas nuo 55 eur, ir neminejo, kad po 2 val. 90 eur.
Nepigiai viskas iseina, bet nelabai ka ir randam, kad butu iki 30 zmoniu tinkama. Turbut reikes testi paieskas smile.gif

Pas mus irgi planuojama apie 30 žmonių, tai kiek sudėtingoka, nes dauguma pritaikyta didesnėm kompanijom.
Pabandykite Bebrusų dvarą. Jei negąsdina, kad stalai vienoje salėje, šokiai kitoje, o saldus stalas - trečioje, tai ten labai šauni vieta.
Mums ten netio, būtent, kad išskaidoma erdvė, bet jums gal tiktų. Plius miegamieji labai jaukūs, kiekviename po san.mazgą. Aplinka tvarkinga. Kaina irgi pasirodė prieinama.
Na ir dar variantas - Vila Alicante.
Jei nakvynės nereikia - Europos parkas.
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 10 14, 10:54)
Margio krante aplamai visa alkoholi gali savo tureti ir visus gaiviuosius gerimus, saldu stala taip pat thumbup.gif
Papildyta:
As kuriu grupe fb, tik nors viena man parasykit kontaktus savo fb, be nariu negaliu sukurt grupes 4u.gif

Buziuk, as tau parasysiu fb zinute ir itrauk mane, nes mes ir taip drauguose biggrin.gif
Atsakyti