na kadangi musu datai buvo uzimtas, tai pokalbio nebetesem, nes mums neaktualu buvo..
Gal kas rekomenduos filmuotojus? nu niekaip nerandu patinkanciu..
na yra vieni, kurie man labai patinka, bet deja jie jau visai vasarai praktiskai uzimti, tai zzet.
man nesinori tokio standartinio video, norisi kad butu linksmas video, smaikstus, profesionalus. kad nufilmuotu ne tik mus, bet ir pulka, ir graziai pateiktu.
Vilniaus nuotakos, gal galite rekomenduoti Baznyciu Vilniuje? Nesu vilniete, todel man labai sunku.
Kita savaite skrendu i lt savaitgaliui, tai pameginciau uzsukt pasikalbet su kunigu, bet internetu baznycios tikrai neissirinksiu
Buciau labai labai dekinga
na iskart galiu pasakyt, kad rinkis ka nors tik ne PetroPovilo, nes ten visiskas vestuviu konvejeris. kunigas nesugeba net santuokos palaiminti, o vos tik jus susituoket, tau ant sukneles jau lipa kita nuotaka. mes pasirinkome, Sv kryziaus atradimo baznycia jeruzaleje.
Manau, kad tų "konvejerinių" bažnyčių yra ir daugiau.
Bet čia kam ko reikia.. Jei esi tikintis, vaikštai į bažnyčią, tai natūralu, kad rinksiesi tą bažnyčią, kur ceremonija bus atlikta ne paskubomis, o iš širdies. Dar geriau, jei yra pažįstamas kunigėlis - tada visai kitokia ta ceremonija bus: artimesnė, nuoširdesnė ir pan.
Tačiau yra ir tokių žmonių, kurie bažnyčią aplanko per draugų vestuves ar per laidotuves, tada jiems dzin konvejeris ar ne konvejeris, bažnyčią renkasi pagal grožį ar kitus kriterijus. Tai tokiems Petro ir Povilo - pats tas, nes viduje ji labai šviesi, puošni ir graži, o ir ceremonija ne ilga - 10-15 min. Kas ko ieško, tas tą randa. Vsi mes skirtingi.
Mes atmetėme Petro ir Povilo bažnyčią dėl to, kad kunigas iš karto nurodė kiek į vokelį reikia įdėti, dėl minios turistų, konvejerio ir atmestino ceremonijos pravedimo..
O kaip su išvažiuojamąja ceremonija Klaipėdoje? Kokios gražios vietos yra ir kad būtų viduje? Gal kuri turi kokių minčių? Nes vestuvės pavasarį, o su oru rizikuoti bijau, kad lauke vyktu.
Sveikos, jaučiu pareigą pasidalinti savo šventės tiekėjais, tad pabandysiu apibendrinti visus, kas prisidėjo prie mūsų šventės: Žiedai, darėmės MONODIJOJ Kaune, turėjom biškiuką savo aukso, tai priėmė, bet viską darė iš naujų aukso plokštelių, padarė tai ko norėjom, primatavimai buvo keli, atliko viską laiku, o po metų dar žadėjo nupoliravimą ir blizginimą... graviravomės irgi ten pat lazeriu. planuotoja, kordinatorė ir didžiausia padejėja buvo - Vaida iš Renginių namų, nerealiai džiaugiuosi, kad turėjau tokią pagalbininkę, tikrai dirbo nuoširdžiai, daug rūpesčių buvo nuimta nuo mūsų pečių. prie bažnyčios vaišino šampanu Justė irgi iš Renginių namų, pravedė kelis žaidimukus irgi super mergina, labai drąsi ir tikrai mums paliko gerą įspūdį. DJ - Garso guru, super mielas ir šiltas vaikinukas, jokių nesklandumų nebuvo, tikrai patenkinti jo darbu. fotografas - Rimvydas Varnauskas, fotomedia.lt, esu patenkinta jo darbu, išpildė viską ko prašiau, foto atidavė po 2mėn, nuotraukų virš 600 ir pozuotų ir reportažinių, vienu žodžiu super... gėlės - Baltos svajos, padarė nuotakos puokštę tobulą, stalų papuošimai irgi buvo nerealiai gražūs, tikrai patenkinta buvau. maistas - Švenčių centras, pas mus buvo pietūs gamtoje, tai jie buvo su mobilia virtuvėle atvažiavę, tai tikrai atkrito daug rūpesčių, maistas tikrai geras, minusiukas tik, kad padavėjos biški patingėjo papilstyt gėrimus. tortas - SEDUJA, nerealiai skanus ir šviežias buvo tortas, išpildė mano norą turėti daug mažų torčiukų, lb daug įmonių tiesiog siūlė keksiukus, o jie apsiėmė padaryti, skonį ėmėm crem briulė su avietėm, vyras pastoviai dabar nori tik jo... kadangi pas mus buvo išvažiuojamoji ceremonija ir vestuvinė popietė toj pačioj vietoj, tai pasirinkome Botanikos sodą, vieta superinė, bet reik lb daug kantrybės suderinimui su atsakingu žmogumi, į skambučius nenori atsiliept, emeilais nederina nieko, o sutartį rašantis visokių papildomų išlaidų išlenda, nenori labai kompromiso, bet su planuotojos pagalba gavom viską geriausia kaina ir tikrai šventės vieta mums buvo geras pasirinkimas. Kupolinė pavėsinė, stalai, kėdės ir kiti atributai - LIRAMTA, super viskuom patenkinti, pavėsinė tobula buvo... šukuosena - Daiva, makiažas - Asta, abi dirba partizanų g. virš express market, super merginos, labai patenkinta jų darbu. viešbutis - Sfinksas, džiaugiamės, kad pasirinkom šį, pusryčius man padarė asmeniškai 5val, nes sakė, nuotaka negali būti tuščiu skrandžiu, reik bent simboliškai užkast, tas labai nustebino, nes tikrai nesitikėjau... Bažnyčia - Šilainiu Šv. Dvasios, klebonas superinis, jokio streso, gera nuotaika ir didžiausias privalumas - jokių stafkių...
atrodo paminėjau, tai kas svarbiausia kiekvienai, nuoširdus patarimas, viską iforminti sutartimis, nepatingėkit paskaityt, pakoreguoti, jei kas netinka ir pasirašyti sutartis, nes tai tikrai atneša ramybę vestuvių dieną.
Merrginos, kuriuos priimsite banytines santuokos sakramenta, ar visos truite sutvirtinimo sakramenta? Maniskis turi, o as ne. Kazin kaip cia man bus
QUOTE(egzzzotika @ 2015 10 12, 08:14)
na yra vieni, kurie man labai patinka, bet deja jie jau visai vasarai praktiskai uzimti, tai zzet.
man nesinori tokio standartinio video, norisi kad butu linksmas video, smaikstus, profesionalus. kad nufilmuotu ne tik mus, bet ir pulka, ir graziai pateiktu.
Merrginos, kuriuos priimsite banytines santuokos sakramenta, ar visos truite sutvirtinimo sakramenta? Maniskis turi, o as ne. Kazin kaip cia man bus
Tai tokie dabar "ant bangos"
Mes pasirinkome priesingybes
Aš neturiu ir maniškis neturi. Šiaip kiek teko girdėti, kad privaloma yra tik krikšto dokumentas, visus kitus dokumentus kunigo nuožiūra Sutvirtinimas būtinas norint būti krikšto tėvais. Matysim ką pasakys kunigas, keliausim gruodžio mėnesį pas jį.