As siusiuos, bet ne Kaune.
As jei rasciau savo svajoniu suknele taip lengvai pasiekiamoje Anglijoje, tai nuskrisciau ir nusipirkciau
As dar niekada nemaciau sukneles, kuria pavadinciau "TA". Taip, pamatau, paaikcioju kaip grazu, pagalvoju kaip modeliui ji tinka, bet ne man
Bandysiu siuvejai issakyt ko noriu o ji tegul pataria kas man tinka.
Sveikos paneles, iškart atsiprasau jei ne ten rašau, esu čia naujoke turiu klausimą, planuojame vestuves 2016 metu vasara šiuo metu sprendžiame vestuvių vietos klausimą gal turit kokiu patarimu kur butų galima gražiai atšvesti vestuves su 55 svečiais patis esam iš Vilniaus :)vestuvių puota norim svesti 2 dienas,kolkas susidomejom Rastinenu Sodyba
QUOTE(dorota-kira @ 2015 10 05, 20:39)
Sveikos paneles, iškart atsiprasau jei ne ten rašau, esu čia naujoke turiu klausimą, planuojame vestuves 2016 metu vasara šiuo metu sprendžiame vestuvių vietos klausimą gal turit kokiu patarimu kur butų galima gražiai atšvesti vestuves su 55 svečiais patis esam iš Vilniaus :)vestuvių puota norim svesti 2 dienas,kolkas susidomejom Rastinenu Sodyba
Sveika atvykus
Na ziurint kas jus domina ir koks bus vestuviu pobudis.
Dar pries du metus medines sodybos buvo skirstomos i dvi pozicijas: uz tie, kurie norejo tipisku lietuvisku vestuviu ir pries tie, kurie kaimiskas vestuves laike atgyventom. O dabar manau naturalumas vel grista ir su savo darba ismananciomis dekoratoremis galima suregnti isties labai grazias vestuves
QUOTE(dorota-kira @ 2015 10 05, 19:39)
Sąvoka "gražiai" labai subjektyvi sąvoka.
Kas gražu vienam, ne visuomet gražu kitam.
Man gražu ir jauku Viloj Projesta, bet iki jos privažiavimas žvyrkeliu - man minusas, o kitam tai maža detalė.
Bagdonionių slėnis - buvo minėtas ir šiame forume, galima rasti atsiliepimų.
Man asmeniškai gražu Margio krante. 55-iems svečiams ten pats tas.
Dan Villoje didelė salė, gal kiek žmonių pas jus per mažai.
Gražu Bebrusų dvare, Riterio krante, Tony resorte..
Buvo už akių užkliuvęs Luokesos dvaras, bet iki jo taip ir nenuvažiavome.
Sukonkretinkit, ko ieškote: medinės/ne medinės salės, sodybos/vilos/dvaro/restorano, su miegamom vietom ar be, mums bus lengviau patarti.
Sveika, prisijunusi!
Iš ko renkatės vedėjus?
Didelis galvos skausmas - muzikantų nenorime.
Iš ko renkatės vedėjus?
QUOTE(Atlantida* @ 2015 10 06, 17:11)
Sveika, prisijunusi!
Iš ko renkatės vedėjus?
Iš ko renkatės vedėjus?
žiūrėjom Cinkutį bet užimtas, Robertas Jonaitis pasirodė nemalonus žmogus, prastai sureagavo į prašymą vesti su svetimu Dj. Saulius Bagdonas - dar neatrašė. šiuos žmones rekomendavo Cinkutis . gal jūs galit patarti kokį linksmą, mokantį bendrauti su svečiais,tokį "savą " vedėja. o Dj galvojam imti Garso Guru.
QUOTE(Brillante @ 2015 10 05, 17:12)
As siusiuos, bet ne Kaune.
As jei rasciau savo svajoniu suknele taip lengvai pasiekiamoje Anglijoje, tai nuskrisciau ir nusipirkciau
As dar niekada nemaciau sukneles, kuria pavadinciau "TA". Taip, pamatau, paaikcioju kaip grazu, pagalvoju kaip modeliui ji tinka, bet ne man
Skristi pas mus nera galimybiu turime mazamete dukryte tad jos palikineti keliom dienom nenorime o ir su darbais nera galimybiu tad dar ziuresiu kaip cia bus su ta suknele
QUOTE(Atlantida* @ 2015 10 06, 10:10)
Sąvoka "gražiai" labai subjektyvi sąvoka.
Man gražu ir jauku Viloj Projesta, bet iki jos privažiavimas žvyrkeliu - man minusas, o kitam tai maža detalė.
Sukonkretinkit, ko ieškote: medinės/ne medinės salės, sodybos/vilos/dvaro/restorano, su miegamom vietom ar be, mums bus lengviau patarti.
Luokesu dvaras oi ne ne. Aplinka grazi, bet su savininku niekaip nejo susisiekti net pirmajame etape, kai reikejo, kad atsiustu kainorasti, sutarti perzvelgti ir t.t. skambinom, vos prisiskambinom. Pasake atsiusti uzklausa email, nusiuntem ir negavom atsakymo. Paskui vel skambinom kelis kartus, neprisiskambinom, neatskambino. Galvoju jei jau pirmajame etape taip sunku prisibelsti, kas bus kai konkretesnes detales reikes derinti...
Paskui mano pazistami sake, kad keistas jis zmogus..
Mes irgi Luokesų dvarų rašėm užklausimą, negavę atsakymo - metėm juos
Aš manau, kad turi būti abipusis noras bendradarbiauti.
Pas mus planavimai sustoję..
Nežinau, kur nusipirkti gražaus popieriaus, tai nieko ir nedarom..
Aš manau, kad turi būti abipusis noras bendradarbiauti.
Pas mus planavimai sustoję..
Nežinau, kur nusipirkti gražaus popieriaus, tai nieko ir nedarom..
Sveikos, merginos,
Kviečiu laimėti pakvietimus Į Vestuvių PARODĄ!
Daugiau informacijos:
https://www.facebook...t...e=3
Kviečiu laimėti pakvietimus Į Vestuvių PARODĄ!
Daugiau informacijos:
https://www.facebook...t...e=3
QUOTE(Atlantida* @ 2015 08 16, 19:39)
Geriausias patarimas: elkis taip, kaip noretum, kad elgtusi su Tavimi.
Beje, likus keliems menesiams iki sventes galima susipazinti su zmogumi, pabendrauti ir suprasti, ar vertas dalyvauti sventeje.
Suprantu, svente jaunuju, bet neuzmirskim sveciu, jei ne jie, prie stalu sedetume dviese
Jei draugas ar drauge ateina pasidziaugti judvieju svente, manau budama gera drauge taip pat dziaugsites antraja draugo/-es puse.
Beje, likus keliems menesiams iki sventes galima susipazinti su zmogumi, pabendrauti ir suprasti, ar vertas dalyvauti sventeje.
Suprantu, svente jaunuju, bet neuzmirskim sveciu, jei ne jie, prie stalu sedetume dviese
Jei draugas ar drauge ateina pasidziaugti judvieju svente, manau budama gera drauge taip pat dziaugsites antraja draugo/-es puse.
Sveikos, va čia šiuo klausimu ir aš norėčiau įsiterpti
Mano situacija tokia buvo, su ta antra puse Ėjau į puseserės vestuves, ir netikėtai susiradau savo dabar jau būsimąjį vyrą, tačiau vistiek į vestuves turėjau eiti viena. Buvo sunku ir nemalonu iki pat dabar.