Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

Kas daro išvažiuojamaja ceremonija ? Nes mes norim daryti vakarop , visų svečių akivaizdoje , t.y. 17h. Tačiau kiek žinau vėliausias laikas Vilniuje yra 15 h, kas mane labai liūdina..
Bet jeigu neišeis su zaksu susitarti , tikriausiai fiktyvią darysime. Nors mūsų mieste zaksas ir 17 ir 18 daro ceremonijas..
Papildyta:
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 09 30, 13:19)
Sveikos 4u.gif buvom sestadieni Margio krante, viska detaliau aptarem, pasiemem dokumentus ir vakar metrikacijoj buvom, viskas sutarta del datos ir laiko thumbup.gif

Margio krantas - labai labai graži vieta . Irgi ten švęstume jeigu vietos būtų daugiau.
Sveikinu smile.gif
Atsakyti
Margio krantas iš ties labai puiki vieta. Sutvarkyta, išpuoselėta, aplinka graži, bet kai svečių ~25-30, tai administratorė sakė, kad per didelė salė ir paskęs žmonės joje.
Atsakyti
QUOTE(Diannella @ 2015 09 30, 14:32)
Kas daro išvažiuojamaja ceremonija ? Nes mes norim daryti vakarop , visų svečių akivaizdoje , t.y. 17h. Tačiau kiek žinau vėliausias laikas Vilniuje yra 15 h, kas mane labai liūdina..
Bet jeigu neišeis su zaksu susitarti , tikriausiai fiktyvią darysime. Nors mūsų mieste zaksas ir 17 ir 18 daro ceremonijas..
Papildyta:
Margio krantas - labai labai graži vieta . Irgi ten švęstume jeigu vietos būtų daugiau.
Sveikinu smile.gif

Pas mus bus isvaziuojamoji, veliausia siaip ketvirtadieniais buna 16val, bet kadangi bus sutrumpinta darbo diena(pries jonines) tai ceremonija veliausia galima 15val, tai ja ir pasirinkom 4u.gif pati svente prasides 16val

Man margio krantas labai patiko, vienintelis aplamai variantas is sodybu kuris man patiko, todel uzsispyriau butent cia ir svesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 30, 13:49)
Margio krantas iš ties labai puiki vieta. Sutvarkyta, išpuoselėta, aplinka graži, bet kai svečių ~25-30, tai administratorė sakė, kad per didelė salė ir paskęs žmonės joje.

Na kai pas mus svečių 80 tai išvis vietos labai mažai , bnors buvo apžiūreti kai šventėje buvo 100 žmonių , nebuvo net kur jauniesiem šokti.
Atsakyti
QUOTE(Diannella @ 2015 09 30, 15:19)
Na kai pas mus svečių 80 tai išvis vietos labai mažai , bnors buvo apžiūreti kai šventėje buvo 100 žmonių , nebuvo net kur jauniesiem šokti.

Mano draugės vestuvės vyks Margio krante, tai svečių irgi apie 80, tai jiems tiko g.gif Ir vietų kur nakvoti berods visiems užtenka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 30 rugsėjo 2015 - 15:56

Sedeti uz stalo zinoma buvo vietos . Turiu omenyje sokiams vietos isvsi nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diannella: 30 rugsėjo 2015 - 16:02
QUOTE(Diannella @ 2015 09 30, 17:02)
Sedeti uz stalo zinoma buvo vietos . Turiu omenyje sokiams vietos isvsi nera smile.gif

Na gal, aš ten nesu buvusi g.gif Bet ir šiaip turbūt tokiam kiekiui žmonių jau nelabai didelis pasirinkimas kur švęsti g.gif

Gal kuri jau galvojote ar dovanosite, ir jeigu dovanosite, tai ką - tėveliams? blush2.gif Norisi kažką tokio įsimintino, šilto, bet nesugalvojam dar ką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 30 rugsėjo 2015 - 17:44
Mes jau vietą užsakėm, vedėją, fotografą taip pat, išsrinkau suknelę konkrečią (beliko tik nupirkti), šią savaitę eisim pas kunigėlį rezervuoti laiko ir bus visi pagrindiniai dalykai padaryti cool.gif. Ir visa tai per 2 savaites padarėm, kažkaip nemėgstu tempti gumos, pvz suknelę per kelis matavimus išsirinkau lotuliukas.gif
O tuoksimės Gegužės 20
Nuo kitos savaitės pradėsiu gaminti pakvietimus ir spręsti ar imti dekoratorę, ar ne. Man tiesiog rankas niežti pačiai dekoracijas gamintis wub.gif
Atsakyti

O ne per anksti dar suknelę rinktis? gal dar nuomonė pasikeis, nes aš tai žadu važiuot matuotis kai išleis 2016 kolekciją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diannella: 30 rugsėjo 2015 - 19:40
As suknele vasarai siusiuos ir padesiu siutis vasari. Vizija turiu, bet nenoriu, kad nuomone pasikeistu.

Uz dvieju savaiciu vaziuosiu pradet siutis sukneles savo pirmosioms vestuvems. Kaip gera bus isteket du kartus uz savo mylimo vyro biggrin.gif

Pas mus pliusiukai:
-planuotoja,
-fotografai,
- videooperatorius.

Del vietos neapsisprendziam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 09 30, 21:43)
As suknele vasarai siusiuos ir padesiu siutis vasari. Vizija turiu, bet nenoriu, kad nuomone pasikeistu.

Uz dvieju savaiciu vaziuosiu pradet siutis sukneles savo pirmosioms vestuvems. Kaip gera bus isteket du kartus uz savo mylimo vyro biggrin.gif

Pas mus pliusiukai:
-planuotoja,
-fotografai,
- videooperatorius.

Del vietos neapsisprendziam  schmoll.gif

Mes irgi su planuotoja organizuojam šventęsmile.gif kas jūsų ?
Kur Jūs švęsit vestuves , Vilniuje ? Kiek žmonių , man atrodo aš jau visas vietas tiek Vilniuej tiek trakuose apvažiavau biggrin.gif
Kaip suprasti du kartus ištekėsi ? smile.gif))
Atsakyti
Šauniai darbuojatės mergaitės! bigsmile.gif

Sakykit, kur galima rasti tamsiai mėlynus arba šokoladinės spalvos batelius arba puošnų popierių tokios spalvos.
Ką pirmą rasiu ir kokios pirmos spalvos - tokia splava ir bus akcentu.. lotuliukas.gif
Atsakyti