Mes savo planavimą pradėjom nuo bažnyčios. Taigi laikas jau rezervuotas Pagal bažnyčioje sutartą dieną ieškojome ir viso kito
Taigi manau, kad tikrai ne per anksti kreiptis į kunigą jau dabar Nebent pas jus būtų tas atvejis, kai pakvies sugrįžti po naujų metu, nes, kiek žinau, būna ir taip, kad kitiems metams šiais metais nerezervuoja laikų
Atlantida*, priklausomai, kuriame krašte planuojate tuoktis, tas neskubėjimas planuoti ir dėliotis gali būti.
Pvz., man tai labai smagus tas momentas, kai išsiunti užklausą ir gauni atsakymą, kad ta data dar laisva Tada supranti, kad turi labai didelius šansus gauti tai, ko nori.
O kalbant apie biudžetą.. Kainos, kaip suprantu, įvedus eurą gerokai padidėjusios
Dar įdomus momentas: teko girdėti, kad vieni fotografai prieš kelis mėnesius už tą patį paslaugų paketą 2016 metams prašė 1000 Eur, o dabar - 1500 Eur. Neblogai ar ne?
Permečiau akimis maždaug kokios kainos, tai ką galiu pasakyti - kvailai padariau pasirinkdama ofisinį darbą.. Viskas kas susiję su šia gražia švente, kažkam labai pelningas verslas..
Pvz.: vestuvių vedėjas - pravedi du vakarus per mėn. ir gali būti laisvas.
Iš tikro kainos mane gąsdina. Šventė planuojama sostinėje, tai labai norėjom 1 d. šventei skirti iki 5000 eur (~25-30 žm.), bet be šansų, jau dabar priskaičiuojam ženkliai daugiau..
Kainų tiksliai visų nežinau, bet įtariu, kad sąmata nemažės, o kaip tik didės..
Iš tikro kainos mane gąsdina. Šventė planuojama sostinėje, tai labai norėjom 1 d. šventei skirti iki 5000 eur (~25-30 žm.), bet be šansų, jau dabar priskaičiuojam ženkliai daugiau..
Ir aš jungiuosi Planuojam tuoktis ateinantį pavasarį arba vasarą. Apžiūrėjome kelias sodybas, dabar galvojame dar gal pasižvalgyti po restoranus... KAžkaip niekas nekabina.. O šį mėnesį jau labai norėtųsi rezervuoti vietą ir pradėt judint reikalus.
Gąsdina ir kainos.. Et, gaila nespėjom susituokti "prie lito" Nes kiek teko domėtis, tai bijau, kad išeis nemaža suma...
Gąsdina ir kainos.. Et, gaila nespėjom susituokti "prie lito" Nes kiek teko domėtis, tai bijau, kad išeis nemaža suma...
QUOTE(Atlantida* @ 2015 08 06, 15:15)
Permečiau akimis maždaug kokios kainos, tai ką galiu pasakyti - kvailai padariau pasirinkdama ofisinį darbą.. Viskas kas susiję su šia gražia švente, kažkam labai pelningas verslas..
Taiklūs pastebėjimai
QUOTE(Lavrita69 @ 2015 08 06, 16:34)
Merginos, o kada kvietimus planuojate dalinti?
Patiems artimiausiems, manau, ne anksčiau nei likus pusmečiui iki šventės. O kitiems (kas sudaro didesnę dalį ), manau, mėnesiu kitu vėliau
Aišku, pirmiausia juos dar reik turėt
QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 06, 15:39)
Patiems artimiausiems, manau, ne anksčiau nei likus pusmečiui iki šventės. O kitiems (kas sudaro didesnę dalį ), manau, mėnesiu kitu vėliau
aš jau pradėjau tekstą dėliotis, bet renku žodžius kaip čia gražiau parašyti, kad gėlyčių neneštų, mat po vestuvių iš kart į kelionę lekiam
QUOTE(Lavrita69 @ 2015 08 06, 16:42)
aš jau pradėjau tekstą dėliotis, bet renku žodžius kaip čia gražiau parašyti, kad gėlyčių neneštų, mat po vestuvių iš kart į kelionę lekiam
Aš prieš kurį laiką kvietimo pabaigą irgi dėliojaus.. Paminint kvietkus ir mažuosius piliečius. Dilema dėl mažųjų Nes gaunas, jei kviest visus su vaikais, o ir jei visi suguža su jais, labai daug (vaikų).. Kiek teko skaityt, kai yra būrys vaikų, tai šventė būna nelabai vestuvių, o vaikų
QUOTE(zalioji_arbata @ 2015 08 06, 10:59)
Visad žinojau, kad būsiu paprasta nuotaka, nelabai nuotakiška, bet kuo toliau, tuo labiau manau, kad būsiu nuotakiška nuotaka
kokia auksarankė!
kokia auksarankė!
as taip pat maniau
aj turiu kruopscias rankas, siaip uzsiimu tortais pagal uzsakymus
QUOTE(Lavrita69 @ 2015 08 06, 16:42)
Kažkur buvau radus gražią frazę:
"Nuostabiausia gėlė - Jūsų šypsena"
Aš tai dabar kai jau užsisakėme visus pagrindinius dalykus, tikrai visiems rekomenduočiau kuo greičiau muzikantus užsisakyti Niekada net nebučiau pagalvojus, kad taip sunku rast norimus + moki tikrai nemažus pinigus, o su tavim bendrauja kaip nežinau su kuo..... Atrašinėja vienu žodžiu. Aišku, suprantu jie turbūt turi iš ko rinktis, bet vis vien manau turi būti žmogiškas bendravimas
O dėl kunigų, tai buvom iš pradžių vienoje bažnyčioje, tai sakė tik po spalio mėnesio į knygą galės įrašyti dėl laiko, paskui persigalvojome ir į kitą nuėjome - tai ten be problemų užrašė mus, netgi manau geriau anksčiau nueiti susitvarkyti, tuos reikiamus popieriukus susirinkti.
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 08 06, 18:11)
as taip pat maniau
o gal yra, kur būtų galima pamatyti tavo šedevrų?