Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

Kad jau prakalbot apie apatinius....
Gal zinot kur butu galima isigyti tikrai grazu baltos spalvos apatini trikotaza? Man visai nereikia derinti prie sukneles, jis bus devimas ne su ja. Bet nerandu kiek ieskau tikrai grazaus. Esu macius foto, bet nerandu kur tokiu isigyti schmoll.gif
Noriu, kad butu su kokybiskais neriniais, romantiskas, nevulgarus ir kartu seksualus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 09 25, 11:32)
Jei per pusę tai nėra daug, tokia low back bra tikrai tada geriausias varijantas, jei suknelė be korseto, jei su tai ir priklijuojama geros kokybes būtų puikus varijantas smile.gif kaip mano viena draugė sakė, su ta permatoma juosta tai kaip skilandis paskui atrodo, juk ji kuo puikiausiai matosi. Dar yra korsetai su žema nugara jei suknelė pati be korseto smile.gif tikrai yra varijantų, kad iš vis nesimatytų nieko, o taip ir gražiausia smile.gif

Skilandis laugh.gif laugh.gif laugh.gif Geras palyginimas thumbup.gif Na aišku reikės ieškoti gero varianto, kad nesimatytų visai ir būtų patogu, pati suknelė bus be korseto, mačiau tokius apatinius kaip body su korsetu, gal toks visai tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 09 25, 12:50)
Kad jau prakalbot apie apatinius....
Gal zinot kur butu galima isigyti tikrai grazu baltos spalvos apatini trikotaza? Man visai nereikia derinti prie sukneles, jis bus devimas ne su ja. Bet nerandu kiek ieskau tikrai grazaus. Esu macius foto, bet nerandu kur tokiu isigyti  schmoll.gif
Noriu, kad butu su kokybiskais neriniais, romantiskas, nevulgarus ir kartu seksualus  doh.gif  biggrin.gif

Ar bandei žiūrėti Etame? Man jų nėriniai labai gražūs ir kokybiški ir seksualiai nevulgarūs.
Atsakyti
Mūsų data 2016-06-11 rolleyes.gif

Praeitą savaitę rezervavome datą bažyčioje, tai buvom labai nustebinti, kiek laikų jau rezervuota blink.gif ir kaip visi iš anksto viską derina..o manėm, kad mes čia vieninteliai gudručiai lotuliukas.gif

O šiaip šiuo metu užsiimu suknelės paieška bei pakvietimų kūrimu blush2.gif Beje, gal kas nors žino, kur galima būtų juos pigiai ir ant gražaus popieriaus atsispausdinti?
Atsakyti
QUOTE(Calanthe @ 2015 09 25, 17:50)
Mūsų data 2016-06-11  rolleyes.gif

Praeitą savaitę rezervavome datą bažyčioje, tai buvom labai nustebinti, kiek laikų jau rezervuota  blink.gif ir kaip visi iš anksto viską derina..o manėm, kad mes čia vieninteliai gudručiai  lotuliukas.gif

O šiaip šiuo metu užsiimu suknelės paieška bei pakvietimų kūrimu  blush2.gif  Beje, gal kas nors žino, kur galima būtų juos pigiai ir ant gražaus popieriaus atsispausdinti?

Sveika, ir tu birželinukė 4u.gif biggrin.gif Mes kai ieškojom muzikantų, kai buvo likę iki vestuvių 11 mėn tai apšalom, kad jau daug kas užimti doh.gif biggrin.gif Padariau išvada, kad tokius svarbius reikia užsisakinėti laaabai anksti ax.gif
Atsakyti
Atlantida* - gegužės 14 d.
1000ir1naktis - birželio 04 d.
Calanthe - birželio 11 d.
(:Buziukas:) - birželio 23 d.
Brillante - birželio 23 d.
egzzzotika - rugpjūčio 6 d.
Atsakyti
Gal kas bandėte siųstis kvietimus iš aliexpress?
Kaip kokybė?
Neprispausdinta kinietiškai?

Ką dar siunčiatės? Nesinori, bet kokio š.. parsisiųsti.
Atsakyti
Aš parsisiunčiau thumbup.gif Tikrai labai patenkinta. Į vidų pakvietimo dedasi baltas lapas, tai jis sulenktas, galinėj pusėj apačioje yra kažkas parašyta, bet ten net manau niekas nepastebės. Bet kokybė tikrai nenuvylė thumbup.gif
Pabandysiu iš namų įkelti foto, nes darbe neleidžia kažkodėl g.gif
Dar siunčiausi stalo korteles drugelių formos thumbup.gif

http://www.aliexpres...2334664919.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 28 rugsėjo 2015 - 13:03
Oho kokiais kiekiais pardavinėjama smile.gif
teks pasidairyti smile.gif
O už realią foto, būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 28, 16:00)
Oho kokiais kiekiais pardavinėjama smile.gif
teks pasidairyti smile.gif
O už realią foto, būsiu dėkinga  4u.gif

Čia 50 vnt, nes mums tiek reikėjo, aišku per daug bus, bet geriau turėti atsargai biggrin.gif O šiaip yra ir mažesnių kiekių. Aš irgi prieš užsakant galvojau, jeigu bus ten kinietiškų raidžių tai tą baltą naują nusipirksim ir įdėsim į vidų. Nes mums pagrindas buvo kad būtų raudona spalva ir drugelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 28, 12:40)
Atlantida* - gegužės 14 d.
1000ir1naktis - birželio 04 d.
Calanthe - birželio 11 d.
(:Buziukas:) - birželio 23 d.
Brillante -  birželio 23 d.
egzzzotika - rugpjūčio 6 d.

Musu didzioji diena rugpjucio 6 bus clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniukas0 @ 2015 09 28, 20:05)
Musu didzioji diena rugpjucio 6 bus  clap_1.gif