Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 09 24, 14:37)
Aš radau tokias silikonines bet be užsegimo nugaroje, tai nesuprantu kaip ji laikysis  doh.gif  Pas mane nugara atvira bus, tai norisi kad gražiai būtų... Reik gal turguje ieškot  g.gif

zinok man cia irgi buvo didelis galvos skausmas, ypac kai mano krutine nera is mazuju ir vistik po dvieju vaiku ne pacios geriausios formos, bet zinok atlaike man visas vestuves ta liemenele thumbup.gif ji pati prilimpa, priekyje susisega ir eina sleikutes kurios prisisega virsuj liemeneles ir apacioj, galima kryziuot nugaroj, galima viena sleika per kakla detis, o kita per nugara. Vistiek suknele kazkiek prilaiko, kai uzsidedi liemenele is pradziu atrodo tuoj pamesi kazka, bet kai uzsidedi suknele viskas normaliai priglunda ir laikosi thumbup.gif
Papildyta:
va cia as su ta liemeneleuser posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 09 24, 14:50)

Na, taip tikrai labai gražu thumbup.gif Reikės ir man paieškoti kažką panašaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 24 rugsėjo 2015 - 13:57
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 09 24, 14:57)
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 09 24, 14:50)

Na, taip tikrai labai gražu thumbup.gif Reikės ir man paieškoti kažką panašaus bigsmile.gif

Jei vilniete esi tai yra parkas outlet apatinio trikotazo parduotuvej prie triumph, 17 ar 16eu mokejau
Atsakyti

Ačiū, kaip tik šalia darbo mano, reikės užlėkti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 24 rugsėjo 2015 - 14:09
1000ir1naktis 06-04d
(:Buziukas:) 06-23d
Brillante 06-23d

Sveikos, na va ir as jau data turiu thumbup.gif

Svarbiausia, kad turime planuotoja ir fotografus. Del vietos dar neapsisprendem, bet planuotoja su tuo daug dirba smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 09 24, 18:18)
1000ir1naktis 06-04d
Brillante 06-23d

Sveikos, na va ir as jau data turiu  thumbup.gif

Svarbiausia, kad turime planuotoja ir fotografus. Del vietos dar neapsisprendem, bet planuotoja su tuo daug dirba smile.gif

Sveikinu su datos apsisprendimu thumbup.gif Žiūriu kol kas tik birželinukės susirinko biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ne tik birzelinukes. smile.gif Mes pasirinkome rugpjucio 6d. 4u.gif
Tik tos vestuves man tikras galvos skausmas. data jau turime, sodyba irgi, baznycia irgi. Is pradziu rinkausi tik baznycia, nes Metrikacijos skyriui nenorejau. O dabar mastau kad reikia, tik galvoju apie isvykstamaja.. Ka galvojat apie tai?
g.gif
Kodel taip renkuosi? Nes tuoksimes cerkvej, taciau visa ta procedura vyksta ne taip kaip kataliku baznycioje, pvz. vienas kitam ziedu neuzsdideda, nepasizada myleti laimeje ir kanciose ir pan. O as visa laika svajojau apie tai... tad dabar suku galva apie isvykstamaja ceremonija.. taciau vel.. papildomos islaidos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Brillante @ 2015 09 24, 18:18)
1000ir1naktis 06-04d
Brillante 06-23d

Sveikos, na va ir as jau data turiu  thumbup.gif

Kiek kainuoja planuotojos paslaugos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 09 24, 20:35)
Sveikos 4u.gif Ne tik birzelinukes. smile.gif Mes pasirinkome rugpjucio 6d. 4u.gif
Tik tos vestuves man tikras galvos skausmas. data jau turime, sodyba irgi, baznycia irgi. Is pradziu rinkausi tik baznycia, nes Metrikacijos skyriui nenorejau. O dabar mastau kad reikia, tik galvoju apie isvykstamaja.. Ka galvojat apie tai?
g.gif
Kodel taip renkuosi? Nes tuoksimes cerkvej, taciau visa ta procedura vyksta ne taip kaip kataliku baznycioje, pvz. vienas kitam ziedu neuzsdideda, nepasizada myleti laimeje ir kanciose ir pan. O as visa laika svajojau apie tai... tad dabar suku galva apie isvykstamaja ceremonija.. taciau vel.. papildomos islaidos doh.gif
Papildyta:

Kiek kainuoja planuotojos paslaugos? ax.gif

Atskiru planuotoju ikainiai skiriasi.
Mes mokesime procentus nuo viso vestuviu biudzeto
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 09 24, 14:37)
Aš radau tokias silikonines bet be užsegimo nugaroje, tai nesuprantu kaip ji laikysis  doh.gif  Pas mane nugara atvira bus, tai norisi kad gražiai būtų... Reik gal turguje ieškot  g.gif

Is jau turimos patirties patarsiu nesideti liemeneles su ta permatoma sleika nugaroj, juk ji vistiek matosi ir atrodo tikrai labai neestetiskai schmoll.gif pas mane suknele buvo su atvira nugara ir zemai, kadangi su korsetu tai dejausi klijuojama liemenele ir laike puikiai. Jei suknele nera atvira labai zemai, tai yra tokios low back bra su specialia juosta kuri segasi per nugara zemai, nuotrauka kaip pvz
user posted image

tokias juostas galima ir atskirai internete nusipirkti, ebay pavyzdziui, vadinasi low back bra converter smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 09 24, 23:32)
Is jau turimos patirties patarsiu nesideti liemeneles su ta permatoma sleika nugaroj, juk ji vistiek matosi ir atrodo tikrai labai neestetiskai  schmoll.gif pas mane suknele buvo su atvira nugara ir zemai, kadangi su korsetu tai dejausi klijuojama liemenele ir laike puikiai. Jei suknele nera atvira labai zemai, tai yra tokios low back bra su specialia juosta kuri segasi per nugara zemai, nuotrauka kaip pvz
user posted image

tokias juostas galima ir atskirai internete nusipirkti, ebay pavyzdziui, vadinasi low back bra converter smile.gif

Ačiū, reikės pasižiūrėt kuo daugiau variantų, kad būtų patogu ir gražu. Suknelė bus atvira per pusę nugaros maždaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 09 24, 14:15)
Na realiai ne tiek ir daug to laiko liko, laikas tirpsta tiesiog  biggrin.gif

Norėjau paklaust gal kuri žinote kur galima įsigyti baltą liemenėlę, susegama priekyje, o gale kad būtų permatoma balta juosta?  g.gif

Lietuvoje radau tokią: http://tarpmergaiciu...ermatoma-nugara

Jei nieko prieš neturite prieš siuntimąsi iš užsienio - pasirinkimas ten neribotas smile.gif
Atsakyti
Jei per pusę tai nėra daug, tokia low back bra tikrai tada geriausias varijantas, jei suknelė be korseto, jei su tai ir priklijuojama geros kokybes būtų puikus varijantas smile.gif kaip mano viena draugė sakė, su ta permatoma juosta tai kaip skilandis paskui atrodo, juk ji kuo puikiausiai matosi. Dar yra korsetai su žema nugara jei suknelė pati be korseto smile.gif tikrai yra varijantų, kad iš vis nesimatytų nieko, o taip ir gražiausia smile.gif
Atsakyti