Musu planuotoja atliks planavimo koordinavimo ir dekoravimo paslaugas. Pazistame ja nuo seniau, ja labai pasitkiu. Ir tiesa sakank niekuo kitu taip nepasitikeciau kaip ja
O del sukneles istiesu pirmiausia reiktu pasimatuoti, paziureti kas tinka, jei neturit supratimo. Nes grazu tai viena, o va ar tinka, jau visai kas kita. As esu zema, todel pvz man netiktu undineles formos sukneles. Aukstos gal kiek juokingai atrodytu su suknyte ii vidurio blauzdu. Na ir pan.
Turėtų būti aktualu nuotakoms iš pajūrio.
Prizas: 3 pakvietimai į parodą Vestuvės ir šventės Klaipėdoje.
https://www.facebook...o...e=1
Prizas: 3 pakvietimai į parodą Vestuvės ir šventės Klaipėdoje.
https://www.facebook...o...e=1
Sveikos, buvau uzsivertus reikalais, tai neuzsukau pas jus
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 09 24, 09:41)
Sveikos, buvau uzsivertus reikalais, tai neuzsukau pas jus
Sveikute Gal planavimais jau užsiimat rimčiau? Mums irgi laikas jau lekia, darbe padaugėjo darbo, mokslai, planavimo smulkūs darbeliai Jau dabar laiko trūksta, baisu pagalvoti kas bus vėliau
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 09 24, 09:46)
Sveikute Gal planavimais jau užsiimat rimčiau? Mums irgi laikas jau lekia, darbe padaugėjo darbo, mokslai, planavimo smulkūs darbeliai Jau dabar laiko trūksta, baisu pagalvoti kas bus vėliau
geda, nebuvo laiko, pati jau nervintis pradejau, kad nieks nejuda is vietos bet jau judinsim viska, savaitgali galvojam nuvaziuot iki vietos kur svesim, daugiau jau paderint kazka, gaut israsa, kad leidzia pas juos ceremonija atlikt, uzsukt tada pakeliui i santuoku rumus reiks data rezervuot vakar prasedejau dvi valandas aliexpress visokiu dekoro niekuciu ziurejau, kai ka butinai uzsisakyt reiks
pas mane irgi darbo nezmoniskai buvo, aplamai pervesmai pas mane, darba keisiu, parasiau prasyma iseit, nes jau nebeimanoma buvo. Dar mokslus pasibaigiau, diplomas su pagyrimu na ir aisku daug laiko uzeme suruosimas dukros i mokykla, pripratimas prie naujo ritmo
Papildyta:
Gal sudarom sarasiuka vestuviu datu kurios jau zino?
2016m. nuotakų sąrašiukas:
(:Buziukas:) 06-23d
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 09 24, 10:25)
bet jau judinsim viska, savaitgali galvojam nuvaziuot iki vietos kur svesim, daugiau jau paderint kazka, gaut israsa, kad leidzia pas juos ceremonija atlikt, uzsukt tada pakeliui i santuoku rumus reiks data rezervuot
Man toks klausimas kilo, ar reikia kažkokio išrašo iš tos vietos, kur bus ceremonija, nešant dokumentus į santuokų rūmus?
O man labai baisu, kad viskas bus blogai ir bus kaip šitame vaizdelyje --> Youtube
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2015 09 24, 11:05)
Man toks klausimas kilo, ar reikia kažkokio išrašo iš tos vietos, kur bus ceremonija, nešant dokumentus į santuokų rūmus?
O man labai baisu, kad viskas bus blogai ir bus kaip šitame vaizdelyje --> Youtube
reikia patvirtinimo, kad jie sutinka jog ceremonija pas juos vyktu
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 09 24, 10:25)
geda, nebuvo laiko, pati jau nervintis pradejau, kad nieks nejuda is vietos bet jau judinsim viska, savaitgali galvojam nuvaziuot iki vietos kur svesim, daugiau jau paderint kazka, gaut israsa, kad leidzia pas juos ceremonija atlikt, uzsukt tada pakeliui i santuoku rumus reiks data rezervuot vakar prasedejau dvi valandas aliexpress visokiu dekoro niekuciu ziurejau, kai ka butinai uzsisakyt reiks
pas mane irgi darbo nezmoniskai buvo, aplamai pervesmai pas mane, darba keisiu, parasiau prasyma iseit, nes jau nebeimanoma buvo. Dar mokslus pasibaigiau, diplomas su pagyrimu na ir aisku daug laiko uzeme suruosimas dukros i mokykla, pripratimas prie naujo ritmo
Papildyta:
Papildyta:
Mūsų data 2016-06-04
O iš Aliexpress aš irgi jau daug ką parsisiunčiau Tikrai gerų dalykėlių ten yra ir pigiau
1000ir1naktis 06-04d
na va sestadieni vaziuojam i margio kranta detaliau viska aptarti, paimti israso metrikacijai, metrikacijai irgi paskambinta, antradieni reiks pas juos nuvaziuot dokumentus sutvarkyt 15val musu ceremonija vyks taigi dabar jau kai viskas aiskiau kelinta kas vyks, galima tartis su vedeju, fotografu
1000ir1naktis 06-04d
na va sestadieni vaziuojam i margio kranta detaliau viska aptarti, paimti israso metrikacijai, metrikacijai irgi paskambinta, antradieni reiks pas juos nuvaziuot dokumentus sutvarkyt 15val musu ceremonija vyks taigi dabar jau kai viskas aiskiau kelinta kas vyks, galima tartis su vedeju, fotografu
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 09 24, 14:06)
1000ir1naktis 06-04d
1000ir1naktis 06-04d
Na realiai ne tiek ir daug to laiko liko, laikas tirpsta tiesiog
Norėjau paklaust gal kuri žinote kur galima įsigyti baltą liemenėlę, susegama priekyje, o gale kad būtų permatoma balta juosta?
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 09 24, 14:15)
Na realiai ne tiek ir daug to laiko liko, laikas tirpsta tiesiog
Norėjau paklaust gal kuri žinote kur galima įsigyti baltą liemenėlę, susegama priekyje, o gale kad būtų permatoma balta juosta?
oj nezinau as tai speju silikonine liemenele desiuos kuria pirmau draugu vestuvems, ji su sleikutem permatomom
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 09 24, 14:18)
oj nezinau as tai speju silikonine liemenele desiuos kuria pirmau draugu vestuvems, ji su sleikutem permatomom
Aš radau tokias silikonines bet be užsegimo nugaroje, tai nesuprantu kaip ji laikysis Pas mane nugara atvira bus, tai norisi kad gražiai būtų... Reik gal turguje ieškot