Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 08, 13:11)

Tai ka pasirinkote jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 09 10, 08:54)
QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 08, 13:11)

Tai ka pasirinkote jus? smile.gif

Kol kas nepaminėta sąraše smile.gif
Kai viską susiderinsime iki galo, tada galėsiu pasakyti. smile.gif

Dar prisiminiau, kad buvom Vila Noroje - aplinka prižiūrėta, sutvarkyta. Salė tinkamo dydžio. Užkliuvo tai, kad vėlgi privažiavimas žvyrkeliu.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Džiaugiuosi, kad galiu prisijungt prie šios grupės smile.gif Planuojame vestuves birželio mėnesį wub.gif
Atsakyti
Labas, Dionėja smile.gif

Merginos, gal domejotes Lietuvos dvarais? Maniskis pabludo doh.gif biggrin.gif Jam apetitas auga bevalgant. Sodyba nebetinka, dvaro uzsimane... Apie mano siulioma restorana iki vidurnakcio net kalbet nenori. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 09 13, 20:48)
Labas, Dionėja smile.gif

Merginos, gal domejotes Lietuvos dvarais? Maniskis pabludo  doh.gif  biggrin.gif  Jam apetitas auga bevalgant. Sodyba nebetinka, dvaro uzsimane... Apie mano siulioma restorana iki vidurnakcio net kalbet nenori. biggrin.gif

Cha cha cha smile.gif
Pažiūrėkite Taujėnų dvarą, gal Bebrusų tiktų...
Jeigu vestuvės vasarą, man labai gražu Jusinėje, bet ten ne dvare, o lauke viskas.
Atsakyti
Sveikos merginos bei busimos nuotakos jungiuosi ir as prie jusu ax.gif musu didzioji diena bus 2016-08-06 thumbup.gif jau turime sodyba , fotografe , bei transporta.. oj kainytes kokios blink.gif niekaip neissirenkam muzikantu bei filmuotojo.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos hi.gif

Užbėgau ir aš atiduoti duoklės ir parašyti atsiliepimų, kurie, galbūt, kažkam bus naudingi.

Tai pirmiausia visas labai labai stipriai sveikinu su tuo feyoncės , kaip pasakytų viena šviežiai iškepta šių metų dabar jau žmonelė, statusu! Ypatingi jausmai, nuostabios emocijos, puikus ir nepakartojamas laikas laukia Jūsų visų ir kiekvienos - mėgaukitės kiekviena akimirka, gerkit ir kvėpkit į save viską, ką duoda šitas etapas wub.gif Patikėkit - smagus vestuvių planavimas turbūt bus vienas iš nuostabiausių periodų.

Na, o aš iš tiesų su atsiliepimais ir visokeriopom rekomendacijom šiandien užbėgau. Žiedus sumainėm šią vasarą, birželio 6 dieną.

Mūsų vestuvių planavimo pagalba tapo nuostabi komanda iš Klaipėdos - "Dvelkia Laime". Patikėkit, iš mūsų šeimos joms tik geriausi atsiliepimai ir geriausios rekomendacijos skrieja! Kartu dirbom 8 mėnesius. Daug bendravom, svajojom, kalbėjom, sprendėm, rinkomės, kūrėm ir sukūrėm mūsų tobulą pasaką, kuri visam išliks širdy ir kadruose. Jos - savo srities profesionalės. Nuostabios merginos tiek bendravime, tiek pagalboj, tiek darbe. Tikrai sutaupė mums ir finansų, ir nervų, ir streso, ir papildomo grįžinėjimo Lietuvon (mes gyvename užsienyje, tačiau šventėme Lietuvoje). Žodžiu, planuotojas susirasti buvo vienas geriausių mūsų šventės sprendimų.

Fotografavo www.wedo.lt šeimyna. Dirba dviese, du smagūs, jauni, savo darbą mylintys žmonės. Atsakingai žiūri tiek į darbo eigą, tiek į rezultatus. Lengva rasti bendrą kalbą. Nuotraukas jau gavome ir esame labai patenkinti tom emocijom, kurias jie mums suteikė ir užfiksavo. Labiau dirba su reportažinėm, ne statytinėm nuotraukom. Jaunatviški, pašėlę - rekomenduoju.

Paišė ir šukavo tiek mane, tiek jaunikį "VIVA Grožio Studijos" fėjos Gabrielė (makiažas) ir Erika (šukuosena). Abiem esam labai patenkinti kartu su jaunikiu ir, kiek žinau, liudininke biggrin.gif Šukuosenos ir makiažai / grimai išsilaikė visiems visą dieną ir jautėmės nuostabiai wub.gif

Kadangi nusprendėme daryti šiek tiek netradicinę šventę, tai šventės vieta pasirinkome restoraną Palangoje "Pušų Paunksnėje". Šitai vietai irgi labai didelės rekomendacijos. Itin skanus maistas, puikūs gėrimai, labai geras aptarnavimas (norint tikrai būtų galima prisikabinti prie tam tikrų smulkmenų, tačiau viską įvertinus vis tiek kabinėtis absoliučiai nesinori), vieta, visiškai atitikusi mūsų skonį daugeliu aspektų. Itin patogus susisiekimas ir tiesiog mums tai buvo tinkamiausia vieta šventei smile.gif

Kvietimus gamino "Bruknes Dizainas". Merginos, aš turbūt kartosiuos ir kartosiuos, tačiau kadangi vestuvių spaudai skyrėme labai daug dėmesio, tai kvietimams suteikėme tikrai aukštą reikšmę ir Bruknė tai puikiai įgyvendino smile.gif Kvietimai buvo NUOSTABŪS. Įdomūs, jaunatviški, išskirtiniai, neįprasti. Tokie labai mūsų šeimos.

Ceremonijos vietai pasirinkome Palangos m. Švč. Mergelės Marijos ėmimo į Dangų bažnyčią. Šioje vietoje buvo visokiausių nusivylimų ir niuansų, tačiau mus tuokęs kunigas Romas Starkutis pravedė tikrai puikią ceremoniją ir svarbiausia, kad mus sutuokė ir dienos esmė įvyko smile.gif

Ceremonijoje turėjom ir nuostabią giedotoją - Gretą Šimkutę. Žinau, kad mergina dalyvavo "Lietuvos Balse", bet žinokit man ji visada siesis tik su mūsų švente ir su idealiai atlikta giesme ir visos ceremonijos suvirpinimu.

Furšeto vietai ir sveikinimams bei palinkėjimams po ceremonijos pasirinkome ne įprastą bažnyčios ar klebonijos kiemelį, bet Palangos Birutės parko Rotondą. Oj, merginos, kaip aš rekomenduoju ir Jums šį sprendimą, kas švęsite toje pusėje. Viskas buvo super, mes ten ir savo pirmą šokį sušokom. Ir aplinka, ir dekoracijos prie tos aplinkos įspūdingai derėjo, ir vietos visiems užteko, ir nuotraukos puikios gavosi. Žodžiu klebonijos kiemui NE, Rotondai - taip! biggrin.gif

Užkandžiais Rotondoje rūpinosi planuotojos biggrin.gif Tačiau macaroons pirko "Pajūrio Kepyklėlėje" Palangoje, kaneles pirko iš kažkokios itin slaptos kepyklėlės Klaipėdoje šalia Simonaitytės bibliotekos (žinau, kad toje pačioje vietoje, kaip kepykla, yra ir kažkokia ledainė, jei tai kažkam kažką nusako biggrin.gif ). Savoury tipo užkandukais rūpinosi "Kąsnelių namai" - ir vaizdas, ir skonis buvo super thumbup.gif

Dar šventėje turėjom šiokių tokių smulkmenų: transportu (septynviečiu mikriuku - mums tiesiog reikėjo transporto su vairuotoju, talpinančio tris didelius helio balionus, mus ir liudininkus, tad nieko ypatingai šventiško neieškojom) rūpinosi "Vakarų Ekipažas". Mūsų poreikius patenkino ir pigiausiai iš visos rastos pasiūlos, ir tikrai geriausiai. Vairuotojas buvo labai smagus.
Mano plaukų aksesuaru rūpinosi "Lavender by Jurgita". Papuošalas buvo gamintas pagal užsakymą taikant ir prie bendro įvaizdžio, ir taikant akmenis papuošale prie akmenų mano vestuviniuose bateliuose.
Suknelę ir kostiumą valė bei lygino "Vestuvių Mados Namai" Klaipėdoje. Čia turiu neigiamą atsiliepimą apie sugadintą nuometą, tačiau šventės dieną jį sutvarkė pačios darbuotojos, todėl labai pykti negaliu. Tiesiog sukėlė papildomų rūpesčių tą dieną ir planai šiek tiek pasistūmėjo.. Vienok suknelės ir kostiumo valymu ir lyginimu esu tikrai patenkinta - šį darbą atliko labai greitai ir tikrai kokybiškai bei itin nebrangiai.
Namą apsistojimui prieš šventę, pratęsimui ir pabuvimui po šventės nuomojomės iš Vertelkos Šventojoje. Tikrai NUOSTABUS namas ir itin tinkamas pasiruošimo fotosesijai. Labai šviesus, erdvus, jaukus, saugus. smile.gif
Nesu tikra, kas rūpinosi mano ir nuotakos puokštėmis bei kitomis šventės gėlėmis - tuo rūpinosi planuotojos. Tačiau puokštės buvo nuostabios ir atlaikė tikrai puikiai tiek šventę, tiek kurį laiką po jos wub.gif
Jaunikio kostiumas buvo pirktas "Zaroje", taigi jei ieškosit kažko ypatingo už puikią kainą ir tinkamo savo nestandartinio sudėjimo herojui - pasižvalgykite ir ten mirksiukas.gif
Mano suknele rūpinosi vietinė airių dizainerė, taigi jei kam aktualu ir jei kažkas iš Jūsų gyvenate Airijoje - aš atvira klausimams smile.gif
Svečių palinkėjimams nusprendėme ne knygą imti ir rašyti visokiausius žodžius ir eiles nuo atvirukų, bet.. juos nufilmuoti smile.gif Tai padėjo įgyvendinti mūsų fotografai wub.gif

Jeigu kažką pamiršau ir kažkas dar domins arba kils papildomų klausimų - drąsiai klauskit, tikrai pasistengsiu atsakyti ir pagelbėti, kuo galėsiu mirksiukas.gif

Ir.. mėgaukitės! Nepamirškit šito kiekvienam dabartiniam etape wub.gif
Atsakyti
Merginos gal turit pasiulyt koki muzikanta, vedeja, ar dj? ka nors nes jau dauk kam rasiau klausiau tai uzimti o pasirinkimas vis mazeja cry.gif
Atsakyti
oho blink.gif
Mes irgi dar nieko neturim.
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 09 15, 13:54)
oho  blink.gif
Mes irgi dar nieko neturim.

O kada jusu diena? mirksiukas.gif
Atsakyti
As svajoju apie birzelio 23, bet ji dar nera nutarta grieztai.
Vakar mano suzadetinis susieke su planuotoja ir jau ima kartu dirbti del datos ir paslaugu. As jais pasitikiu smile.gif
Atsakyti
mes patys meginsime susiplanuoti norisi pinigeliu pataupyti o ir kainu pas planuotojas pasiklausinejau tai maniskis kategoriskai pasake ne nes sako perbrangu... ax.gif
Atsakyti