Įkraunama...
Įkraunama...

2016 metų nuotakos

QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 09 03, 16:13)
Pukšt, dar norėjau pasiklausti dėl maisto iš "Šventė Jums", mes irgi juos nusižiūrėjome. Kaip ten su meniu, sakote buvo galima rinktis, tai čia vakaro metu rinkosi svečiai ar kaip vyksta?  ax.gif  blush2.gif Ir dėl saldaus stalo, CupCake skanėstų krautuvėlė, jie patys viską atvežė į vietą?

Mums sodybos savininkas sakė, kad su "Šventė Jums" jie kaip ir sutartį turi, jei juos užsisakai tai nėra virtuvės mokesčio, jei kiti tiekėjai tai tada dar virtuvės mokestį būtų reikėję mokėt... Aišku, gal dabar jau pakeitė, mes su juo kabėjome apie tai dar pernai metais smile.gif
Karšto patiekalo pasirinkimas buvo pas mus su kvietimais, surašiau meniu ir visi pasirinko ką norėjo, tada perdaviau Donatui (jis berods savininkas "Šventė Jums") smile.gif karšti buvo tikrai labai labai skanūs, aš pati valgiau lašišą tai aikčiojau net kaip skanu lotuliukas.gif

CupCake mums tik gamino, į vietą atvežė viską planuotojos smile.gif iš jų buvo tortas ir mini desertai, daugiau kas buvo ant saldaus - guminukai, žirniukai, rafaelo saldainiai ir zefyriukai tai viskas buvo pačių pirkta smile.gif bet tortas CupCake tai labai skanus buvo, abu skonius paragavom prieš užsisakydami - Mocartas ir Vyšnius skoniai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 09 03, 18:14)
Mums sodybos savininkas sakė, kad su "Šventė Jums" jie kaip ir sutartį turi, jei juos užsisakai tai nėra virtuvės mokesčio, jei kiti tiekėjai tai tada dar virtuvės mokestį būtų reikėję mokėt... Aišku, gal dabar jau pakeitė, mes su juo kabėjome apie tai dar pernai metais smile.gif
Karšto patiekalo pasirinkimas buvo pas mus su kvietimais, surašiau meniu ir visi pasirinko ką norėjo, tada perdaviau Donatui (jis berods savininkas "Šventė Jums") smile.gif karšti buvo tikrai labai labai skanūs, aš pati valgiau lašišą tai aikčiojau net kaip skanu  lotuliukas.gif

CupCake mums tik gamino, į vietą atvežė viską planuotojos smile.gif iš jų buvo tortas ir mini desertai, daugiau kas buvo ant saldaus - guminukai, žirniukai, rafaelo saldainiai ir zefyriukai tai viskas buvo pačių pirkta smile.gif bet tortas CupCake tai labai skanus buvo, abu skonius paragavom prieš užsisakydami - Mocartas ir Vyšnius skoniai buvo smile.gif

Ačiū labai 4u.gif Na mums dabar sakė, kad kelios įmonės yra su kuriomis jie dirba, bet kol kas man labiausiai patinka šventė jums biggrin.gif O dar norėjau paklaust prieš kiek laiko pradėjot derinti visą maisto asortimentą ir pan. su jais? Galvoju kada čia jau pradėt kalbėt biggrin.gif
Ir dar klausimėlis, ar dare jums kitą dieną pusryčius jie? Mums apie kažkuriuos minėjo, kad padaro ir pusryčius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 03 rugsėjo 2015 - 17:46
del sveciu cia uzvire nedidele diskusija. Tai ziurejau kelis vestuviu planavimu video ir ta zinoma planuotoja Laura Vagone gerai pasake: "svente turite darytis patys sau. aisku nereikia pamirsti sveciu, bet jiems taikoma triju dalyku taisykle. Sveciai turi buti 1. nealkani 2. neistroske 3. nesalti". Bandysim tuos tris dalykus ispildyti. Na o ar ketvirtadieni, ar sestadieni, ar vegetarai ar ne (gal cia galima butu pritaikyti taisykle nealkani? Na bet galima ir be mesos pavalgyti skaniai vienakart) cia jau nesvarbu. Jei perspeji ne pries menesi, o pries metus - tie kas tikrai nores dalyvauti tai sudalyvaus. O kas ne - ka jau padarysi. Visiems juk neitiksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oranžinė.sraigė @ 2015 09 03, 18:26)
del sveciu cia uzvire nedidele diskusija. Tai ziurejau kelis vestuviu planavimu video ir ta zinoma planuotoja Laura Vagone gerai pasake: "svente turite darytis patys sau. aisku nereikia pamirsti sveciu, bet jiems taikoma triju dalyku taisykle. Sveciai turi buti 1. nealkani 2. neistroske 3. nesalti". Bandysim tuos tris dalykus ispildyti. Na o ar ketvirtadieni, ar sestadieni, ar vegetarai ar ne (gal cia galima butu pritaikyti taisykle nealkani? Na bet galima ir be mesos pavalgyti skaniai vienakart) cia jau nesvarbu. Jei perspeji ne pries menesi, o pries metus - tie kas tikrai nores dalyvauti tai sudalyvaus. O kas ne - ka jau padarysi. Visiems juk neitiksi  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 09 03, 18:25)
Ačiū labai  4u.gif  Na mums dabar sakė, kad kelios įmonės yra su kuriomis jie dirba, bet kol kas man labiausiai patinka šventė jums  biggrin.gif  O dar norėjau paklaust prieš kiek laiko pradėjot derinti visą maisto asortimentą ir pan. su jais? Galvoju kada čia jau pradėt kalbėt  biggrin.gif
Ir dar klausimėlis, ar dare jums kitą dieną pusryčius jie? Mums apie kažkuriuos minėjo, kad padaro ir pusryčius  ax.gif

Kalbėti pradėjom su jais apie 10 mėnesių likus iki šventės, bet tik taip kad atsiuntė meniu, paskui susitikom likus 4 mėnesiams aptart smulkmenų įvairių, dar atsiuntė anketą užpildyt smile.gif
Mums dar labai patiko Food Projects įmonė iš Kauno, jų maisto patiekimas labai pakerėjo mane, deje neišėjo mums su jais nieko, nenorėjome papildomų išlaidų nemažai smile.gif
Atsakyti
Vestuves visais laikais daug kam osaciavosi (ir tebeasocijuoja) su gausiom vaisem, gausiu alkoholiu, dainom, zaidimais. Ir gaila, kad iki siandienos jaunuju pasirinkimas svesti vestuves kaip nori patys jaunieji, daznai vertinimas kaip savanaudiskumas, nesupratingumas ir sykstus taupymas doh.gif Kaip gi vestuves be degtines, kuri megsta dede Petras ir vysniu likeris, kur megsta Onute. O va pvz pusbrolis Antanas tik alu geria... O dar pusryciai be rauginu kopustu sriubos???

Tikiu, kad greitai tie standartai bus praeitis. O kol tegul sneka. Mano svente. Ir mano pasirikimas kaip ji svesti smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kas turite bent minimaliu atsiliepimu/kazka girdejote apie Luokesu dvara? Apziurejom, mums labai patiko, bet kazkaip neramu. Kai skambinom pirmakart viskas ok. Paskui po dvaro apziuros darkart skambinom, seimininkas keliskart nekele ragelio. paskui prisiskambinom, viska lyg ir graziai paaiskino, pasake parasyt jam email su klausimais ir jis atsius visas kainas ir paaiskinimus. Parasem, bet va jau 4 diena jokio atsakymo. kazkaip keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(oranžinė.sraigė @ 2015 09 05, 18:18)
Sveikos! Gal kas turite bent minimaliu atsiliepimu/kazka girdejote apie Luokesu dvara? Apziurejom, mums labai patiko, bet kazkaip neramu. Kai skambinom pirmakart viskas ok. Paskui po dvaro apziuros darkart skambinom, seimininkas keliskart nekele ragelio. paskui prisiskambinom, viska lyg ir graziai paaiskino, pasake parasyt jam email su klausimais ir jis atsius visas kainas ir paaiskinimus. Parasem, bet va jau 4 diena jokio atsakymo. kazkaip keista  g.gif

Na nenuvertinciau vien del to. Dabar dar pats dabymetis ir naturalu, kad per para nelabai gali atrasyt, jei neturi atskiro vadybininko. Nors ragelio nekelimas ir neperskambinimas nepatiktu ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 09 05, 23:02)
Na nenuvertinciau vien del to. Dabar dar pats dabymetis ir naturalu, kad per para nelabai gali atrasyt, jei neturi atskiro vadybininko. Nors ragelio nekelimas ir neperskambinimas nepatiktu ir man smile.gif

Sutinku,kad dabar tikrai dar daug veiklos turi dvarai/vilos ir kt. Dar, matyt, visas rugsėjis toks bus.

Brūkštelkit dar kartelį laiškutį, nes būna, kad netyčia praleidi, ypač jeigu skubi, ar trumpai teprisėdai prie pc. Gal perskaitė, tuo metu neatsakė, o poto pamiršo atrašyti, nes pagalvojo, kad jau atrašė.
Gal net negavo, ar į kokį junk mailą nuėjo..

Atsakyti
Brukstelejom, laukiam ats, bet jau numuse 50% noro ten svest, nes parasiau dar i 4 sodybas ir visos kita diena atrase. g.gif
Atsakyti
Mes tai kai savo sodybos šeimininkei rašėm el. laišką, tai visai negavome atsakymo, net iki šiol biggrin.gif Tai paskambinome ir sutarėme susitikti bigsmile.gif
Atsakyti
Vilniuje ir aplink žiūrėjome kelias sodybas, bet kažkaip iki Luokesų dvaro nebenuvažiavom. smile.gif
Beje, buvau rašiusi jiems paklausimą, tai atsakymo nesulaukiau. smile.gif

Labai patiko Margio krante, bet ten smagiau, kai daugiau žmonių, pvz. apie 50. Kambariai labai tvarkingi, aplinka sutvarkyta. Tai buvo vienas rimčiausių variantų. Brangoka, bet jei vestuvės sekmadienį-ketvirtadienį - kaina labai gera.

Riterio krante - bent jau man pasirodė, kad salė kiek niūroka, 30-čiai svečių būtų pats tas, bet kaina didoka lyginant su Margio krantu. Kambariai tvarkingi. Į kainą įeina boulingas, pirtys, baseinas - čia antrai dienai, kas norėtų. Aplinka graži, bet Margio krante ar Tony resorte man smagiau.

Tony resort - gamta labai graži, nuotraukos prie namelių gražios turėtų būti, šalia ežeriukas, pušys.. Tik viską sudėjus - brangoka.

Bebrusų dvaras - atvira didelė teritorija. Vienoje salėje valgoma, kitoje šokama, trečioje - saldus stalas. Mums netiko, nes nenorėjome skaidyti erdvės.
Dar vienas momentas, kad salė, kurioje vakarieniaujama be užuolaidų, tai sėdint prie stalų, kai kuriems svečiams saulė šviestų tiesiai į akis. Kaina patraukli. Miegamų vietų pakankamai.

Villa Projesta - pati salytė labai labai graži. Šviesi, daug stiklo ją daro elegantišką, jaukią ir t.t. O dar židinys jaukumo priduoda.. Labai patiko. Šalia yra atskiras namelis su papildomais miegamaisiais, pirtimi, kubilu. Pagrindiniame pastate taip pat yra miegamųjų. Kas mums netiko: keliems kambariams tik vienas dušas su wc. Dalis kelio - žvyrkelis. Nutarėm, kad jei jau ne vestuvės ten, tai bent kokia kitą šventę ten tikrai atšvęsim.

Patiko Danvilla, bet ten turi būti daug žmonių (nuo 60), nes salė didžiulė. Būtent dėl to, mums netiko.

Villa Alicante paliko visai nieko įspūdį, salė man kiek per marga, bet kitos sąlygos mus tenkino.

Park Villa - po kelių susirašinėjimo laiškų taip ir nenuvažiavome apžiūrėti. smile.gif Nelabai sąlygos tiko.

Europos parkas - aplinka super, bet mes ir taip ir taip žiūrėjom.. Salė tamsoka.. Trūksta užuolaidų, kad jauku būtų.. O poto nusprendėm, kad reikia su nakvyne, tai dėl to nebetiko. Kas dėl maisto - jis ten puikus. Tai jei kam tinka salė ir sąlygos - galit nedvejoti. Skanu, kokybiška.

Jei reikės detalesnės info - klauskit. Pasidalinsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti