Labas rytas, Merginos,
gal yra atsiliepimų apie Tores Bravoras restoraną Pavilny?
Labai labai lauksiu
QUOTE(Brillante @ 2015 08 27, 19:38)
wow koks grozis
as labai intensyviose paieskose sodybu kolkas tik emeilais bendrauju kai grysim atostogu rugesji reik pavazinet pasiziurineti
Sveikos mielosios,
ir aš prisijungiu prie Jūsų mūsų šventė - 2016 birželis: vietą turim, fotografę turim, vedėjus išsirinkom, bažnyčią taip pat išsirinkom (bent jau planuojame Šv. Mikalojaus, bet dar nenuvykom užsirašyti - ), svečių ~50. Nju ką čia dar Jums tokio pasakius kvietimus dalinsime rudens pabaigoje
p.s. planuojame apvalius stalus, nors iš senesnės kartos atstovų kaip ir sulaukėme replikos "kaip čia kaikurie žmonės nugaromis sėdės ir bus kaip uždaras ratelis", tačiau neseniai dalyvavome draugų vestuvėse prie vieno "U" formos stalo, tai nugarom sėdinčių taip pat buvo, o sveteliai daugiausiai bendravo su tais, kurie greta sėdėjo, todėl neatsižadėjom savo minties
ir aš prisijungiu prie Jūsų mūsų šventė - 2016 birželis: vietą turim, fotografę turim, vedėjus išsirinkom, bažnyčią taip pat išsirinkom (bent jau planuojame Šv. Mikalojaus, bet dar nenuvykom užsirašyti - ), svečių ~50. Nju ką čia dar Jums tokio pasakius kvietimus dalinsime rudens pabaigoje
p.s. planuojame apvalius stalus, nors iš senesnės kartos atstovų kaip ir sulaukėme replikos "kaip čia kaikurie žmonės nugaromis sėdės ir bus kaip uždaras ratelis", tačiau neseniai dalyvavome draugų vestuvėse prie vieno "U" formos stalo, tai nugarom sėdinčių taip pat buvo, o sveteliai daugiausiai bendravo su tais, kurie greta sėdėjo, todėl neatsižadėjom savo minties
QUOTE(Calanthe @ 2015 08 29, 10:51)
Sveikos mielosios,
Smagu, kad mūsų daugėja Mūsų šventė irgi birželį Kvietimus dalinsime žiemos pradžioje manau Dabar ilsimės nuo planavimų iki kokio gruodžio mėn.
Sveikos, aš taip pat būsima 2016 m. nuotaka mes jau taip pat, kaip ir kai kurios anksčiau pasisakiusios merginos esame keletą dalykėlių susiplanavę: vietą, muzikantus, bet bėdelė tame, kad vestuves planuojame Šilalės rajone, nes iš ten esu pati kilusi, būtų šaunu jei šiame forume atsirastų kraštiečių ir pasidalintų naudinga informacija
Sveikos
Dar tyliai, bet jungiuosi ir as
Planuojame vestuves birzelio 15d, taip taip, vidury savaites pakolkas esame paieskose ir savo svajoniu bei noru issakyme vienas kitam. MB labai isitrauke i si reikala, pasakoja netgi apie staliukus, kokius isivaizduoja - man pasaka, dziugu, kad ir vyras svente supranta ne kaip "mergaites vaikystes svajones igyvendinima" o tu svajoniu turiu daug
Dabar didziausias galvos skausmas nuspresti ar darome pasisedejima (iki nakties, jokiu miegojimu ir antru dienu) ar tik sampana ir uzkandzius prie baznycios (baisiausia del oro)... abu esam uz minimalius uzkandzius, nemegstam baliu, tokiu atveji galetume paislaidauti kelionei, bet man kazkur giliai sirdy taip norisi teveliu pasitikimo ir pirmo sokio su MB
Siaip vieta jau aiski, baznycia turim, fotografai liko keli (reikia dabar tik susitikti ir rinktis), ziedus, rubus, geles ir DJ (jei darysime pasisedejima) uzsakinesim tik po Nauju metu kvietimus dalinsim irgi tik po didziuju svenciu, o gal ju metu
Ech, sakiau tyliai jungiuosi, o gavosi kaip visada
Dar tyliai, bet jungiuosi ir as
Planuojame vestuves birzelio 15d, taip taip, vidury savaites pakolkas esame paieskose ir savo svajoniu bei noru issakyme vienas kitam. MB labai isitrauke i si reikala, pasakoja netgi apie staliukus, kokius isivaizduoja - man pasaka, dziugu, kad ir vyras svente supranta ne kaip "mergaites vaikystes svajones igyvendinima" o tu svajoniu turiu daug
Dabar didziausias galvos skausmas nuspresti ar darome pasisedejima (iki nakties, jokiu miegojimu ir antru dienu) ar tik sampana ir uzkandzius prie baznycios (baisiausia del oro)... abu esam uz minimalius uzkandzius, nemegstam baliu, tokiu atveji galetume paislaidauti kelionei, bet man kazkur giliai sirdy taip norisi teveliu pasitikimo ir pirmo sokio su MB
Siaip vieta jau aiski, baznycia turim, fotografai liko keli (reikia dabar tik susitikti ir rinktis), ziedus, rubus, geles ir DJ (jei darysime pasisedejima) uzsakinesim tik po Nauju metu kvietimus dalinsim irgi tik po didziuju svenciu, o gal ju metu
Ech, sakiau tyliai jungiuosi, o gavosi kaip visada
Ir as nenoriu didelio baliaus su nakvyne. Bet vienaip svarstau ir itaip svarstau, turbut nepavyks. Jei sveciai butu is vieno miesto, tada tikrai iki vidurnakcio pasvestume ir viskas, bet mes su MB esam is skirtingu miestu, turim geru draugu cia uzsienyje, kurie yra is skirtingu Lt miestu. Tad ko gero imsim kokia sodyba su kambariais. Be to, sveciai bus kvieciami su vaikais, tai irgi salygas diktuoja.
Beje ir as noriu vestuviu savaites vidury.
QUOTE(Ryžiukė @ 2015 08 30, 23:27)
abu esam uz minimalius uzkandzius, nemegstam baliu, tokiu atveji galetume paislaidauti kelionei, bet man kazkur giliai sirdy taip norisi teveliu pasitikimo ir pirmo sokio su MB
Nu as tai labai megstu balius, bet ne savo Ir as labiau uz islaidavima kelioneje. Jei ir apsispresim galutinai su nakvyne, tikrai nebus misrainem perkrautu stalu ir litrais stovinciu degtines buteliu. Noriu svecius vaisinti sampanu ir vynu. Esant dideliam norui, suteikti galimybe kitokiu gerimu sveciams nusipirkti patiems.
Tiesiog pati saves paklausiu kas man geriau : nugirdyti draugai ar medaus kelioneje pvz paskraidyt parasiutu virs vandens. Atsakymas aiskus Musu svente musu ir salygos
Labas visoms, aš ne būsima nuotaka, o jau žmona su trejų metų stažu tvarkiau spintas ir radau mūsų vestuvių papuošimus. Gal kuri norėtumėt kaspinais papuošti bažnyčią? Šventės vietoje tais pačiais kaspinais puošėme svečių kėdes. Žalią kaspiną galima nurišti ir priderinti savo norimą spalvą. Parašykit a.ž., kad čia neužteršumėm eterio kitoms sėkmės planuojant ir gražios šventės
QUOTE(Brillante @ 2015 09 01, 09:59)
) Musu svente musu ir salygos
Viskas tuom ir pasakyta mes su MB irgi is skirtingu LT galu, draugai dar is kitu, bet kvieciu tik pacius artimiausius, mano tevai pas mus gales miegoti, o draugai vos keli, kas nores vaziuos namo, o kas ne - nurodysiu artimiausius hotelius (draugai dare sodyboj, tai kas norejo turejo patys issipirkti kambarius, nekilo jokiu nesklandumu, bet pas mus tikrai antros dienos nebus, tai kazi ar kas nores miegoti, Lietuva ne gumine, 2-3val ir tu namie)
Beje, mes darysim be alkoholio bus po taure sampano ir viskas, kas jau labai nores, gales nusipirkti patys, bet patirtis rodo, kad nera ir nereikia jau ipratinom saviskius, kad mes negeriam ir per musu sventes negeriama
QUOTE(Brillante @ 2015 09 01, 09:37)
Ir as nenoriu didelio baliaus su nakvyne. Bet vienaip svarstau ir itaip svarstau, turbut nepavyks. Jei sveciai butu is vieno miesto, tada tikrai iki vidurnakcio pasvestume ir viskas, bet mes su MB esam is skirtingu miestu, turim geru draugu cia uzsienyje, kurie yra is skirtingu Lt miestu. Tad ko gero imsim kokia sodyba su kambariais. Be to, sveciai bus kvieciami su vaikais, tai irgi salygas diktuoja.
Pas mus irgi svečių bus ir iš užsienio ir kitų Lietuvos miestų, todėl mes vienareikšmiškai darome su nakvyne, nes tikrai norime, kad brangūs mums žmonės dalyvautų Išsinuomavome sodybą su kambariais, keikviename kambaryje yra WC+dušas, manau tikrai turėtų būtų patogu.
Mes jau turime užsirezervavę šventės vietą.
Bus su nakvyne, bet šventė vienos dienos, t.y. vakare šventė, tada pernakvojam ir ryte iki 12 val. papusryčiavę visi išvažiuojam.
Priklausys nuo to, kada gausim bilietus, ar pabūsim tą antrą dieną su šeima, ar jau tiesiai į oro uostą.
Mūsų bute abiejų tėvai netelpa, o dar sesės broliai.., bet kokiu atveju reikėtų ieškoti nakvynės, dar ir kiti svečiai būtų iš kitų miestų ir šventė ne pačiame mieste, kad su taxi būtų patogu grįžti - pasitarėm ir nusprendėm: darom su nakvyne, bet jau be jokių pasisėdėjimų antrą dieną.
Bus su nakvyne, bet šventė vienos dienos, t.y. vakare šventė, tada pernakvojam ir ryte iki 12 val. papusryčiavę visi išvažiuojam.
Priklausys nuo to, kada gausim bilietus, ar pabūsim tą antrą dieną su šeima, ar jau tiesiai į oro uostą.
Mūsų bute abiejų tėvai netelpa, o dar sesės broliai.., bet kokiu atveju reikėtų ieškoti nakvynės, dar ir kiti svečiai būtų iš kitų miestų ir šventė ne pačiame mieste, kad su taxi būtų patogu grįžti - pasitarėm ir nusprendėm: darom su nakvyne, bet jau be jokių pasisėdėjimų antrą dieną.