2016 metų nuotakos, po truputį pradedam planavimus!
Yra, yra Laukiau senai šitos temos
Negi nėra dar planuojančių tuoktis 2016? Ar visos dar mėgaujasi vasara, o planavimo darbus pradės nuo rudenio
Mes jau šventės vietą - turim, bažnyčia - turim, fotografą bei muzikantus - turim Kvietimai jau atkeliavę, beliks tik iki galo pabaigti juos, bet čia neskubam dar. Kol kas planavimo darbus apleidom Spalį-lapkritį vėl pradėsim judint reikaliukus
Mes jau šventės vietą - turim, bažnyčia - turim, fotografą bei muzikantus - turim Kvietimai jau atkeliavę, beliks tik iki galo pabaigti juos, bet čia neskubam dar. Kol kas planavimo darbus apleidom Spalį-lapkritį vėl pradėsim judint reikaliukus
Planuojančių tuoktis yra, bet vestuves planuoti man dar ankstoka vestuvių preliminari data 2016 metų spalis, tad kol kas rudenį ieškosime gražių vietų ir bandysime išsiaiškinti kokių vestuvių patys norime
QUOTE(Okokionera @ 2015 08 05, 15:05)
Planuojančių tuoktis yra, bet vestuves planuoti man dar ankstoka vestuvių preliminari data 2016 metų spalis, tad kol kas rudenį ieškosime gražių vietų ir bandysime išsiaiškinti kokių vestuvių patys norime
Sveikinu Na taip, jei vestuvės spalį, tai dar daugiau nei metukai. Mūsų vestuvės birželį
Yra yra planuojančių ir daugiau
Tik kol kas tą darom gan tyliai Bet eigoje tikrai būtų smagu pabendrauti su tuos pačius jausmus išgyvenančiomis
Tik kol kas tą darom gan tyliai Bet eigoje tikrai būtų smagu pabendrauti su tuos pačius jausmus išgyvenančiomis
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 05, 13:32)
Negi nėra dar planuojančių tuoktis 2016? Ar visos dar mėgaujasi vasara, o planavimo darbus pradės nuo rudenio
nu va, o as jau galvojau viena tokia
mes irgi jau palyginus gan daug turim - vieta, suknele, bateliai, vedeja ir fotografa irgi issirinke esam o kvietimus as gaminsiu savo rankom, du pavyzdelius jau pasidariau kokiu noresiu
kada jusu data?
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 08 05, 17:52)
nu va, o as jau galvojau viena tokia
mes irgi jau palyginus gan daug turim - vieta, suknele, bateliai, vedeja ir fotografa irgi issirinke esam o kvietimus as gaminsiu savo rankom, du pavyzdelius jau pasidariau kokiu noresiu
kada jusu data?
kada jusu data?
Aš suknelės dar neturiu, bet jau dirbam tuo klausimu Nusipirkau basutes jau, papuošalus turiu, beje kursus bažnyčios jau praėjome Patinka man tas planavimas...
Vestuvės birželio 4 dieną, o Jūsų?
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 05, 21:32)
Aš suknelės dar neturiu, bet jau dirbam tuo klausimu Nusipirkau basutes jau, papuošalus turiu, beje kursus bažnyčios jau praėjome Patinka man tas planavimas...
suknele taip anksti pirkau tiesiog todel, kad pamaciau TA suknele ir bijojau paskui tokios nerast papuosalus irgi pati darysiuos torta, saldu stala irgi musu birzelio 23d, joniniu nakti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 08 05, 22:09)
suknele taip anksti pirkau tiesiog todel, kad pamaciau TA suknele ir bijojau paskui tokios nerast
papuosalus irgi pati darysiuos
torta, saldu stala irgi musu birzelio 23d, joniniu nakti
papuosalus irgi pati darysiuos
torta, saldu stala irgi musu birzelio 23d, joniniu nakti
Ir aš suknelę jau nusičiupus Pradžioje turėjau vieną idėją ir suknią, kurią reikėtų pakoreguoti, bet kai pamačiau TĄ... Tai neliko kitos išeities, kaip tik pirkt. Atrodo, dar tiek laiko (iki mūsų šventės liko ~9,5 mėn.), bet vienas pirmųjų pirkinių - suknelė. Tiesa, iš viso - 3 suknelės. Ta pirmoji man labai prie dūšios, bet kokiu metu ją panaudosiu, ar vestuvėse apskritai ja apsirengsiu - dar nesu tikra, bet TA suknelė -
Visad žinojau, kad būsiu paprasta nuotaka, nelabai nuotakiška, bet kuo toliau, tuo labiau manau, kad būsiu nuotakiška nuotaka
kokia auksarankė!
Sveikos, merginos,
na mes norėtumėme kitą pavasarį, bet dar nieko nesuplanavę.
Tik apkalbėjom kokios maždaug šventės norėtume ir viskas.
O jūs kokios greitos ir kokios šaunuolės!
Pirmiausia, matyt reikia susirasti šventės vietą ir tada jau poto viską derinti prie jos.
Ieškojau internete nuo ko pradėti, yra nemokamos planavimo programėlės.. Paskaičiuoji, pažiūri, kad į norimą biudžetą netelpi ir nežinai ką daryti.
na mes norėtumėme kitą pavasarį, bet dar nieko nesuplanavę.
Tik apkalbėjom kokios maždaug šventės norėtume ir viskas.
O jūs kokios greitos ir kokios šaunuolės!
Pirmiausia, matyt reikia susirasti šventės vietą ir tada jau poto viską derinti prie jos.
Ieškojau internete nuo ko pradėti, yra nemokamos planavimo programėlės.. Paskaičiuoji, pažiūri, kad į norimą biudžetą netelpi ir nežinai ką daryti.