Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 25, 20:11)
Labai jau karšti debatai vyksta ir labai opiomis temomis didkutuojate. verysad.gif Tokiais aštriais pareiškimais  neišsiauklėjo nei vienas.Nelabai skaičiau.Tiesiog nenoriu dar labiau nervuotis.Šaltų nervų prireiks rytoj.
Pas mus reikalai prasti.Padaryta viskas kas priklausė nuo mūsų ir nuo gydytojų.Labai tikėjausi stebuklo, deje,  doh.gif Akies išgelbėti nepavyko verysad.gif Akies ragenoje atsivėrusi opa, ir nurauktas regos nervas.Ryt operacija, šalins akelę.Labai bijau operacijos, bijau ,kad nepabus ,visko bijau.Šnekėjausi su gydytoju,tai sako šuo visai ne senas(jam 9 metai).Operacija pavyks, ir jo gevenimo kokybė nenukentės.Tiesiog jis bus kitoks.Bet bus labai mylimas, ir lepinamas.

O tas kaimiečių šuo gyvas ir nesužalotas.Tik paskambinau ir pasakiau kokia situacija ir paprašiau,kad jam padarytų voljierą.Na ką tu seniokams padarysi daugiau?Tik bijau,kad sekanti auka nebūtų žmogus.

ojei kaip liūdna dėl akelės verysad.gif o iš to kito suns šeimininkų bent pinigų už gydymą nebandėt išreikalaut? visgi dėl jų kaltės dabar ir suns sveikata šlubuoja ir jūs pinigus leidžiat
Atsakyti
Lisitėja 4u.gif
Atsakyti
Pabandyk tu iš jų ką išsireikalauti.Taigi gi čia smulkmena, šuo. O jei pinigų neturim kur dėti, tai ir lakstom po Vilnių.Taip nesakė, aišku,kad taip galvoja.Kai mama užsiminė,kad daug kainavo, tai tik numykė,atseit ir jų šuniui akis iškabinta.Na yra tam tikra kategorija žmonių, su kuriais kalbėtis, tas pats kas su pliku pešiotis.Nagli kaip tankai.O dar tolimi giminaičiai doh.gif

Dėkui Fėja už palaikymą.Susitvarkysim ir gyvensim.Gyvūneliai prisitaiko,svarbu, kad jam neskaudėtų.O dabar akelė labai bijo šviesos ir ašaroja.Tiesiog gaila žiūrėti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 09 25, 13:06)
Lygiai taip pat kailį karšt reikia ir pirkėjui wink.gif pardavėjo be pirkėjo nėra. Abu vienodai kalti.

Reikia tai taip, bet jau ir uz ta mano pasakyma pirkeja pyktelejo..o kadangi esu samdyta, tenka prikast liezuvi doh.gif Kai kurie leidziasi i kalbas, tada daugiau padiksutuojim, o kiti bais opus tuo klausimu ir kurti argumentams.

QUOTE(klopedija @ 2015 09 25, 15:24)
labai patiko ir pasiteisino tokia socialinė reklama:
Panašią anti/reklamą galima platinti ir "šunų dauginimo" klausimu. Tikrai būtų veiksmingiau už panieką, smerkimą, moralus...

Puiki mintis drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(inga321 @ 2015 09 25, 15:52)
8 metų šuo kaip loterija, gali būti ir subyrėjęs visai, o gali būti sveikutis ir dar kelis metus jus džiūgint. mažesnių veislių šuniukai manau taip greit "nesubyra" smile.gif

Tai jau taip..mano taksyte 8 metu eikli pusamze "merga" buvo..visai sugriuvo tik paskutiniais 16-tais...
Beje, apkurto 12-13, akiu neteko 14 ir vien uosles deka gana neblogai orientavosi, netgi kieme.

QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 25, 17:19)
Man kiltų. Tegul ne vien etika valdo. Reikia vietos ir racionalumui.

Pries kelis metus as irgi tokia "racionali" buvau, bet dabar kai paziuriu tu senuku, atiduotu is namu foto, nu baisiai sirdi suspaudzia...ir jau mano racionalumas po truputi isgaravo...Zinoma, tie senukai beveik neturi sansu but priglausti ir uzima jaunikliu vieta...
Bet kokiu atveju prieglaudos gyvunu nemigdo - ta daro visokios karantinavimo tarnybos...
Ko gero neracioaliasios butu tos sudetingos, itin brangios beglobiu operacijos, bet...kuo sunkesnis/tragiskesnisis atvejis, tuo greiciau zmones suaukoja reikalinga suma...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 09 25, 22:24)
Pries kelis metus as irgi tokia "racionali" buvau, bet dabar kai paziuriu tu senuku, atiduotu is namu foto, nu baisiai sirdi suspaudzia...ir jau mano racionalumas po truputi isgaravo...

Aš absoliučiai racionali buvau šunų atžvilgiu,kol šuo manęs nesusirado .Racionalumas blėsta kas metai.Ir penkis metus sakiau,kad čia mano pirmas ir paskutinis .Bet va šeštais jau nežinau,nežinau ,laaaabai neužtikrinta,kad nebus ir kito,nes greičiausiai bus .Jam reikia labai daug laiko skirt,bet...vėl tas bet.Kas mane nuo sofkės ir kompiuterio laukan ištemps,su kuo aš per lietų kaip pusdurnė lakstysiu ,kas mus pasitiks taip džiaugsmingai,nieko nesitikėdamas,vien tik dėl to,kad mes sugrįžom namo ...Nu,MB akvariumo žuvims,tai tikrai viskas dzin ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 25, 20:46)
Tiesiog gaila žiūrėti. verysad.gif

Lisitėja,linkiu...laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 09 25, 23:02)
Aš absoliučiai racionali buvau šunų atžvilgiu,kol šuo manęs nesusirado .Racionalumas blėsta kas metai.Ir penkis metus sakiau,kad čia mano pirmas ir paskutinis .Bet va šeštais jau nežinau,nežinau ,laaaabai neužtikrinta,kad nebus ir kito,nes greičiausiai bus .Jam reikia labai daug laiko skirt,bet...vėl tas bet.Kas mane nuo sofkės ir kompiuterio laukan ištemps,su kuo aš per lietų kaip pusdurnė lakstysiu ,kas mus pasitiks taip džiaugsmingai,nieko nesitikėdamas,vien tik dėl to,kad mes sugrįžom namo ...Nu,MB akvariumo žuvims,tai tikrai viskas dzin  ax.gif 

Ir pas daugumą taip. Paauginą vieną, tada tas niekada perauga į ''reikia vėl ''. O dar labiau man patinka variantas, kad prie to vieno kažkaip prireikia ir antro. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 25, 16:42)
Norėjo užmigdyti SVEIKĄ šunį, bet veterinaras pastojo kelią.
Tai vetrinaras ir turėtų nustatyti, jog šuo psichiškai nesveikas. Koks jis sveikas, jei psichiškai nesveikas. smile.gif

Operacija pavyks, ir jo gevenimo kokybė nenukentės.Tiesiog jis bus kitoks.Bet bus labai mylimas, ir lepinamas.
Tik bijau,kad sekanti auka nebūtų žmogus.
console.gif
O tai tas šuo dažnai puldinėja? g.gif Reikėtų rašyti pareiškimus policijai. Tegul atitinkamos instancijos pasirūpina, įpareigoja ir bla bla bla... Grės kokia nors bauda - atsiras ir voljeras.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 09 26, 00:02)
Aš absoliučiai racionali buvau šunų atžvilgiu,kol šuo manęs nesusirado .Racionalumas blėsta kas metai.Ir penkis metus sakiau,kad čia mano pirmas ir paskutinis .Bet va šeštais jau nežinau,nežinau ,laaaabai neužtikrinta,kad nebus ir kito,nes greičiausiai bus .Jam reikia labai daug laiko skirt,bet...vėl tas bet.Kas mane nuo sofkės ir kompiuterio laukan ištemps,su kuo aš per lietų kaip pusdurnė lakstysiu ,kas mus pasitiks taip džiaugsmingai,nieko nesitikėdamas,vien tik dėl to,kad mes sugrįžom namo ..

Nea, racionaluma turejau omeny butent del prieglaudu darbo - lesu taupymo ir kuriem gyvunam prioritetas...irgi buvau tokia katagoriska kaip Ema... rolleyes.gif
O savu sunu atzvilgiu ligonis esu jau senai...jau 28 metai ne dienos be suns (asmeninio/kompanjono, kuriu skaicius varijuodavo nuo vieno iki 3) biggrin.gif
Atsakyti
Naujienos iš fotki.com nedžiugina:

Papildyta:
Gal reiktų perkelt mūsų albumus į kitą talpyklą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 25, 19:11)
Pas mus reikalai prasti.

vajeee... linkiu stiprybes ir vilties 4u.gif
Atsakyti
Jau kaip selom siandien lauke thumbup.gif Radau nuosalu kampeli netoli namu, paleidau nuo pavadzio, tai kiek buvo dziaugsmo biggrin.gif

user posted image

p.s. labai maza nuotrauka... nebemoku idet normaliai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 26 rugsėjo 2015 - 20:05
Pas mus reikalai prasti.

gaila, kad nepavyko akelės išsaugoti sad.gif kaip praėjo operacija? stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti