Mes su taksiuku džiaugiamės šiluma, Setukui ne kas.Jam per karšta, guli per dieną ant plytukių vonioje.Bet kai name gyvenam, tai tegul neveja dievo į medį.Palaidi laksto, ne prie lenciūgo prisegti.Ryt lasiva diena, tai iš pat ryto susirenku šmutkes ir varau kaimukan.Mes su Vėjuku prie tvenkinio drybsosim,abudu mėgstam šilumą, o Setas su mama namie sėdės.Pirkia medinė, visiškai neįkaista.
Vikaliu, gražiai augat , tik kam toks didelis guolis?Bent keli tokie tilptų.
Oi, kad mums su Axeliu jusu karscio nors truputi Pas mus kaip visada Skotiska vasara nelepina... Na, sia savaite "atsilo" lauke tai bent iki +18 datempia Bet vistiek kiekviena diena lietus ir debesys... O as dar sia savaite is darbo grizusi tupiu prie disertacijos tai visai niekur su suniu neeinam. Na, bet siandien jau baigiu tai galvoju gal savaitgali prie ezero nuleksim jei vel lietus nepils, nors oru prognoze nelepina As saules pasiilgusi, bet kazkaip ir man per karscius nepatinka vaikscioti. As kadangi su Axeliu pripratusi lakstyti pastoviai tai mums jau prie +20 pasidaro nepatogu ir nuobodu.
Uz poros savaiciu vaziuoju atostogu tai Axelis lieka Lucos namuose... Jauciu, kad biski liudes nerades senjoro, bet tikiuosi sienom neprades lipti. Ale bijau, kad ispopins mano suni ten visokiais sausainiukais ir skanukais
Uz poros savaiciu vaziuoju atostogu tai Axelis lieka Lucos namuose... Jauciu, kad biski liudes nerades senjoro, bet tikiuosi sienom neprades lipti. Ale bijau, kad ispopins mano suni ten visokiais sausainiukais ir skanukais
Labas
Mes sodyboj. Bela karštį megsta. Guli ant ikaitusio betono Pasidaro ir per karsta-tadu jau ant pievukės po medziu. Name buti viena nenori. Jai ten nueiti visada galimybė yra, nes durys atviros, bet ji visada su manim. O aš visada lauke. Ir prie ezero nueinam, bet nesideginam, bet siandien buvom ir pleziuke. Bet as pati po slapiu ranksluosciu sedejau ir ji susukta jame buvo. Net nuluzus uzmigo. Arba jai is savo plezines skaros palapine pastacius buvau. Ji pasikasa slapio smeliuko ir guli toj duobėj, kai pasyla, vėl pasikasa...
Bela nemėgsta vandens. Bet buvau ikisus paplaukt ja... Graziuoju stengiausi 😊
Mes sodyboj. Bela karštį megsta. Guli ant ikaitusio betono Pasidaro ir per karsta-tadu jau ant pievukės po medziu. Name buti viena nenori. Jai ten nueiti visada galimybė yra, nes durys atviros, bet ji visada su manim. O aš visada lauke. Ir prie ezero nueinam, bet nesideginam, bet siandien buvom ir pleziuke. Bet as pati po slapiu ranksluosciu sedejau ir ji susukta jame buvo. Net nuluzus uzmigo. Arba jai is savo plezines skaros palapine pastacius buvau. Ji pasikasa slapio smeliuko ir guli toj duobėj, kai pasyla, vėl pasikasa...
Bela nemėgsta vandens. Bet buvau ikisus paplaukt ja... Graziuoju stengiausi 😊
manasis irgi nėr didelis plaukiojimo entuziastas bet kai įtysi į vandenį burzgiantį,varo krantan o kaip kitaip durnelį atvėsinsi...
galvoju,gal nubėgt nupirkt baseinuką ponaičiui...nes kai keliom valandom anytos sode pririštą paliksim,galėtų parelaksuot truputį pilvą mėgsta pamirkyt balose
galvoju,gal nubėgt nupirkt baseinuką ponaičiui...nes kai keliom valandom anytos sode pririštą paliksim,galėtų parelaksuot truputį pilvą mėgsta pamirkyt balose
QUOTE(lututė @ 2015 08 07, 10:35)
manasis irgi nėr didelis plaukiojimo entuziastas bet kai įtysi į vandenį burzgiantį,varo krantan o kaip kitaip durnelį atvėsinsi...
Ai, kažin, kas geriau. Ar tas, kur nelipa vandenin, ar tas, kurio negali ištraukt Gralis, įtariu, vandenį užuodžia iš toli. Ir tikslingai eina jo ieškot. Ar tai būtų vasara, ar pavasaris, ar viduržiemis. Jam dzin. Yra vandens, rado jį, lipa ir murkdosi. Na, žiemą mažiau, bet man tai nesukelia jokios laimės, kai prie kokių -2 ar -3 jis eina, pralaužia ledą ir turškiasi. Juo labiau, kai žinau, jog namo dar tiesiai neisim ir tikrai reali grėsmė šuniui peršalt.
Su tokiu šunimi maudytis yra nenormaliai, nesveikai ir visaip kitaip nesąmonė. Negana to, kad jis plaukia kartu (o jei palieki ant kranto vieną - staugia kaip kankinamas), bet dar ir nuplaukęs kažkur sugalvoja pasitūsint su mamka Pvz, priplaukt ir sugalvot prisiglaust (tada išsigąstu aš, kad nuskęsim abu), arba užlipt ant kelių (ant kelių nepavyksta, tai lipa ant nugaros!), arba paimt dantim už rankos nes mamka taip keista mosikuoja (mol, tikriausiai žaisim) iš esmės tokie pasiplaukiojimai baigiasi mano kruvinai nudraskyta nugara, dideliausiu mano pykčiu ir liūdnu šunim, kuris nesupranta, kodėl mamkai taip blogai yra plaukti
Iš esmės, pliusas tame vis tik yra - plaukimas yra vienintelis sportas, kurį galim su Graliu veikt ir tai jį iškrauna maksimaliai ir padeda palaikyt raumenyną, kurio jam būtinai reikia.
Apie Pepę ir vandenį nelabai yra ką pasakot. Lipa ten tik tada, kai tikrai šilta ir kai yra ten kažką įdomaus nuveikt. Kitu atveju, pakrantėj smagiau - Gralis ten pagaliukų ir kamuoliukų atneša, kuriuos REIKIA atimt
QUOTE(Agnnyte @ 2015 08 07, 10:46)
Ai, kažin, kas geriau. Ar tas, kur nelipa vandenin, ar tas, kurio negali ištraukt Gralis, įtariu, vandenį užuodžia iš toli. Ir tikslingai eina jo ieškot.
aš tai bijočiau dėl amžinų peršalimų žiemą...nors šuns gal ir stipresnis imunitetas,bet visgi... turbūt geriau man - įtyst ,pamirkyt ir lai žinosi paskiau
Bet Gralį gal galima pakankamai iškraut pagalį vandenin mėtant? Nors jei labai patinka,tai turbūt sunkiai...
QUOTE(lututė @ 2015 08 07, 10:55)
Bet Gralį gal galima pakankamai iškraut pagalį vandenin mėtant? Nors jei labai patinka,tai turbūt sunkiai...
Tai galima. Tą ir darom, kai nuvažiuojam prie ežero. Jam nuolat plaukt reikia, kad nesiektų kojom dugno ir neatsispirtų. Atsispyrimai nuo kranto ir dugno ne itin gerai. Geriausia - tolygus plaukimas. O tam reikia gero metro gylio.
Bet užuodžia jis ne tik gilius tvenkinius, bet ir negilias kūdras, kanalus ir pelkes. Iš kurių grįžta kvepiantis dumblu
QUOTE(Agnnyte @ 2015 08 07, 11:32)
Bet užuodžia jis ne tik gilius tvenkinius, bet ir negilias kūdras, kanalus ir pelkes. Iš kurių grįžta kvepiantis dumblu
įtariu,kiek mamytei džiaugsmo atneša...ypač,kai pelkėj pasimaudo...
ale mano pacanas, mieste pagyvenęs, dabar balas ratu apeina...anksčiau varydavo tiesiai,kaip tikras kaimo mužikėlis bet pilvą, kai karšta, vistiek mielai pamirko kokiam dumblyne
QUOTE(lututė @ 2015 08 07, 11:36)
įtariu,kiek mamytei džiaugsmo atneša...ypač,kai pelkėj pasimaudo...
Aha, kaifuoju
QUOTE(lututė @ 2015 08 06, 14:45)
Dėl erkių-rizika yra,nes dabar antras suaktyvėjimas prieš žiemą...bet vėliau rudenį tikriausiai nebelašinsiu... apie antkaklius labai jau nuomonės įvairios,todėl net nebandau...vienoj vaistinėj tiesiai šviesiai pareiškė,kad jie neveiksmingi tiek,kiek lašai...ir žinok,kuo tikėt...
O kodel butent dabar suaktyvejimas, o ne rudeni?gi ziema dar toli
Kiek susidare ispudis, tai geriausiai padeda purskimai ir/ar lasai, antkaklis tik kad pigiau. Nes jei dickiui visa sezona pirkinet kokybiskus lasus, tai tikrai net forestas gerokai pigiau iseina.
Del tu 3-4 savaiciu tai netgi su advantix sunys trecioj savaitej erkiu pasigauna...
QUOTE(k_azu @ 2015 08 06, 20:07)
Oi, kad mums su Axeliu jusu karscio nors truputi Pas mus kaip visada Skotiska vasara nelepina...
Reik keist sali
Nors man tos tropikines LT vasaros visai nebepatinka..laime kad siumete trumpesne uz pernykste
QUOTE(Agnnyte @ 2015 08 07, 10:46)
Ai, kažin, kas geriau. Ar tas, kur nelipa vandenin, ar tas, kurio negali ištraukt
Nu jei per negaliu vandenin lenda, tai tikrai toks dziaugsmas, ypac saltu sezonu gali atsibost..siaip as ilga laika svajojau apie vandenini, aportuojanti suni
--------------------------
Klausykit, ar leidziat sunims ant vesiu plyteliu gulet? Idomu ar nekenkia puslei, sanariam
Pas mane "tik" 32 laipsniai, tai margoji butent ant plyteliu guli..per karsta jai..skirtingai nuo blondines, kuri tarpais dar i lauka iseina kelias minutes pries saulute pasikaitint
Pepes seimininkai poilsiauja, o mes gi vaziuosim sportuot ryt..kazin kaip seksis, tikiuos neistisim
QUOTE(cile @ 2015 08 07, 12:46)
Klausykit, ar leidziat sunims ant vesiu plyteliu gulet? Idomu ar nekenkia puslei, sanariam
Pas mane "tik" 32 laipsniai, tai margoji butent ant plyteliu guli..per karsta jai..skirtingai nuo blondines, kuri tarpais dar i lauka iseina kelias minutes pries saulute pasikaitint
Pepes seimininkai poilsiauja, o mes gi vaziuosim sportuot ryt..kazin kaip seksis, tikiuos neistisim
O prie +32 tos plytelės tikrai labai šaltos? Ar tik kiek vėsesnės ir tiek?
Mes aptingom su treniruotėm, užsivertėm darbais, o dar gimtadieniai pasipylė, tai gėda šunį varžybose rodyt Iš tikro, pramigau registraciją į Balkūnus, prabudau sekmadienį ir jau vėlu buvo už tai kitą savaitgalį į Rygą abiem dienom
QUOTE(cile @ 2015 08 07, 13:46)
kad aš ir pati ant tų plytelių gulėt galėčiau
kaifas basai vaikščioti, kai karštis, tai ir šunim nedraudžiu, jie pas mane visus metus plyteles renkasi, žiemą jos šiltos, dabar gaivios... Gal tas pereinamas laikotarpis vėsus tai būna į guolius lipa ar į lovą. Ai dar du sėdmaišiai yra tai ant jų irgi kaifas šunim.
suku ir aš galvą ką daryti savaitgalį... gulėti plozum ant plytkų? Pavažiuot kur pasimaudyt, bet tai žmonių bus minios... šunim baseinukas kieme yra.