QUOTE(lututė @ 2015 08 07, 10:35)
manasis irgi nėr didelis plaukiojimo entuziastas

bet kai įtysi į vandenį burzgiantį,varo krantan

o kaip kitaip durnelį atvėsinsi...
galvoju,gal nubėgt nupirkt baseinuką ponaičiui...nes kai keliom valandom anytos sode pririštą paliksim,galėtų parelaksuot truputį

pilvą mėgsta pamirkyt balose
Ai, kažin, kas geriau. Ar tas, kur nelipa vandenin, ar tas, kurio negali ištraukt

Gralis, įtariu, vandenį užuodžia iš toli. Ir tikslingai eina jo ieškot. Ar tai būtų vasara, ar pavasaris, ar viduržiemis. Jam dzin. Yra vandens, rado jį, lipa ir murkdosi. Na, žiemą mažiau, bet man tai nesukelia jokios laimės, kai prie kokių -2 ar -3 jis eina, pralaužia ledą ir turškiasi. Juo labiau, kai žinau, jog namo dar tiesiai neisim ir tikrai reali grėsmė šuniui peršalt.
Su tokiu šunimi maudytis yra nenormaliai, nesveikai ir visaip kitaip nesąmonė. Negana to, kad jis plaukia kartu (o jei palieki ant kranto vieną - staugia kaip kankinamas), bet dar ir nuplaukęs kažkur sugalvoja pasitūsint su mamka

Pvz, priplaukt ir sugalvot prisiglaust (tada išsigąstu aš, kad nuskęsim abu), arba užlipt ant kelių (ant kelių nepavyksta, tai lipa ant nugaros!), arba paimt dantim už rankos nes mamka taip keista mosikuoja (mol, tikriausiai žaisim)

iš esmės tokie pasiplaukiojimai baigiasi mano kruvinai nudraskyta nugara, dideliausiu mano pykčiu ir liūdnu šunim, kuris nesupranta, kodėl mamkai taip blogai yra plaukti
Iš esmės, pliusas tame vis tik yra - plaukimas yra vienintelis sportas, kurį galim su Graliu veikt

ir tai jį iškrauna maksimaliai ir padeda palaikyt raumenyną, kurio jam būtinai reikia.
Apie Pepę ir vandenį nelabai yra ką pasakot. Lipa ten tik tada, kai tikrai šilta ir kai yra ten kažką įdomaus nuveikt. Kitu atveju, pakrantėj smagiau - Gralis ten pagaliukų ir kamuoliukų atneša, kuriuos REIKIA atimt