[quote=Fėja*,2015 09 23, 17:45]Ajėja, koks grozis
[/quote]Ačiū
[quote=inga321,2015 09 23, 18:06]na kad daugintojus parėmėt ir čia kaži ar kas galvelę paglostys
bet turit šuniuką, tai dabar jį mylėkit ir rūpinkites. antras akmuo nuo manęs į jūsų daržą, kad įsigijot šuniuką visiškai nepasidomėję "kas tai ir su kuo valgomas". bent aš prieš kiekvieną savo gyvūną labai ilgai "parindavausi" ir galvodavau ar sugebėsiu/išgalėsiu suteikti jam tai ko jis vertas.
kiek kils klausimų, galite klausti čia, kuo galėsim, padėsim
o pradžiai, maistukas tik kokybiškas, dresūra ir auklėjimas nuo pirmos dienos be jokių lepinimų su vizitais pas dresuotoją...
ai dar
na ir skaitykit senesnes temas, ten nemažai patarimų dalinom
[/quote]Rūpinamės.Domėjausi.Nelepinam.Pas dresuotoją negalim-skiepas tik po savaitės.Senom temom bais daug laiko reikia...Maistukas Premium klasės.Labai odelė pleiskanoja-gal ten kuo netinkamu šėrė.Ir aš parinausi ilgai ilgai.Neįsigijom,kol remontai vyko,kol sode sezono neuždarėm
[quote=Manifesto,2015 09 23, 18:21][/quote]Oooo, kokia miela meškutė
Ilgakojė tokia, bus dičkė?
[/quote]Turėtų nemaža būti
[quote=vikaliu,2015 09 23, 18:22]tikrai grozis
mano nuomone dokumentai tikrai nesvarbus
manau, sioje temoje tikrai niekas neskaitys moralu, o jei ir paskaitys (pvz. kaip man), tai darysit isvadas... arba ne
[/quote]Ačiū už komplimentą ir palaikymą
Dokumentai ne mano kišenei.Vis gi šuo yra šuo,į parodas vesti neplanuoju,man jos reikia tik mylėti
[quote=inga321,2015 09 23, 18:34]svarbūs dokumentai, jeigu norit, kad ir toliau veislės atrodytų taip kaip atrodo ir šiaip tai yra labai svarbu, tik tingiu aiškint dabar
[/quote]Nereikia aiškinti,prisiklausiau iš veisėjų,kokie jie tokie,kiek investuoja į veisimą ir kiek tūkstančių metų veisles tobulina.
[quote=Manifesto,2015 09 23, 18:38]
Vadinasi, belieka pasikliauti tik savimi.
Su Sula nuo pat pradžių vadovavausi taisykle, kad ne mes gyvensime pagal jos taisykles, o šuo gyvens pagal mūsiškes.
Nesileiskit šokdinama šuns ir...
namiškių. Gavot krūvą gerų patarimų, tad pirmyn.
[/quote]Kokių nors konkrečių patarimų norėčiau
Kokios didžiausios auklėjimo klaidos?Maistą gauna tik savo,bet dantis merginai labai niežti ir balučių palieka
Ir kaip mane gali šokdinti namiškiai?
Nežinau,kaip čia pacitavau,bet gal suprasit
Mano charakteris auksinis - todėl toks sunkus