Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Lisitėja,šuneliai stipresni už žmones. Galvok,kad viskas bus gerai ir net kitos minties neįsileisk 4u.gif
bet kokiu atveju Setas nukentėjęs,bet gyvas-o tai svarbiausia. Mylėsi juk bet kokį.

Vakar per TV3 žinias anonsą kažkokį apie šunų pjautynes parodė,bet nežiūrėjau-supykino. Supratau,kad šeimininkės kaltos.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 09 16, 10:24)
Supratau,kad šeimininkės kaltos.

Tokias vištas reikia bausti. Griežtai. Be pasigailėjimo. Visiškai neauklėtas arba kryptingai tokiai veiklai auklėtas šuo yra baisiau nei bet koks ginklas. O psicham ginklų laikyti negalima.
Gaila žuvusio šuns šeimininkų (jei tokie yra), bet labiausiai - veislės. Vėl dėl žmonių bukumo kentės visi panašių šunų šeimininkai.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 09 16, 10:28)
Tokias vištas reikia bausti. Griežtai. Be pasigailėjimo. Visiškai neauklėtas arba kryptingai tokiai veiklai auklėtas šuo yra baisiau nei bet koks ginklas. O psicham ginklų laikyti negalima.
Gaila žuvusio šuns šeimininkų (jei tokie yra), bet labiausiai - veislės. Vėl dėl žmonių bukumo kentės visi panašių šunų šeimininkai.

nemačiau reportažo,nenorėjau žiūrėt.

Juk didelis šuo-didelė atsakomybė, reik jį auklėt,mokėt elgtis ekstrymo atveju... g.gif Durniam šunų išvis nereikėtų turėt g.gif
va pažįstamas nupirko sūnui stafą...palankė kelias pamokas pas dresuotoją ir tuo baigės,stafas kaip žaisliukas paliko.Gero charakterio,bet visgi instinktai galingesni-kaime bandė kaimynų veršelį už gerklės papjaut doh.gif
Atsakyti
Siaubas tie užpuolimai sad.gif
Taiga buvo pora kartų puolama. Visa laimė, kad ne vienos tada buvom.

Na dabar dažnai nešioju su savimi sulenkiamą peilį.
Bet kai pagalvoji, ką tu padarytum prieš tokį šunį, (kaip tą iš TV) su tuo peiliu.... verysad.gif

---

Parodysiu ką paknibynėti sumąsčiusi esu. Ir ką Taigą apie tai galvoja biggrin.gif
Mokausi kryželiu siuvinėti. Turėtų ---> toks paveiksas gautis.

user posted image
user posted image

Atsakyti
Jolee,kaip gražuuu wub.gif wub.gif wub.gif daug kantrybės tokiam darbui reik...O Taiga -tikra pamaiva,prieš objektyvą moka staipytis kaip reik tongue.gif thumbup.gif

dėl šunų-tai visada stengiuos išvengt susitikimų,nes žinau,kad manasis lengvai trinkteltas kitus bernus terorizuot...bet va atsiranda kitų,kur savo mažų šunelių neprisiriša,nors jie irgi ne pyragėliai g.gif du sykius turėjau incidentą su tuo pačiu įkyriu mopsu, antrąsyk naglasis buvo pagriebtas už čiuprynos,tai turėjau daug streso,kol išskyriau... doh.gif o diedas parazitas (neapsiverčia liežuvis kitaip vadint) atokiau stovėjo ir visiškai nebandė padėt...apibaubiau, kad pagaliau prisirištų,tai nuėjo,bambėdamas kažką po nosim. Ačiū D,mopsas atsipirko tik išgąsčiu, o aš netyčia užgriebtais dantimis pirštais g.gif
bet jei mano aukselį kas skriaustų, tai gelbėčiau nepaisydama savęs, tikrai. g.gif
Atsakyti
oi, man tos muštynės baisu... ir žmonių ir gyvūnų unsure.gif neįsivaizduoju ką daryčiau, jeigu mano kurį šunį va taip ale stafas draskytų... šiaip man per šunų muštynes iškart yra impulsas traukti savo šunį lauk, tik nėra tai taip lengva doh.gif Bartuką kelis kartus yra puolę, tik tfu tfu tfu, kol kas pasitaikė panašios svorio kategorijos priešininkai, tai pavyko lengvai užbaigt viską. Kira pati mušeika gera, bet aš jai ir neleidžiu su kitais šunim draugaut per daug, na nėra tie vokiečiai labai draugiški, tai kol kas tfu tfu tfu irgi nieko rimto nebuvo, tik draugei (kalytei) buvo lupą perkandus, bet čia smulkmė ax.gif
Atsakyti
kiek skaičiau , tai traukt šunį yra gana rizikinga,nes kitas šuva jį traktuoja kaip grobį ir dar labiau įsikanda... g.gif taigi gresia didesnės traumos.

va geras ir paprastas straipsnelis :

http://augintinis.lr...e-sunys.htm?p=1

tik niekaip neatrenku,kuri čia vieta šuns kirkšnis... doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 09 16, 09:24)
bet kokiu atveju Setas nukentėjęs,bet gyvas-o tai svarbiausia. Mylėsi juk bet kokį.

..


Tikrai, Setukas bus mylimas bet koks.Svarbu, kad jis būtų gyvas, ax.gif Čia,mums žmonėms gražiau su dviem akytėm, o šuneliai prisitaiko.Prieš Setą turėjome visiškai aklą koker spanielį.Aišku labai saugojom nuo visokių daiktų ne vietoje padėtų, bet jo puiki uoslė viską kompensuodavo.Kieme orentuodavosi puikiai, svečiuose būdavo ir kliūdavo už kokių rakandų.Šiandien lyg ir optimistiškesnės prognozės dėl akies, bet dar ta hematoma neišsivaikšto.Ryt vėl pas vetus.

Stengiuosi nežiūrėti jokių baisių reportažų apie gyvūnus blush2.gif .Kas iš to šaršalo, juk niekas vistiek nesikeičia.Pašūkauja, pašūkauja ir tuo viskas pasibaigia.

Jolleee, tu geriau beisbolo lazdą nešiokis lotuliukas.gif O iš tikrųjų yra be galo sunku išskirti susipešusius šunis.Turiu tokios bjaurios patirties.

Šaunuolė, kad siuvinėji, tik Taigytės nepamiršk.Man gal abi kojas reikėtų išsukti, kad tokių darbų imčiaus.Truputuką mezgu, o va adatos visiškai nevaldau. blush2.gif
Atsakyti
beisbolkė kišenėn netelpa lotuliukas.gif
Atsakyti
Rankoje reikia nešiotis.Mūsų šunys nedidukai, tegul mato, kad šeimininkės pastovės už save ir už šunį. mirksiukas.gif Seniau mano sūnus beisbolą žaidė, tai lazda mamai liko.Jei rimtai, laikau koridoriuje, jei kas stiklą daužtų ir bandytų veržtis vidun, mažai nepasirodytų.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 16, 16:30)
Rankoje reikia nešiotis.Mūsų šunys nedidukai, tegul mato, kad šeimininkės pastovės už save ir už šunį. mirksiukas.gif Seniau mano sūnus beisbolą žaidė, tai lazda mamai  liko.Jei rimtai, laikau koridoriuje, jei kas stiklą daužtų ir bandytų veržtis vidun, mažai nepasirodytų.

oba. O aš kažkaip spakaina, kol mano mažiukas prieškambary knarkia biggrin.gif .Geras jis,bet manau,kad paprastai neįeisi ,o dar svetimas ir per prievartą tongue.gif
bet jei ką,tai aš ir slėptis neičiau...juolab kur-8 aukšte... tongue.gif
Atsakyti
Lisitėja2, nu šakės sad.gif Setukui gal viskas bus gerai. Dar labai šviežios žaizdos... g.gif 4u.gif O koks likimas to šuns, kuris jį užpuolė? Kreipeisi kur nors?


Man pvz peilis kišenėje turbūt nepadėtų, nžn... būtų gerai koks elektros prietaisas, ar dujos, bet ir savam, aišku, tektų...

Nu bet eina sau... sad.gif

To reportažo nežiūrėjau. .... Ai ... sad.gif

Fotkių fainų pridėta biggrin.gif Pepė su Graliu pavaro biggrin.gif
Atsakyti