Carma , gražus šuniukas Kaip supratau, kačiukas viršų laiko
Kiek laiko šuneliui?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 09, 07:59)
Taip, katinas namu bosas, nes vyresnis uztat neprisileidzia suns, nors ir pazaidzia kartais kartu per naujus Gariui bus 2 metai, katinui 4
QUOTE(Manifesto @ 2015 09 05, 13:54)
Reikia tų urvelių, nors tu ką
labai mielas vaizdelis tokia panaši į mano Mėtutę ir žvilgsnis toks atrodytų liūdnas....
labai šaunūs pozuotojai
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 06, 19:22)
O medžių lajų take dar neteko būti?Lauksiu kol atslūgs ažiotažas, nes dabar sako,žmonių labai daug.
Šiandien jau teko Tik be Taigos..
Lajų takas
Nuotrauka - spausti čia1
Taip pat iš kitos aukštos vietos pasižvalgyta.
Iš Anykščių bažnyčios bokšto apžvalgos aikštelės
Nuotrauka - spausti čia2
ir ką čia bepriduris...
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 09 11, 00:40)
ir ką čia bepriduris...
Nakti taip sutikciau, turbut tikrai issigasciau
Kokie nerealus kadrai
Gralis ir Pėpė Toki rimtuoliai abudu, superiniai šunys.O žaidime "Aš tave papjausiu" kuris laimi?.Maniškiai irgi taip žaidžia, atrodo nei skutelio neliks iš taksiuko.Bet taksas visada laimi, matyt Setas sutinka pralaimėti.
Kazu , nereikia šauktis peklos iš anos temutės.Man ten nejuokinga, o baisu.Branginkim gerus santykius ir ramybę
Kazu , nereikia šauktis peklos iš anos temutės.Man ten nejuokinga, o baisu.Branginkim gerus santykius ir ramybę
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 13, 14:31)
O kas ka saukiasi cia i tema? Niekas. Nei kas is ten ir eitu cia pas mus. Cia gi beveisliu tema, o ten gi dauguma ale jorkai Todel ir pasakiau, kai kazkas pasiule joms cia pereiti, kad mums ju nereikia
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 13, 17:31)
O žaidime "Aš tave papjausiu" kuris laimi?
Laimi Pepė. Nukenčia, jei jau nukenčia, tai Gralis. Ir lūpa perkąsta yra buvus, ir ausis, ir skūros. Kai tuo tarpu Pepei didžiausia nelaimė, kuri nutiko per 6 tokių žaidimų metus, tai seiliotas kailiukas.