QUOTE(Agnnyte @ 2015 08 04, 10:29)
Palauk porą dienų. Mano žiniom, tai ir prieš, ir po maudymo geriau nelašint.
Kuo daugiau maudosi šuo, tuo mažiau veikia lašai. Jei su šampūnu kokiu pramuiluoji, tai, sako, nebeveikia visai. Gralis kadangi vėl (!!!) pametė Forestą, tai lašinu BioSpot'ą. O jis pas mane ruonis, tai lašinu kas 2-3 savaites, priklausomai nuo to, kiek dažnai mirksta kažkur pelkėj.
Papildyta:
Mano geriausiai reaguoja į komandą ****! Tada dzin, kaip sakiau, ar daugiskaita, ar vienaskaita, ar prašančiai, ar įsakančiai. Įvykdo žaibiškai
Kuo daugiau maudosi šuo, tuo mažiau veikia lašai. Jei su šampūnu kokiu pramuiluoji, tai, sako, nebeveikia visai. Gralis kadangi vėl (!!!) pametė Forestą, tai lašinu BioSpot'ą. O jis pas mane ruonis, tai lašinu kas 2-3 savaites, priklausomai nuo to, kiek dažnai mirksta kažkur pelkėj.
Papildyta:
Mano geriausiai reaguoja į komandą ****! Tada dzin, kaip sakiau, ar daugiskaita, ar vienaskaita, ar prašančiai, ar įsakančiai. Įvykdo žaibiškai
a,nu jo-girdėjau,tik buvau primiršus,o pasitikslint visada į sveikatą.Maudžiau su šampūnu,tai ko gero,lašinsiu ryt vakare ar dar geriau poryt ryte. Erkės zorazos suaktyvėję prieš žiemą-ne tik šuva parsivežė,bet ir sesė pety įsisegusią
uoj...negaliu... maniškis šitos komandos nežino,jis išvis ožys,su kuriuo sėkmingiausiai einasi gražiuoju. Bet yra buvę,kad davedė iki isterijos,tai kai susakiau ką galvoju ir užvažiavau per marmūzę - elgėsi kaip pavyzdukas per paklusnumo testą