Apgailestauju, Manifesto, bet žinokit, kuo toliau Vilniaus,tuo didesnis kaimas visomis prasmėmis.
Pavėluotai sveikinu Bartuką su gimimo diena Pagal sidabrinį veiduką matosi, kad jau senjoras.
Man tai geriau ramus šuo po kėde,nei žviegiantys ir lendantys visur vaikai,-atsiprašau visų labai mylinčių vaikus,bet taip... ...į kavinę einu atsipalaiduot, bet pasitaiko kartais "užsiraut"...
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 03, 16:59)
Apgailestauju, Manifesto, bet žinokit, kuo toliau Vilniaus,tuo didesnis kaimas visomis prasmėmis.
Pavėluotai sveikinu Bartuką su gimimo diena Pagal sidabrinį veiduką matosi, kad jau senjoras.
ačiū už sveikinimą 6 metukai vaikinui
QUOTE(lututė @ 2015 09 03, 17:12)
Man tai geriau ramus šuo po kėde,nei žviegiantys ir lendantys visur vaikai,-atsiprašau visų labai mylinčių vaikus,bet taip... ...į kavinę einu atsipalaiduot, bet pasitaiko kartais "užsiraut"...
oooo taip, nėra nieko blogiau nei klykiantys vaikai kavinėj aš pvz į tokias vietas einu pailsėt, atsipalaiduotį, o ne vaikų klyksmų klausyt o mano Kira kavinėse po stalu guli, dažnai padavėjos net nepastebi
Kaip gerai, kad radau bendraminčių dėl vaikų.Neseniai apturėjau konfliktą su viena mamyte.Palikau Vėjuką mašinoje prie parduotuvės ir nubėgau ledų.O gretimais prekes į mašiną krovėsi mamytė, aplink lakstė du vaikiukai.Pribėga prie mano mašiniuko ir beldžia į langą.O taksui to ir tereikia Alasas per visą gatvę.Kai paskiau pastabą, manau pakankamai taktiškai.Tai išgirdau, kad ir aš pati akiplėša ir kad šuva neišauklėtas, kad esu susireikšminus ir t.t.Labai nemaloniai pasijaučiau.Myliu vaikus, su jais gerai sutariu, bet kartais vaikams leidžiama per daug.
QUOTE(lututė @ 2015 09 03, 16:12)
Man tai geriau ramus šuo po kėde,nei žviegiantys ir lendantys visur vaikai,-atsiprašau visų labai mylinčių vaikus,bet taip... ...
QUOTE(inga321 @ 2015 09 03, 16:17)
oooo taip, nėra nieko blogiau nei klykiantys vaikai kavinėj aš pvz į tokias vietas einu pailsėt, atsipalaiduotį, o ne vaikų klyksmų klausyt
Bet nuo tokių vaikigalių, taip paprastai, kaip nuo šunų, neapsisaugosi. Lipduko ant durų juk neužkabinsi.
QUOTE(Manifesto @ 2015 09 03, 20:08)
Bet nuo tokių vaikigalių, taip paprastai, kaip nuo šunų, neapsisaugosi. Lipduko ant durų juk neužkabinsi.
kažkur kažkada skaičiau, kad pasaulyje yra tokių restoranų kur su vaikais negalima eiti, tik nepamenu kur. na pagalvojus, kokiam restorane prabangiam tikrai nekaip atrodytų žviegiantys vaikai
QUOTE(Manifesto @ 2015 09 03, 20:08)
Lipduko ant durų juk neužkabinsi.
Užkabinsi! Kaip ant tvoros, "Piktas šuo!" Arba...
QUOTE(inga321 @ 2015 09 03, 09:16)
Bartukas kaip tikras mačo, Bartukas fotkinasi tik su mergom
super donzuanas
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 09 03, 18:03)
Myliu vaikus, su jais gerai sutariu, bet kartais vaikams leidžiama per daug.
Mano nuomone, cia zmoniu problema, nesvarbu ar tai mama, tetis, ar suns seimininkas. Jei nera pagarbos aplinkiniams, tiek vaikas, tiek suniukas gali tapti nepageidaujamu ir sukelti nepatogumus abiems pusems.
QUOTE(vikaliu @ 2015 09 03, 20:53)
super donzuanas
Mano nuomone, cia zmoniu problema, nesvarbu ar tai mama, tetis, ar suns seimininkas. Jei nera pagarbos aplinkiniams, tiek vaikas, tiek suniukas gali tapti nepageidaujamu ir sukelti nepatogumus abiems pusems.
būtent!!! na eidavom mes su tėvais į kavines, tiesa, nedažnai, nes tuo metu jų tiek nebūdavo, bet... na man kažkaip nuo vaikystės būdavo aišku, kad viešoj vietoj triūkšmaut ir nesąmones daryt griežtai draudžiama... o dabar kas su tais vaikais darosi
beje... turiu va dabar dvi vokietkas iki pirmadienio vakaro tai pastebėjau pastebėjimą, kad burbuliuoja ir labia mandri žmogai būna prie vieno vokiečio, o va kai einu su dviem mergom, vienoj rankoj abiejų pavadžius laikydama, visi arba šypsodamiesi žvilgsniu palydi, arba tyliai prie sienos prisiklyjuoja ir nė žodžio nepasako svarbiausia mano mergos į žmones išvis nekreipia dėmesio, aš joms idomesnė, bet vistiek atsiranda susireikšminusių asabų, manančių, kad yra tokie skanūs, kad šunys tik ir laukia kada gales juos suėst
QUOTE(inga321 @ 2015 09 03, 23:01)
o va kai einu su dviem mergom, vienoj rankoj abiejų pavadžius laikydama, visi arba šypsodamiesi žvilgsniu palydi, arba tyliai prie sienos prisiklyjuoja ir nė žodžio nepasako svarbiausia mano mergos į žmones išvis nekreipia dėmesio, aš joms idomesnė, bet vistiek atsiranda susireikšminusių asabų, manančių, kad yra tokie skanūs, kad šunys tik ir laukia kada gales juos suėst
suprantu,kad yr įvairių fobijų,bet čia daugiausiai žmonių tamsumas,manau...
QUOTE(lututė @ 2015 09 04, 10:10)
suprantu,kad yr įvairių fobijų,bet čia daugiausiai žmonių tamsumas,manau...
aš labai gerbiu kitų nenorą draugauti su mano šunim ir visada susirenku šunis pamačius žmogų, einant šaligatviu pravedu šunis ant trumpo pavadžio ir atkreipiu jų dėmesį į mane, kad į žmogų nekreiptų dėmesio. auguma ramiai praeina pro šalį, bet kai kurie matosi, kad tyčia vaidina, kad jau mano žvėrai baisiai baisūs ir yra medžioklėj beje nesu aš kokia mažutė smulkutė, kad atrodytų, kad nenulaikysiu šuns
beje taip pat mane labai nervuoja, kai praeiviai neatsiklausę nusprendžia, kad mano šunys yra draugiški ir labai apsidžiaugs, jeigu kokia merga pripuolus ims juos glostyt man pačiai nepatiktų, jeigu koks praeivis klykdamas kokia aš faina, imtų mane glostyt ir maigyt, tai kodėl tai turi patikti šuniui?
QUOTE(inga321 @ 2015 09 04, 11:56)
beje taip pat mane labai nervuoja, kai praeiviai neatsiklausę nusprendžia, kad mano šunys yra draugiški ir labai apsidžiaugs, jeigu kokia merga pripuolus ims juos glostyt man pačiai nepatiktų, jeigu koks praeivis klykdamas kokia aš faina, imtų mane glostyt ir maigyt, tai kodėl tai turi patikti šuniui?
vava...Pinkį lifte viena pana bandė glostyt...na jis nedaro nieko,bet įspėjimas iš jo pusės buvo aiškus "rrr", nors man, žinančiai,koks yra jo piktas "rrr" jis agresyviai nenuskambėjo,bet panelė susiprato.
Kitas gi kaimynas irgi visad pamatęs puola niurkyt-bet anam kažkodėl nesako nieko, nes gi yra jo simpatijos-miniatiūrinės toyterjero kalytės šeimininkas