Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Aš buvau pas Laurą, ji aiškiaregyste užsiema, labai daug pasakė apie praeitį, mano ir vyro santykius, šeimos narių sveikatą. Taip pat ji daro talismanus, aš vieną sėkmei pasiėmiau:). Ją galima per facebook susirasti - Laura Vin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2016 01 08, 12:46)
Aš buvau pas Laurą, ji aiškiaregyste užsiema, labai daug pasakė apie praeitį, mano ir vyro santykius, šeimos narių sveikatą. Taip pat ji daro talismanus, aš vieną sėkmei pasiėmiau:). Ją galima per facebook susirasti - Laura Vin smile.gif

Koks miestas? Kiek ima? Kaip buria? Kokio amziaus?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 01 08, 12:17)
Koks miestas? Kiek ima? Kaip buria? Kokio amziaus?

Ji šiaip vilnietė, bet aš gyvenu ne Lt, tai ji mane būrė per atstumą, iš nuotraukų. Mokėjau €15. Tiksliai amžiaus tikrai nepasakysiu, nes tikrai nežinau:)
Atsakyti
O jum bure ta Laura tik is foto,ar reikejo ir gimimo datu? Daug pataike praeities? Kokia forma pateikia - suraso viska?
Atsakyti
Sveikos,
Kelintą reik Zojai skambint? smile.gif
Atsakyti
merginos, pasidalinkit mintimis ir ziniomis, kaip daznai galima burtis?
Atsakyti
Metginos man cia toks klausimukas iskilo, siandien ruosiuosi eit pa viena bureja, kazin ar tiks jei nuotraukos is telefono, jei noriu kazka apie kita zmogu paklaust? nes neturiu galimybes atsispausdint. kazkur kazkas rase kad is telefono rode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 01 11, 14:24)
Metginos man cia toks klausimukas iskilo, siandien ruosiuosi eit pa viena bureja, kazin ar tiks jei nuotraukos is telefono, jei noriu kazka apie kita zmogu paklaust? nes neturiu galimybes atsispausdint. kazkur kazkas rase kad is telefono rode  smile.gif

Sveika, na ar buvai pas bureja? Kaip sekesi? Pas ka ejai?
Atsakyti
QUOTE(ziuuzia @ 2016 01 10, 21:42)
Sveikos,
Kelintą reik Zojai skambint?  smile.gif

anksciau budavo 21:45 - 22.00 jei prisiskambini- pasiseke:)
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 01 16, 16:22)
Sveika, na ar buvai pas bureja? Kaip sekesi? Pas ka ejai?

Taip. Buvau pas Svetlana. Ir labai patiko. Nors seansas truko gan trumpai bet gavau atsakymus i klausimus kurie man rupejo. Ji net neklause del ko atejau, iskart liepe nukelti kortas, ir susake, viska ka mato. Nupasakojo dabarti, ir ateiti. Kiek del ateities kas pasitvirtins nezinau, laikas parodys, o del dabarties viska pasake kaip is tikruju yra. kadangi ejau del meiles reikalu, tai visas burimas ir buvo su jais susijes. nepasakojo man nieko kito. na tik viena dalyka pasake is praeities, del kurio meileje nesiseka. bet kadangi as ir ejau isiaiskinti to priezasties ir kaip toliau elgtis tai negaliu sakyt kad buciau nusivylusi, priesingai. is jos isejus pajutau kazkoki palengvejima. Teisingai kazkuri sake kad ji kazkaip teigiamai nuteikia smile.gif kalbant apie pinigus, sumokejau 15 euru. Dar vienas pastebejimas, mano seanso metu, pas ja telefonas nuolat neskambejo,kaip kazkuriai cia buvo pasitaike. tik vienu momentu kazkokia mergaite pas ja nosi ikiso ir ji trumpam isejo, bet tik tiek. Zodziu atsiliepimai tik teigiami.
Ir dar noriu pasidalint atsiliepimais apie kita bureja, pas kuria buvau pavasari. Tai alvyda uzkuraitiene. pas ja rodos sumokejau 20 euru. del paties burimo nieko blogo pasakyt negaliu. viska pataike. isskyrus viena dalyka del atietis, kueris issipilde priesingai nei ji sake. . bet labiausiai man nepatiko tai kad ji pasiule nuimti prakeikima, kuri irgi kortos parode, ir norejo uz tai nemazus pinigus nulupt, tai gerai kad pasikonsultavau cia forume ir neuzkibau. nes norejo nulupt 100 euru, veliau sumazino iki 50. kai tuo tarpu Svetlana irgi prakeikima pamate, bet ji tik pasiule viena rituala padaryt kad nuimti nieko uz tai neprasydama.
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 01 18, 13:30)
Taip. Buvau pas Svetlana. Ir labai patiko. Nors seansas truko gan trumpai bet gavau atsakymus i klausimus kurie man rupejo. Ji net neklause del ko atejau, iskart liepe nukelti kortas, ir susake, viska ka mato. Nupasakojo dabarti, ir ateiti. Kiek del ateities kas pasitvirtins nezinau, laikas parodys, o del dabarties viska pasake kaip is tikruju yra. kadangi ejau del meiles reikalu, tai visas burimas ir buvo su jais susijes. nepasakojo man nieko kito. na tik viena dalyka pasake is praeities, del kurio meileje nesiseka. bet kadangi as ir ejau isiaiskinti to priezasties  ir kaip toliau elgtis tai negaliu sakyt kad buciau nusivylusi, priesingai. is jos isejus pajutau kazkoki palengvejima. Teisingai kazkuri sake kad ji kazkaip teigiamai nuteikia smile.gif kalbant apie pinigus, sumokejau 15 euru. Dar vienas pastebejimas, mano seanso metu, pas ja telefonas nuolat neskambejo,kaip kazkuriai cia buvo pasitaike. tik vienu momentu kazkokia mergaite pas ja nosi ikiso ir ji trumpam isejo, bet tik tiek. Zodziu atsiliepimai tik teigiami.
Ir dar noriu pasidalint atsiliepimais apie kita bureja, pas kuria buvau pavasari. Tai alvyda uzkuraitiene. pas ja rodos sumokejau 20 euru. del paties burimo nieko blogo pasakyt negaliu. viska pataike. isskyrus viena dalyka del atietis, kueris issipilde priesingai nei ji sake. . bet labiausiai man nepatiko tai kad ji pasiule nuimti prakeikima, kuri irgi kortos parode, ir norejo uz tai nemazus pinigus nulupt, tai gerai kad pasikonsultavau cia forume ir neuzkibau. nes norejo nulupt 100 euru, veliau sumazino iki 50. kai tuo tarpu Svetlana irgi prakeikima pamate, bet ji tik pasiule viena rituala padaryt kad nuimti nieko uz tai neprasydama.

O kokia cia Svetlana? Lietuviskai sneka? Kur gyvena?
Atsakyti
Kas buvot pas Zoja. Kiek buria laiko? Kiek ima? Ir kaip greit uzsiraset?
Atsakyti