Kas zinote tel. Numeri moters is salininku kuri gydo zmones? Please parasykite jos numeri. O gal kas turi ka pasiulyti, bet kad is tikruju padeda. Aciu
Smulkmenų nereikia, bet gal galite konkrečiau, kaip nusišnekėjo? Gal tiesiog reikia laiko, kol pradės pildytis ir tada suprasite, kad vis dėlto sakė tiesą?
Gal ji sakė tokius dalykus, pvz., kad jūsų sesuo nesutaria su vyru, o iš tikrųjų jūsų seseriai dar tik 7 m. arba išvis sesers neturite?
Gal ji sakė tokius dalykus, pvz., kad jūsų sesuo nesutaria su vyru, o iš tikrųjų jūsų seseriai dar tik 7 m. arba išvis sesers neturite?
Mano viena drauge nejusi pas ja pasake ta pati, kad visiskai nusneka. Jinai labai apjuodino jos tuometini vyra, i smulkmenas nesileisiu, po pusmecio isaiskejo, kad visa tai tiesa. Nebent sake jums apie seseri, kurios visai neturite. Ar kad istekesite, nors jau esate istekejusi.
Viska ka sake visiska nesamone,ir nereikia laukti nei puse metu,nes jau viskas yra akivaizdu.
QUOTE(*AMRI* @ 2016 01 04, 00:34)
Viska ka sake visiska nesamone,ir nereikia laukti nei puse metu,nes jau viskas yra akivaizdu.
Kiek pamenu, pas ją lankėsi jūsų vyras. Aš pasitikiu tik savo ausimis, kitas žmogus ne taip supras ir ne taip perpasakos man paskui
Gal dar kas nors papasakos, kaip Irena nepataikė Tiesiog dėl objektyvumo, kad būtų visokių atsiliepimų...
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 01 04, 00:09)
Kiek pamenu, pas ją lankėsi jūsų vyras. Aš pasitikiu tik savo ausimis, kitas žmogus ne taip supras ir ne taip perpasakos man paskui
Gal dar kas nors papasakos, kaip Irena nepataikė Tiesiog dėl objektyvumo, kad būtų visokių atsiliepimų...
man Irena is dabarties nieko nepasake, viska viska issiklausinejo, apie artimus zmones, ar turiu drauga-vyra, kur dirbu, zodziu viska ka galima buvo. Ko nepapasakojau, nepasake pati.
Po to jau, kai gavo is manes info pasakojo is kortu kas bus. Vienas dalykas neissipilde, kiti aceit dar veliau turi pagal pranasavimus ivykti.
Tai as nelabai linkus tiketi ka ji sake, nes dabar po keliu menesiu apsilankymo galiu pasakyti, kad nulis info is jos burimu.
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 01 04, 00:09)
Taip lankesi jis.Parasysiu kelis faktus ,nes viska surasyti labai daug reikes.Pirma,kai jis ejo jam ant dienu turejo daryti auglio salinimo operacija.Ji pasake,kad jokios operacijos nebus,nemate net kas jam yra,bet po keturiu dienu operacija vistik buvo ir buvo salinamas auglys.Kai jis pas ja atejo ji pasake,kad tegul jis nieko jei nesako ji viska jam pati pasakis,bet ponia bureja tik klausinejo ir nieko konkretaus jam negalejo i uzduodamus klausimus atsakyti.Svarbiausia pasake,kad jo mama yra degradavusi alkoholike,bet jo mama tik sampano per sventes te isgeria ir yra labai apsiskaiciusi inteligentiska moteris.Dar pasake,kad jo zmona yra labai jauna ir kad mes auginame tik viena vaika,bet deja esu uz ji vyresne ir namuose seniai jau laksto du kinderiai ir t.t.Vienu zodziu 100% nesamoniu.
Man nevienareikšmiškai buvo... Visiškai nenusišnekėjo, BET iškart paėmė nuotraukas ir gimimo datas, išklausinėjo kokie šeimos nariai yra. Jau vien iš to didžiąją dalį įmanoma išmąstyti. Ką ateičiai pasakė be metų nesuprasiu, va ir žinokis. Dar patarė kol su dabartiniu esu jau kito šalia ieškotis, nes nors ir jaučia man kažką ir kurį laiką šalia bus, vestuvių nemato... Ką aš žinau, nesiruošiu dėl jos žodžių kažką keisti.
Na aš turbūt taip pat Ireną priskirčiau prie "pievų"...pinigai į balą.
Nu va, kai konkrečiai rašot, iškart aiškiau...
Išvadas darom pačios...
Išvadas darom pačios...
Na as irgi kol kas mastau, kad nusnekejo i pieveles...Atejau, irgi nuotraukos, gimimo datos, iskart paklause kieno cia gimimo data. Rodziau vestuvine nuotrauka, tai emiau tokia, kur vyras geriau matosi - tai ten zinot kaip fotoatelje buna, sustato kaip kareivelius, dabar ten ziurekit, dabar ten. Tai ji iskart nusprende, kad jau musu stovesena rodo, kad ziurim i skirtingas puses:) Na truputi gal pataike, bet labai labai nedaug.
Aš neturėjau nusinešus nuotraukų, bet telefone turėjau vaiko, akys nelabai matėsi, bet ji kažkaip įsižiūrėjo ir pasakė tokį faktą apie jo vaikystę, kad išsižiojau t.y. labai pataikė, ir nemanau, kad daug kam sako tą patį... Kortų dar išvis nebuvo išmetusi
Rašykit moterys ir merginos visokius atsiliepimus apie visus būrėjus
Kuo įvairiau, tuo geriau
Rašykit moterys ir merginos visokius atsiliepimus apie visus būrėjus
Kuo įvairiau, tuo geriau