QUOTE(bastionea @ 2015 12 15, 22:58)
Sveikos, merginos. Rašau iš naujos anketos, nes pagal pastovią mane nemažai
Prieš 1,5 metų planuodama didelius pokyčius nuėjau pas Stanislovą. Tikrai įdomiai šnekėjo, VISUS planus puikiai atspėjo ir detaliai man papasakojo, išėjau įtikinta kad viskas taip ir bus. Tik dviejų savaičių bėgyje tuometinis vaikinas iš mano gyvenimo dingo nieko nepaaiškinęs ir visi planai griuvo... Buvau žiauriai nusivylus. Ir nežinau ką galvoti? Nenusišnekėjo, neatspėtum tiek detalių. Bet planą palaikė ateitimi. Gal čia aš tokia stipri, kad mano norai jį paveikė? Nesupratau. Pats susisiekus ir papasakojus sakė, kad gal terminus supainiojo. Nepanašu...
Dabar vėl sudėtinga situacija, užsirašiau pirmadieniui pas Ireną. Įdomu kaip ten bus. Po Stanislovo kiek baisu, buvo žiauriai skaudu nusiramint, kad viskas gerai, ir tokį smūgį gauti...
man irgi Stanislavas dabarti gerai apraso ir planus ir mintis isdesto kaip ateiti, kuri dazniausiai nepasitvirtina. Smulkmenas kazkokias, apie ka net negalvoju, tai pranasauja gerai.
Irena man net is dabarties nieko nepasake. Del ateities, vienas dalykas neissipilde, kitu dar laikas neatejo, bus matyt. Nors tendencija tai neissipildymo.