Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(julle @ 2015 12 02, 13:07)
Vakar buvo mano gimtadienis,

happybday.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 12 02, 12:20)

Aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julle @ 2015 12 02, 12:07)
Zodziu, po keliu metu vel nuejau pas Stanislova. Sneka jis daug smile.gif vis zvilgciojau i laikrodi, kad speciau isklausinet, ko noriu.

Kaina pas jį ta pati kaip ir buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2015 12 04, 12:38)
Kaina pas jį ta pati kaip ir buvo? blush2.gif

ir man smalsu kokios pas ji dabar kainos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
Ar yra buvusiu pas bureja Nadina? Ar esat girdejusios apie ja? Anyta buvo pries 15-16 metu, dabar iesko jos. Gyvendavo/priiminedavo zaliojo tilto rajone...?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
Ar yra buvusiu pas bureja Nadina? Ar esat girdejusios apie ja? Anyta buvo pries 15-16 metu, dabar iesko jos. Gyvendavo/priiminedavo zaliojo tilto rajone...?
Atsakyti
Sveikos, merginos. Rašau iš naujos anketos, nes pagal pastovią mane nemažai kas realiame gyvenime pažįsta. Kažkaip nesinori viešai pripažinti, kad irgi šitokiais dalykais užsiimu...

Prieš kokius 2-3 metus buvau pas Jadvygą Geležinio vilko g. Lyg ir maždaug pataikė, gal kiek per abstrakčiai, nuramino, bet kažkodėl TIK santykius žiūrėjo. Norėjosi plačiau. Na ir nusiuntė dar pas kažkokį kolegą, kuris man visai neprilipo. Liepė delną ant krūtinės dėti ir šilumą jausti, dar kažką. Nieko aš ten nepajaučiau, pats pripažino kad nepavyksta jam su manimi ir pinigų neprašė. Tuo ir baigėsi.

Prieš 1,5 metų planuodama didelius pokyčius nuėjau pas Stanislovą. Tikrai įdomiai šnekėjo, VISUS planus puikiai atspėjo ir detaliai man papasakojo, išėjau įtikinta kad viskas taip ir bus. Tik dviejų savaičių bėgyje tuometinis vaikinas iš mano gyvenimo dingo nieko nepaaiškinęs ir visi planai griuvo... Buvau žiauriai nusivylus. Ir nežinau ką galvoti? Nenusišnekėjo, neatspėtum tiek detalių. Bet planą palaikė ateitimi. Gal čia aš tokia stipri, kad mano norai jį paveikė? Nesupratau. Pats susisiekus ir papasakojus sakė, kad gal terminus supainiojo. Nepanašu...

Dabar vėl sudėtinga situacija, užsirašiau pirmadieniui pas Ireną. Įdomu kaip ten bus. Po Stanislovo kiek baisu, buvo žiauriai skaudu nusiramint, kad viskas gerai, ir tokį smūgį gauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastionea: 15 gruodžio 2015 - 22:58
QUOTE(bastionea @ 2015 12 15, 22:58)
Sveikos, merginos. Rašau iš naujos anketos, nes pagal pastovią mane nemažai
Prieš 1,5 metų planuodama didelius pokyčius nuėjau pas Stanislovą. Tikrai įdomiai šnekėjo, VISUS planus puikiai atspėjo ir detaliai man papasakojo, išėjau įtikinta kad viskas taip ir bus. Tik dviejų savaičių bėgyje tuometinis vaikinas iš mano gyvenimo dingo nieko nepaaiškinęs ir visi planai griuvo... Buvau žiauriai nusivylus. Ir nežinau ką galvoti? Nenusišnekėjo, neatspėtum tiek detalių. Bet planą palaikė ateitimi. Gal čia aš tokia stipri, kad mano norai jį paveikė? Nesupratau. Pats susisiekus ir papasakojus sakė, kad gal terminus supainiojo. Nepanašu...

Dabar vėl sudėtinga situacija, užsirašiau pirmadieniui pas Ireną. Įdomu kaip ten bus. Po Stanislovo kiek baisu, buvo žiauriai skaudu nusiramint, kad viskas gerai, ir tokį smūgį gauti...

man irgi Stanislavas dabarti gerai apraso ir planus ir mintis isdesto kaip ateiti, kuri dazniausiai nepasitvirtina. Smulkmenas kazkokias, apie ka net negalvoju, tai pranasauja gerai.
Irena man net is dabarties nieko nepasake. Del ateities, vienas dalykas neissipilde, kitu dar laikas neatejo, bus matyt. Nors tendencija tai neissipildymo.
Atsakyti
As esu buvusi pas Svetlana. Senai. Pirma karta burimas buvo ne kazka irgi, abstraktus. Net neprisimenu dabar. Antra karta nuejau po metu. Tai ta karta labai daug pasake. Buvo labai sunkus metai, krize ir t.t. Seimoj daug problemu. Ir tada ji pasake tokus dalykus kurie is tikruju buvo tiesa (apie seima, praeiti, tevus, ateiti). Dave patarimus kuriais vadovaujantis viskas kolostosi taip kaip jinai pasake smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pagelbet. Is tikruju dabar gyvenime toks momentas, kai is ties daugiau klausimu, nei atrodo turiu atsakymu i juos. Anksciau yra taip buve, tai buvau pas bureja gimtajame mieste. Is esmes daug teisybes pasake, kazkaip ipute pasitikejimo, kad viskas bus ok. Si karta neturiu galimybes pas ja nueit, tai noreciau issiburt Vilniuj. Kiek maciau neblogai apie Irena atsiliepiat? Ar cia ta Irena, kuri, kaip raso kitose temose gyvena Jeruzalej? Gal galetumet duot tikslesnius kontaktus - cia ar i az. Kaip ji pati - tokia miela moteriske, ar kaip buna tokios labai mistiskos butybes, nuo kuriu siurpai vien paziurejus laksto? Kai sneka, sugeba nenugasdint labai baisiai?
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2015 12 26, 19:19)
Sveikos,  gal galit pagelbet. Is tikruju dabar gyvenime toks momentas, kai is ties daugiau klausimu, nei atrodo turiu atsakymu i juos. Anksciau yra taip buve, tai buvau pas bureja gimtajame mieste. Is esmes daug teisybes pasake, kazkaip ipute pasitikejimo, kad viskas bus ok. Si karta neturiu galimybes pas ja nueit, tai noreciau issiburt Vilniuj. Kiek maciau neblogai apie Irena atsiliepiat? Ar cia ta Irena, kuri, kaip raso kitose temose gyvena Jeruzalej? Gal galetumet duot tikslesnius kontaktus - cia ar i az. Kaip ji pati - tokia miela moteriske, ar kaip buna tokios labai mistiskos butybes, nuo kuriu siurpai vien paziurejus laksto? Kai sneka, sugeba nenugasdint labai baisiai?

Nerekomenduociau pas Irena. Pati buvau nuejusi, perskaiciusi cia daug teigiamu atsiliepimu -nusivyliau ir pinigai ismesti i bala. Visiskas pievas pasakojo smile.gif
Buvau pas Stanislova pries du metus -pataike 95proc., po metu ejau - issipilde gal tik 30proc. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velniuke_ @ 2015 12 30, 14:42)
Nerekomenduociau pas Irena. Pati buvau nuejusi, perskaiciusi cia daug teigiamu atsiliepimu -nusivyliau ir pinigai ismesti i bala. Visiskas pievas pasakojo smile.gif
Buvau pas Stanislova pries du metus -pataike 95proc., po metu ejau - issipilde gal tik 30proc. smile.gif

Pas Irena irgi nerekomenduoju.Visiskas pievas nusnekejo.Gaila tik pinigu ismestu i bala. verysad.gif
Atsakyti