Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Kazkaip truksta argumentacijos smile.gif jei buvot, parasykit kas kaip ir kodel,placiau, o ne trim zodziais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina1213 @ 2015 09 14, 18:26)
Gal kas neseniai lankėtes pas Svetlaną? Kokie atsiliepimai?  g.gif  eisiu po kelių dienų tai vis abejoju ar verta

Lankausi senai ir nuolat smile.gif Žinau ką jį gali pasakyti ir į ką nekreipti dėmesio ax.gif . Man jį patinka, nes tikrai labai taikliai pasako mirksiukas.gif Visada pas ją grįžtu..
Justina1231 kaip įspūdis po apsilankymo?

Atsakyti
Beje, pavasari vaziavau i Lentvari pas bureja, nezinau jos ir vardo, bet prie ambulatorijos netoli, tai tokiu pasaku priseke. Nerekomenduoju. Ir dar gazdina visokiais baisiais dalykais. Galiu paskayti tik viena, anei zodis neissipilde. Kai tuo tarpu Irenos visos pranasystes anskciau ar veliau pyldosi.
Atsakyti
Lionesss, kaip dažnai galima lankytis pas Ireną, gal ji yra sakiusi? Pribrendo vienas reikaliukas, paskutinį kartą buvau birželį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 10 20, 09:59)
Lionesss, kaip dažnai galima lankytis pas Ireną, gal ji yra sakiusi? Pribrendo vienas reikaliukas, paskutinį kartą buvau birželį ax.gif

Pati Irena sako, kad be reikalo nereik lankytis, nes ji po siela kapstosi. As einu kai kas nors labai kamuoja, retokai karta i du metus. Jei jums labai reikia ir eikit. Parasykit man paskui i AZ atsiliepima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 20 spalio 2015 - 10:06
Ok, tik dar nenusprendžiau, kada eisiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na, šviežūs įspūdžiai po būrimosi pas garsiąją Gerdą Red.
Būriausi Skype, tai gal dėl to galima pateisinti šiek tiek...
Kai klausiau apie mane supančius žmones, ji akivaizdžiai painiojo charakterius, priskirdama tam tikras savybes tai vienam, tai kitam, o po mano pataisymo vis vien įtikinėjo, jog yra kitaip. Brangų žmogų kaltino melavimu, nepasitikėjimu, kuo absoliučiai netikiu.
Taip pat papiktino brukama subjektyvi nuomonė. Paklausus apie karjerą ir jai sužinojus, ką studijuoju, rašė, kad tai akivaizdi bedarbystė, ką aš su tuo gyvenime veiksiu (nes jo, klausiau tam, kad pati atsakyčiau) ir kad tai visiškai ne moterų reikalas, tai šituo klausimu likau nesupratus ir nelabai kaip nušviesta. Na, tiesa, ji skubėjo - mat būrimą teko nutraukti kone vidury, nes jai reikėjo išeiti, o pratęsti galėjome tik vėlai vakare.
Na, būrimas truko dvi valandas, bet klausimų atsakyta tikrai nedaug, norėjosi kai ko išsamiau, aiškiau. Bet, žinoma, itin tikslių dalykų taip pat būta. Pati uždavinėjo nemažai klausimų, tikslinosi.
Reziumė: tokios pinigų sumos, mano galva, nėra verta.
Atsakyti
Aš irgi kažkada konsultavausi pas Gerdą. Buvo dalykų, kurie buvo teisingi, tačiau ir labai daug abstrakčių dalykų, pritaikomų daugumai. Be to, labai įtikinėjo, kad mūsų šeima turi paskolą arba greitai turės, tačiau jau ne vieneri metai praėjo, o paskolų vis dar neturime biggrin.gif
Iš esmės manau, kad būna geresnių.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kazkaip nesu is tu kuriod vaiksto ir aklai tiki burejomis,bet buriausi pas ragana Uga pries kelis metus ir dabar pas Silvija,nu praktiskai viskaa sutapo abi gerai nusake dabarti,kas liecia ateiti,abi kazkodel akcentavo gyvenima po 30-ties ir abieju zodziai labai sutapo,tik laikas parodys kaip bus,bet is abieju isgisrti ta pati,vargu ar sutapimas
Atsakyti
Sveikos, jei kam įdomu - pasidalinsiu ir aš savo įspūdžiais šia tema smile.gif
Esu būriusius porą kartų. Prieš kelis metus buvo susiklosčiusi sunki situacija gyvenime, tad nutariau nueit pasibūrt (o iš tiesų turbūt tiesiog ieškojau, kas palaikytų, padrąsintų, optimistiškai nuteiktų). Nuėjau pas būrėją Margaritą, berods Šeškinėje. Labai taikliai nusakė praeitį ir dabartį, mano ir artimųjų charakterius. Dėliojo kortas, bet buvo toks įspūdis, kad į jas net nežiūri, o tiesiog iš kažkur skaito informaciją. Deja, dėl ateities pranašysčių - nelabai kas išsipildė. Nors buvo tokių prognozių, kurios jos žodžiais turėjo išsipildyt po kokių 5-6, o tiek laiko dar nepraėjo, tai gal dar išsipildys... Bet abejoju abejoju smile.gif Kalbėjo gana konkrečiai, daug visko pasakė, aplinka paprasta, nuolatos drąsino ir kartojo, kad viskas bus gerai. Nuteikė gerai. Jei gerai atsimenu, sumokėjau 30 Lt.
Antrą kartą būriausi visai neseniai - nuėjau pas Svetlaną Pašilaičiuose. Išėjau nusiminusi ir pikta ant savęs... Nuo mūsų sutarto laiko vėlavo priimti apie 15 min, o kai pagaliau priėmė - būrė atmestinai, jokio susikaupimo, asmeniškumo... Nuolatos skambėjo telefonas, kažkas ateidavo / išeidavo, tai ji nueidavo paklaust ar namiškiai nenori valgyt... Buvau pakraupus. Būrimas užtruko turbūt maksimum 10 min. Nuolatos raginama "na, dar kažkas?" užmiršau daugelį rūpimų klausimų.. Pirmas jos klausimas buvo, ar esu ištekėjusi, tad paskui "užsiciklino" vien tik ant vyrų. Nieko konkretaus neišbūrė. Kalbėjo abstrakčiai: gali būti taip, bet gali ir taip. Galėčiau ir aš taip Jums paburt smile.gif O kai paklausdavau, kaip konkrečiai reiktų elgtis tokioj ar tokioj situacijoj, irgi kalbėjo abstrakčiai. Į tokius konkrečius klausimus, kaip pvz. ar mano tėvai susitaikys, atsakinėdavo "na, šansas visada yra, reikia bandyti susitarti". Dar labai pralinksmino kai kalbėdama apie mane buvo ištraukta kažkokia korta su 2 pelėdom - sako "va, pora, meilė" ir t.t. O kai pokalbis pasisuko apie tėvus ir vėl tą pačią kortą ištraukiau - tai jau joje nebebuvo meilės, nes "vat jie ant skirtingų šakų sėdi" biggrin.gif Sumokėjau 15 Eurų. Liūdna.
Atsakyti
QUOTE(monikaa3 @ 2015 11 28, 23:09)

Įdomu, įdomu, dėkui, kad nepatingėjot papasakoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Liūdna, kad nesėkmingai. unsure.gif unsure.gif
Man iš visų būrėjų labiausiai patiko Irena (daugiausiai papasakojo), Silvija ir Stanislavas (jis labiau patiko kaip numerologas). Buvo dalykų, kuriuos visi trys pasakė vienodai, viskas pamažu pildosi bigsmile.gif
Visoms naujokėms patariu perskaityti bent kelias būrėjų temas, susidaryti nuomonę ir tik tada eiti 4u.gif
Laukiam daugiau atsiliepimų, teigiamų ir neigiamų ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaa3 @ 2015 11 28, 22:09)
Esu būriusius porą kartų. Prieš kelis metus buvo susiklosčiusi sunki situacija gyvenime, tad nutariau nueit pasibūrt (o iš tiesų turbūt tiesiog ieškojau, kas palaikytų, padrąsintų, optimistiškai nuteiktų). Nuėjau pas būrėją Margaritą, berods Šeškinėje. Labai taikliai nusakė praeitį ir dabartį, mano ir artimųjų charakterius. Dėliojo kortas, bet buvo toks įspūdis, kad į jas net nežiūri, o tiesiog iš kažkur skaito informaciją. Deja, dėl ateities pranašysčių - nelabai kas išsipildė. Nors buvo tokių prognozių, kurios jos žodžiais turėjo išsipildyt po kokių 5-6, o tiek laiko dar nepraėjo, tai gal dar išsipildys... Bet abejoju abejoju smile.gif Kalbėjo gana konkrečiai, daug visko pasakė, aplinka paprasta, nuolatos drąsino ir kartojo, kad viskas bus gerai. Nuteikė gerai. Jei gerai atsimenu, sumokėjau 30 Lt.
Antrą kartą būriausi visai neseniai - nuėjau pas Svetlaną Pašilaičiuose. Išėjau nusiminusi ir pikta ant savęs... Nuo mūsų sutarto laiko vėlavo priimti apie 15 min, o kai pagaliau priėmė - būrė atmestinai, jokio susikaupimo, asmeniškumo... Nuolatos skambėjo telefonas, kažkas ateidavo / išeidavo, tai ji nueidavo paklaust ar namiškiai nenori valgyt... Buvau pakraupus. Būrimas užtruko turbūt maksimum 10 min. Nuolatos raginama "na, dar kažkas?" užmiršau daugelį rūpimų klausimų.. Pirmas jos klausimas buvo, ar esu ištekėjusi, tad paskui "užsiciklino" vien tik ant vyrų. Nieko konkretaus neišbūrė. Kalbėjo abstrakčiai: gali būti taip, bet gali ir taip. Galėčiau ir aš taip Jums paburt smile.gif O kai paklausdavau, kaip konkrečiai reiktų elgtis tokioj ar tokioj situacijoj, irgi kalbėjo abstrakčiai. Į tokius konkrečius klausimus, kaip pvz. ar mano tėvai susitaikys, atsakinėdavo "na, šansas visada yra, reikia bandyti susitarti". Dar labai pralinksmino kai kalbėdama apie mane buvo ištraukta kažkokia korta su 2 pelėdom - sako "va, pora, meilė" ir t.t. O kai pokalbis pasisuko apie tėvus ir vėl tą pačią kortą ištraukiau - tai jau joje nebebuvo meilės, nes "vat jie ant skirtingų šakų sėdi" biggrin.gif Sumokėjau 15 Eurų. Liūdna.

Man su Svetlana irgi panasiai buvo, jau rasiau cia anksciau...
Na ka, ateinu pasidalint. Pagaliau susiruosiau ir as. Vakar buvo mano gimtadienis, per ji ir nuejau. Sako nuo gintadienio savaite ar dvi gerai burti metams. Zodziu, po keliu metu vel nuejau pas Stanislova. Paklausiau del vaiko numerologijos. Gavau daug patarimu, matau, kad kai kas tikrai atitinka sunaus charakteri, del kai kuriu dalyku neaisku, nes mazas dar. Bet siaip patiko, info naudinga, supratau, i ka kreipti daugiau demesio, kokia forma bendraut su vaiku. Gal visai noreciau visos valandos vien vaiko numerologijai. Bet norejau ir burimo, taigi i valanda sunkiai tilpom, o jau lauke kitas klientas. Del burimo esu laaabai patenkinta-tikslu, konkretu, gavau atsakymus i visus man rupimus klausimus. Del praeities tiksliai snekejo, todel esu linkusi tiketi. Bet paziuresim. Isbure ir nelabai geru dalyku, noretusi ju isvengt. Apibendrinus-vertinu gerai, bet man asmeniskai pritruko laiko. Sneka jis daug smile.gif vis zvilgciojau i laikrodi, kad speciau isklausinet, ko noriu.
Atsakyti