Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(overloaded @ 2015 09 20, 20:12)
cia bureja? jeigu bureja, tai nzn

Liudmila Litviniene priima Pylimo g., bet ji ne bureja ir prognoziu (kaip pas burejas) neduoda

O kas jinai? Ka jinai daro?
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 09 23, 18:31)
Virginija dabar Perkūnkiemyje, esu pas ją buvusi prieš 5 m., daug teisingos informacijos pasako, bet jau neprisimenu ar ateities būrimai pildosi, turbūt nelabai. Gal kas neseniai buvo pas ją. g.gif

As nezinau i ka kreiptis esu tikrai nevilty labai uzgriuvo bedos... priesui nelinkeciau... :-( gal kas uzkeike ar nuziurejo, na nzn tiesiog bet kaip akcijoj nelaimiu visa paketa laimejau... del to ir prasau geros burejos, noriu issiaiskinti kas vyksta
Atsakyti
Įveskite į google "būrėja Silvija", "būrėja Irena", paskaitysite, išsirinksite.
Irena daug smulkmenų pasako. Man neseniai pradėjo pildytis vienas dalykas, kurį sakė Irena, nors aš tada galvojau, kad tai absoliuti nesąmonė. Dabar suprantu, kad ji truputį ne taip interpretavo kortas. Dėl pačios esmės ji vis dėlto nesuklydo. Viskas labai netikėta, bet pildosi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 09 23, 22:05)
Irena daug smulkmenų pasako. Man neseniai pradėjo pildytis vienas dalykas, kurį sakė Irena, nors aš tada galvojau, kad tai absoliuti nesąmonė. Dabar suprantu, kad ji truputį ne taip interpretavo kortas. Dėl pačios esmės ji vis dėlto nesuklydo. Viskas labai netikėta, bet pildosi bigsmile.gif  thumbup.gif

Aciu, pasidomesiu ;-)
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 09 23, 21:05)
Irena daug smulkmenų pasako. Man neseniai pradėjo pildytis vienas dalykas, kurį sakė Irena, nors aš tada galvojau, kad tai absoliuti nesąmonė. Dabar suprantu, kad ji truputį ne taip interpretavo kortas. Dėl pačios esmės ji vis dėlto nesuklydo. Viskas labai netikėta, bet pildosi bigsmile.gif  thumbup.gif

Irena yra super. Drasiai rekomenduoju.
Atsakyti
Man dave kontatus Virginijos, Ritos kur gyvena Lidos plente ir Jadvygos... Kuria partartumete? gal kazkas yra kas pas jas esate buvusios?
Atsakyti
Jadvyga man silpnai, Virginija dar silpniau, Ritos nežinau.

Jeigu jums rūpi, kas apvogė, gal visos kažkiek padės, nes dauguma būrėjų dažniausiai teisingai pasako esamą situaciją. Silpniau tik su ateities pranašavimu.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 09 24, 12:43)
Jadvyga man silpnai, Virginija dar silpniau, Ritos nežinau.

Jeigu jums rūpi, kas apvogė, gal visos kažkiek padės, nes dauguma būrėjų dažniausiai teisingai pasako esamą situaciją. Silpniau tik su ateities pranašavimu.
4u.gif

Ateities zinoti nenoriu, noriu tik atsakymo i trys klausimus... Kas tai padare ir ar bus nubaustas bei kada pasimatys prosvaistes mano gyvenime... :-) Gal dar pasakytumete mazdaug kiek tos dvi ima nes su pinigeliais nelabai kas dabar po visu ivykiu?
Atsakyti
beje jei cia ta Jadvyga is gelezinio vilko gatves, tai neverta eiti, todel ja braukiu, buvau pas ja nuteike kazkada optimistiskai, nieko neissipilde visishkai ir dar pas parapsichologa nukreipe kuris is manes pinigus isvilioti megino....tik as buvau stipresne todel radau savyje jegu atsakyti jam...
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2015 09 23, 20:02)
O kas jinai? Ka jinai daro?

bioenergetike, gipnoterapeute. Ji gydo, pataria, sakyciau taip.
Atsakyti
Noriu NErekomenduoti burejos Rassaules. Ji is Pilaites. Informacijos traukimas, o prognozes normalios jokios. Viska ka pasake, as ir pati zinojau. Zodziu babkes (20e) i bala.
Atsakyti
Kaip jūs išvis sugalvojote pas ją eiti? blink.gif doh.gif
Atsakyti