Aciu, Viktorija, uz pasidalinta patirti O kokia dabar kaina pas ji uz visa burima?
Aciu, Viktorija, uz pasidalinta patirti O kokia dabar kaina pas ji uz visa burima?
Sveikos, merginos
Paskaiciau ankstesne tema, ir sios temos 35 puslapius, neradau Zojos kontaktu. Galbut ankstesneje temoje pameciau jos tel.nr., jeigu jis ir buvo parasytas. Prasau, parasykite jos nr. cia arba i a.z. Ar kas pastaruoju metu buresi pas ja? Kada dabar jai reikia skambinti ir kokie paskutinieji atsiliepimai? Aciu.
Beje, Lapeza, o tau taip pat visos Stanislavo pranasystes issipilde? Gal galetum ir tu pasidalinti savo patirtimi?
Jei negaila pinigų, galima tokią pramogą pasidaryti, pasiburti, kodėl gi ne?
O siaip issipilde kas nors? Ir kurios burejos jei issiplide?
Lygtais kažkas Galiną iš Žaliųjų ežerų gyrė? Ar esate buvusi kuri nors? Kaip jai su faktais ir terminais? Ar sutampa? Ar pildosi?
Neisivaizduoju kas turi zmogui buti negerai gyvenime, kad eit is burejos pas bureja, zinant, kad jos vistiek nusneka. Todel ir pasiuliau. Nuosirdziai.
Būrėjų gal nelabai yra, tačiau ateitį nuspėjančių pasitaiko, tik jų yra ne tiek daug kiek skelbiasi.
Kita vertus, jei žmogus niekuo netiki, tai dar toli gražu, kad jis yra protingas. Netikėjimas nėra protingumo įrodymas, matmuo. Netikėjimas tuo, ko negalima paliesti, matyti, užuosti - greičiau kvailumo savybė.
Jei tau yra keista, kad kažkam gali būti gyvenime negerai, reiškia - pati esi labai mažai ką mačiusi gyvenime.
Be abejo, blaškytis po "būrėjas", mėtyti pinigus nėra racionalu, tai rodo atitinkamo žmogaus pasimetimą gyvenimo situacijose ir negebėjimą spręsti savo problemų.
Prisipažinsiu, pati beveik tokia buvau, kol pavyko suimti save į rankas.
Tačiau domėjimasis ateitimi nesumažėjo.
Ką aš padariau? Aš pati išmokau susidraugauti su kortomis ir dabar pati sau pasižiūriu į ateitį. Tikslumas gaunasi tikrai didesnis, nei kortas man dėliotų bet kokia kita gera ateities spėjikė.
Nebereikia drabstyti pinigų, laiko.
Tapau visavertė savo padėties ir likimo šeimininkė.
Be viso to - labai sustiprėjo intuicija, nepaėmusi į rankas kortų aš galiu jausti, kad bus taip ar taip.
Pasidariau nesulyginamai ramesnė ir aišku laimingesnė.
O kas gali būti fainiau, a? :-D
Buvau pas Galiną iš Santariškių prieš dvejus metus. Mokėjau 10 Eur. Reikia turėt pasiruošus labai daug klausimų. Tuos klausimus užduodi ir ji meta kortas bei atsako į konkretų klausimą. Kaip koks žaidimas Nei vienas jos atsakymas neišsipildė. Visiški nusigrybavimai. Tikrai neverta ten eiti. Tikra būrėja turi pati pamatyt situaciją ir pasakoti, kas laukia.