Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Viktorija Ruffo @ 2017 08 17, 19:51)
<p>Labas merginos:)</p><p>Žinau,kad mums visoms kartais kyla daug egzistencinių klausimų,tad noriu pasidalinti tikrai patikimo ir patikrinto būrėjo kontaktais. Esu buvus pas jį kelis kartus ir esu gavus atsakymus į visus man kilusius klausimus bei perspėjimus apie artėjančius įvykius,pildėsi viskas. Labai daug dalykų pasako iš gimimo datos,tad drąsiai keliauti su savo gimimo data,gausite visus atsakymus ne tik apie ateitį,bet ir jūsų asmenybę, stipriąsias, silpnąsias vietas. Mam labai daug padėjo šis žmogus,tad drąsiai galiu rekomenduoti. Būrėjas Stanislovas +37061633111,buria Vilniuje,tiesa buria tik rusų kalba! Sėkmės 😙</p>

Aciu, Viktorija, uz pasidalinta patirti 4u.gif O kokia dabar kaina pas ji uz visa burima?
Atsakyti

Sveikos, merginos  :4u: 

Paskaiciau ankstesne tema, ir sios temos 35 puslapius, neradau Zojos kontaktu. Galbut ankstesneje temoje pameciau jos tel.nr., jeigu jis ir buvo parasytas. Prasau, parasykite jos nr. cia arba i a.z. Ar kas pastaruoju metu buresi pas ja? Kada dabar jai reikia skambinti ir kokie paskutinieji atsiliepimai? Aciu. 

Atsakyti

Aciu, Viktorija, uz pasidalinta patirti 4u.gifO kokia dabar kaina pas ji uz visa burima?

~40eur

Atsakyti
Sveikos,

Cia vienu metu buvo daug kalbama apie Irena is Jeruzales. Gal kas neseniai buvo? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Lapeza @ 2017 08 18, 16:54)
<p>~40eur:)</p>

Beje, Lapeza, o tau taip pat visos Stanislavo pranasystes issipilde? Gal galetum ir tu pasidalinti savo patirtimi? 4u.gif
Atsakyti
Siaip nlb suprantu kodel taip gyria Stanislava, nes kai as buvau man konkretaus nieko nepasake, pasake ten i kazkokia tolima ateiti, niekas man neisipilde, net elementarus dalykas planavai kelione pakalusiau ar ji ivyks jis sako taip viskas bus gerai, o kelione neivyko atsuake skrydi tai keista kad tokio dalyko nepamate, tiesiog spejo ir nepataike... jis tik va apibudina mazdaig pagal zodiakus ka zino ta ir pataiko o daugiau nieko ir dar tokius pinigsu ima
Atsakyti
Patiko ir man kažkada Stanislavas, neslėpsiu, įspūdį padarė, bet vėlgi - jie praktiškai visi pataiko pasakyti tai, kas yra dabar, apibūdinti tave dabar, viską kas dabar, bet dėl ateities - hmmmm ... čia kaip pasakyti kad gims mergaitė arba berniukas, 50 proc. pataikymas biggrin.gif Numerologiją neblogai paskaito iš telefoniuko, bet ir pačiom galima internete susirasti.
Jei negaila pinigų, galima tokią pramogą pasidaryti, pasiburti, kodėl gi ne?
Atsakyti
Man tai tos burejos idomiai. Esu buvus pas kelias, tai dar nepraejo laiko, kad viskas issipildytu, bet ta nuomone tokia idomi...negali sakyt kad netikiu. Is vienos puses dar nesuejo terminas visiem issipildymam, bet man ziauriai idomu, kaip kelios visiskai viena kitos nezinancios moterys, kartais net is skirtingu miestu gali kaip susitarusios ta pati sakyt - kad va sita ir sita menesi sutiksi toki zmogu, sita ir sita, kitoki, tada ir tada susilauksi vaiko... Nu va tos datos sutampa, o kai paprasau labiau patikslinimo tu zmoniu kuriuos sutiksiu, tada jau issiskiria visu pasakojimai - vienos sako, kad tas zmogus salia manes yra, tik pazvelgsim i viens kita naujai, kitos, kad cia is vis naujai atsiras...
Atsakyti
QUOTE(adelaida6 @ 2017 08 21, 18:22)
Man tai tos burejos idomiai. Esu buvus pas kelias, tai dar nepraejo laiko, kad viskas issipildytu, bet ta nuomone tokia idomi...negali sakyt kad netikiu. Is vienos puses dar nesuejo terminas visiem issipildymam, bet man ziauriai idomu, kaip kelios visiskai viena kitos nezinancios moterys, kartais net is skirtingu miestu gali kaip susitarusios ta pati sakyt - kad va sita ir sita menesi sutiksi toki zmogu, sita ir sita, kitoki, tada ir tada susilauksi vaiko... Nu va tos datos sutampa, o kai paprasau labiau patikslinimo tu zmoniu kuriuos sutiksiu, tada jau issiskiria visu pasakojimai - vienos sako, kad tas zmogus salia manes yra, tik pazvelgsim i viens kita naujai, kitos, kad cia is vis naujai atsiras...

O siaip issipilde kas nors? Ir kurios burejos jei issiplide?
Atsakyti

Lygtais kažkas Galiną iš Žaliųjų ežerų gyrė? Ar esate buvusi kuri nors? Kaip jai su faktais ir terminais? Ar sutampa? Ar pildosi? 

Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2017 07 13, 20:18)
Protingi zmones zino, kad bureju NERA, o jei ir buvo kadaise kokia mociute, tai ir ta jau numire.
Neisivaizduoju kas turi zmogui buti negerai gyvenime, kad eit is burejos pas bureja, zinant, kad jos vistiek nusneka. Todel ir pasiuliau. Nuosirdziai.

Būrėjų gal nelabai yra, tačiau ateitį nuspėjančių pasitaiko, tik jų yra ne tiek daug kiek skelbiasi.
Kita vertus, jei žmogus niekuo netiki, tai dar toli gražu, kad jis yra protingas. Netikėjimas nėra protingumo įrodymas, matmuo. Netikėjimas tuo, ko negalima paliesti, matyti, užuosti - greičiau kvailumo savybė.
Jei tau yra keista, kad kažkam gali būti gyvenime negerai, reiškia - pati esi labai mažai ką mačiusi gyvenime.
Be abejo, blaškytis po "būrėjas", mėtyti pinigus nėra racionalu, tai rodo atitinkamo žmogaus pasimetimą gyvenimo situacijose ir negebėjimą spręsti savo problemų.
Prisipažinsiu, pati beveik tokia buvau, kol pavyko suimti save į rankas.
Tačiau domėjimasis ateitimi nesumažėjo.
Ką aš padariau? Aš pati išmokau susidraugauti su kortomis ir dabar pati sau pasižiūriu į ateitį. Tikslumas gaunasi tikrai didesnis, nei kortas man dėliotų bet kokia kita gera ateities spėjikė.
Nebereikia drabstyti pinigų, laiko.
Tapau visavertė savo padėties ir likimo šeimininkė.
Be viso to - labai sustiprėjo intuicija, nepaėmusi į rankas kortų aš galiu jausti, kad bus taip ar taip.
Pasidariau nesulyginamai ramesnė ir aišku laimingesnė.
O kas gali būti fainiau, a? :-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 29 rugpjūčio 2017 - 17:23

Buvau pas Galiną iš Santariškių prieš dvejus metus. Mokėjau 10 Eur. Reikia turėt pasiruošus labai daug klausimų. Tuos klausimus užduodi ir ji meta kortas bei atsako į konkretų klausimą. Kaip koks žaidimas :rolleyes: Nei vienas jos atsakymas neišsipildė. Visiški nusigrybavimai. Tikrai neverta ten eiti. Tikra būrėja turi pati pamatyt situaciją ir pasakoti, kas laukia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kompaneiska: 30 rugpjūčio 2017 - 21:30