Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Ingakalnis @ 2017 07 17, 21:51)
na pracekinau silvija is lvovo gatves... idomiai susake ji man,  labai panasiai kaip ir malinauskas smile.gif

ar pildysis nzn laikas parodys.

faktas kad abu jie paneige tai ka sergejus man pribure pries pusmeti biggrin.gif

O kiek burimas truko ir kiek mokejot?
Atsakyti
Sveikos, kas lankosi pas Zoja? Buvau pas ja gal pries 7metus, 3 dienas skambinu apie 22val nu neeekaip neprisiskambinu:/ gal kas pasikeite kaip jai skambint?
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2017 07 25, 20:49)
Sveikos, kas lankosi pas Zoja? Buvau pas ja gal pries 7metus, 3 dienas skambinu apie 22val nu neeekaip neprisiskambinu:/ gal kas pasikeite kaip jai skambint?

Dabar nuo puses 10 skambinti reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra buvusiu pas Viliu Malinauska (Ne Leopolda, pabreziu)? Kartomantija.lt jo puslapis. Idomu, nes nelabai kur atsiliepimu yra.
Atsakyti
QUOTE(Niut_ta @ 2017 07 18, 22:30)
O kiek burimas truko ir kiek mokejot?

Silvija - 30min paprase 35euru.
Visus klausimus reikejo uzduoti garsiai ir i juos pateike atsakymus. realiai nieko konkretaus galimas variantas likti/pasitraukti. pasake ir likti gerai ir pasitraukus blogai nebus.. na tokiam lygmenyje.

malinauskas L. atsake i viena kl. labai panasiu principu,tai isvada darausi, kad situacija tokia, kur geriausiai per laika susidelios biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinote pas ką kreiptis dėl tinkamos profesijos pasirinkimo?
Atsakyti
QUOTE(liulik @ 2017 08 04, 07:14)
Ačiū už info. Tai Jums patiko, ar ne? Griztumet dar pas ja?  O i ateiti ji sako, kaip klosis santykiai?

Kazkurioje temoje rase apie Irma is lazdynu irgi architektu g. gyvena, tai jei cia ji tai nesiulau tada eiti nes buria bylia burti nieko nepataike niekas neissipilde, pati sedi ir galvoja 😂
Atsakyti
QUOTE(Niut_ta @ 2017 08 04, 14:53)
Kazkurioje temoje rase apie Irma is lazdynu irgi architektu g. gyvena, tai jei cia ji tai nesiulau tada eiti nes buria bylia burti nieko nepataike niekas neissipilde, pati sedi ir galvoja 😂

Adresas Architektu g. 67. Matyt ta pati
Atsakyti
QUOTE(liulik @ 2017 08 04, 17:29)
Adresas Architektu g. 67. Matyt ta pati

Nu zinokit grizau is tos Irmos. Jei ji sekia ta tema, tai gali ir paskaityt mano nuomone. Man negaila. Ji ne bureja. Nes jokiu kortu net netrauke. Ji isivaizduoja save afigena psichologe,o reiliai ten zmogus,kuris mazai ka praejes gyvenime, pilnas kompleksu,kuris bando kisti savo subjektyvia nuomone, kuri manes nedomino. Prognozes ir likimo kelio neisgirdau. Pezejo,bele pezet.Pabegau. Karoce tokio tragisko varianto dar nesu macius ))))) Tikrai NIEKAM NEPATARIU PAS JA EIT. Eikit geriau pas profesionalu psichologa su diplomu,kuris ismano savo darba. O ne pas ta aferiste. Bent kortas galejo i rankas paimt del vaizdo. Bet ji ir be ju nusipeza. Kiek gyvenime esu aplankius burejo, na tokio tragisko ir naglo varianto dar nesu macius biggrin.gif

Merginos, kas norit pas rimta zmogu, tai bunant Siauliuose, uzsukit pas Rima bureja. Tikrai viska mato pati, nevieno klausimo neuzduoda. Pati pasako, kas buvo,kas yra ir kas bus. Visos prognozes issipildo.
Atsakyti
QUOTE(liulik @ 2017 08 04, 21:20)
Nu zinokit grizau is tos Irmos. Jei ji sekia ta tema, tai gali ir paskaityt mano nuomone. Man negaila. Ji ne bureja. Nes jokiu kortu net netrauke. Ji isivaizduoja save afigena psichologe,o reiliai ten zmogus,kuris mazai ka praejes gyvenime, pilnas kompleksu,kuris bando kisti savo subjektyvia nuomone, kuri manes nedomino. Prognozes ir likimo kelio neisgirdau. Pezejo,bele pezet.Pabegau. Karoce tokio tragisko varianto dar nesu macius ))))) Tikrai NIEKAM NEPATARIU PAS JA EIT. Eikit geriau pas profesionalu psichologa su diplomu,kuris ismano savo darba. O ne pas ta aferiste. Bent kortas galejo i rankas paimt del vaizdo. Bet ji ir be ju nusipeza. Kiek gyvenime esu aplankius burejo, na tokio tragisko ir naglo varianto dar nesu macius biggrin.gif 

Merginos, kas norit pas rimta zmogu, tai bunant Siauliuose, uzsukit pas Rima bureja. Tikrai viska mato pati, nevieno klausimo neuzduoda. Pati pasako, kas buvo,kas yra ir kas bus. Visos prognozes issipildo.

Cia buvot pas ta kur Inetulee sake? Kuri apie vyrus buria tik?
Atsakyti
O gal kas rimtai zibot kokia gera bureja ar net ekstrasense kuri tikrai gerai nupasakotu viska apie santykius ir vyrus?
Atsakyti

Labas merginos:)

Žinau,kad mums visoms kartais kyla daug egzistencinių klausimų,tad noriu pasidalinti tikrai patikimo ir patikrinto būrėjo kontaktais. Esu buvus pas jį kelis kartus ir esu gavus atsakymus į visus man kilusius klausimus bei perspėjimus apie artėjančius įvykius,pildėsi viskas. Labai daug dalykų pasako iš gimimo datos,tad drąsiai keliauti su savo gimimo data,gausite visus atsakymus ne tik apie ateitį,bet ir jūsų asmenybę, stipriąsias, silpnąsias vietas. Mam labai daug padėjo šis žmogus,tad drąsiai galiu rekomenduoti. Būrėjas Stanislovas +37061633111,buria Vilniuje,tiesa buria tik rusų kalba! Sėkmės 😙

Atsakyti